Autor Subiect: O modificare mai neconventionala  (Citit de 1106 ori)

0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.

Deconectat V4Vee

• Newbie
  • *
  • Popularitate: +0/-0
O modificare mai neconventionala
« : Joi 02 Aprilie 2009, 02:26:30 »
Dragi SMF-isti, in primul rand bine v-am gasit, pentru ca asta este primul meu post. :)
In al doilea rand, as dori sa modific ceva la forumul meu si anume, modulul de logare din partea de sus a forumului (header), as dori fie: sa il mut de acolo undeva unde nu se va mai suprapune pe logo, fie...o idee mai traznita, sa il pun intr-un div care sa ramana in partea de sus a paginii pe masura ce se da scroll ( nu sunt sigura daca asta ar fi un div fix sau relativ, inca mai invat... :undecided:). Este posibil asa ceva?  Si daca da...cum???
Forumul in cauza se gaseste pe frumusete-naturala.com/forum, iar versiunea de SMF folosita este 118. Template-ul se numeste "alak" in caz ca are vreo importanta.
Sper sa ma puteti ajuta si multumesc din suflet celor care o vor face.
Numai bine.

SMF România

O modificare mai neconventionala
« : Joi 02 Aprilie 2009, 02:26:30 »

Deconectat aligaby

• Free Helper
  • Hero Member
  • Popularitate: +26/-2
    • Prieteni Pescari
Răspuns: O modificare mai neconventionala
« Răspunde #1 : Joi 02 Aprilie 2009, 08:01:13 »
In fisierul index.template.php din /Themes/alak/ partea de logare este:
        // The login box which will only be shown to the guests
        else
        {
        echo '
            <script language="JavaScript" type="text/javascript" src="', $settings['default_theme_url'], '/sha1.js"></script>
            <form action="', $scripturl, '?action=login2" method="post" accept-charset="', $context['character_set'], '" class="middletext" ', empty($context['disable_login_hashing']) ? ' onsubmit="hashLoginPassword(this, \'' . $context['session_id'] . '\');"' : '', '>
                <fieldset>
                                        <legend>', $txt['forsakenlad_login'], '</legend>
                    <ul>
                        <li>', $txt[35], ':<br /><input name="user" type="text" /></li>
                        <li>', $txt[36], ':<br /><input name="passwrd" type="password" /></li>
                        <li><input class="submit" type="submit" value="', $txt[34], '" /></li>
                    </ul>
                    <p>', $txt['smf52'], '</p>
                </fieldset>
            </form>';
            }

Deconectat V4Vee

• Newbie
  • *
  • Popularitate: +0/-0
« Răspunde #2 : Vineri 03 Aprilie 2009, 04:50:13 »
De acord. :)
Dar ce fac cu codul ala?
Am incercat sa il sterg sa vad ce se intampla. Meniul se duce sus de tot daca nu esti logat, iar daca esti, meniul sta la locul lui dar iti apare textul acela cu "Hello, user" mesaje si topicuri necitite.
Banuiesc (in ignoranta mea) ca ar trebui modificat prin CSS, ca sa setez proprietatile divurilor respective in pozitia dorita de mine, dar nu sunt sigura exact ce si cum sa editez in fisierul CSS. :(

Deconectat aligaby

• Free Helper
  • Hero Member
  • Popularitate: +26/-2
    • Prieteni Pescari
« Răspunde #3 : Luni 06 Aprilie 2009, 07:45:51 »
Codul pus de mine este parte a unui IF. Trebuie luata toata instructiunea si mutata si apoi customizata asa cum doresti tu.