Salut
Am instalat un forum SMF ( 1.1. RC2 ) pe un cont facut pe lx.ro. Instalarea a decurs destul de bine. Nimic de reprosat, mai ales ca imi place ca merge functia mail.
INSA, vreau sa deschid un subiect nou oriunde, sau sa pun un post in care sa ATASEZ un fisier mai mare de... nu stiu 100-200k, imi apare o pagina goala.
Ceea ce este si mai ciudat este ca daca verific prin ftp directorul de atasamente vad ca acesta s-a uplodat.
Setarile in SMF sunt BUNE, adica am dat limita de atasament de 6 mega, cat permite lx.ro, la fel si pentru mesaj. setarile sunt bune.
In logul de erori nu apare nimic suspect in ceea ce priveste atasarea fisierelor. Pur si simplu nu inteleg de ce se incarca o pagina ALBA dupa ce dau sa posteze un mesaj in care am dat sa atasez fisier/e mai mare/i de 100-400k.
Altceva la fel de ciudat, dar nu stiu daca are legatura cu serviciul lx.ro sau cu forumul smf in sine, dar care se bazeaza pe aceeasi problema: vreau sa modific un post intr-un topic prin adaugarea unui atasament si imi apare iar o pagina alba in cazul in care atasez un fisier mai mare de 100-400k, apoi daca ma intorc in forumul in care era deschis topicu si dau sa intru pe topic, apas pe el, si nu se intampla nimic. de doua zile disper pur si simplu
MAI ALES ca, pe 3x.ro mi-am instalat si acolo un forum inainte sa vad ca ei nu au optiunea mail activata si am observat ca acolo merge brici atasarea fisierol mari (in limita impusa de ei).
Apreciez orice urma de ajutor/interes