Autor Subiect: probleme atasare fisier  (Citit de 2357 ori)

0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.

Deconectat shumilica

• Jr. Member
  • **
  • Popularitate: +0/-0
probleme atasare fisier
« : Luni 03 Aprilie 2006, 03:10:50 »
Salut

Am instalat un forum SMF ( 1.1. RC2 ) pe un cont facut pe lx.ro. Instalarea a decurs destul de bine. Nimic de reprosat, mai ales ca imi place ca merge functia mail.

INSA, vreau sa deschid un subiect nou oriunde, sau sa pun un post in care sa ATASEZ un fisier mai mare de... nu stiu 100-200k, imi apare o pagina goala.
Ceea ce este si mai ciudat este ca daca verific prin ftp directorul de atasamente vad ca acesta s-a uplodat.

Setarile in SMF sunt BUNE, adica am dat limita de atasament de 6 mega, cat permite lx.ro, la fel si pentru mesaj. setarile sunt bune.

In logul de erori nu apare nimic suspect in ceea ce priveste atasarea fisierelor. Pur si simplu nu inteleg de ce se incarca o pagina ALBA dupa ce dau sa posteze un mesaj in care am dat sa atasez fisier/e mai mare/i de 100-400k.

Altceva la fel de ciudat, dar nu stiu daca are legatura cu serviciul lx.ro sau cu forumul smf in sine, dar care se bazeaza pe aceeasi problema: vreau sa modific un post intr-un topic prin adaugarea unui atasament si imi apare iar o pagina alba in cazul in care atasez un fisier mai mare de 100-400k, apoi daca ma intorc in forumul in care era deschis topicu si dau sa intru pe topic, apas pe el, si nu se intampla nimic. de doua zile disper pur si simplu

MAI ALES ca, pe 3x.ro mi-am instalat si acolo un forum inainte sa vad ca ei nu au optiunea mail activata si am observat ca acolo merge brici atasarea fisierol mari (in limita impusa de ei).

Apreciez orice urma de ajutor/interes

SMF România

probleme atasare fisier
« : Luni 03 Aprilie 2006, 03:10:50 »

Deconectat shumilica

• Jr. Member
  • **
Raspuns: probleme atasare fisier
« Răspunde #1 : Miercuri 05 Aprilie 2006, 17:38:57 »
off
cat support am pe aici  :o

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Popularitate: +46/-6
  • Gen: Bărbat
    • SMF România
« Răspunde #2 : Miercuri 05 Aprilie 2006, 19:13:28 »
putin probabil sa fie del a smf.
o pagina alba de obicei inseamna ca a expirat sesiunea in apache, deci un timp de comunicatie intre tine si server mare, peste limita admisa.
incearca sa upload fisierele importante din nou pe server, un kit curat de preferinta, si incerca apoi.
ai grija la permisiuni fireste, sa dai dreptul la utilizatori si sa citeasca (sa le vada) si sa poata incarca atach

eu am avut un forum de test pe lx si mergea brici, si cred ca mai sunt pe aici.
Free your mind!
NU cereţi pe email sau mesaj personal soluţii la probleme care pot fi întrebate pe forum.

Deconectat shumilica

• Jr. Member
  • **
« Răspunde #3 : Miercuri 05 Aprilie 2006, 22:02:12 »
am mai facut un cont pe lx. ACELASI lucru se intampla, numai ca uneori mai imi da si eroarea ca procesul a luat prea mult timp... dar nu trec mai mult de 5 secunde si deja apare acest mesaj de eroare, dar de cele mai multe ori imi arata tot pagina goala, deja ajung la limita frustrarii  >:(

Deconectat SGC_romania

• Full Member
  • Popularitate: +0/-1
    • StarGate Romania
« Răspunde #4 : Joi 06 Aprilie 2006, 00:42:00 »
shumilica....trimite-mi fisierul si incerc eu...

SMF România

« Răspunde #4 : Joi 06 Aprilie 2006, 00:42:00 »

Deconectat shumilica

• Jr. Member
  • **
« Răspunde #5 : Joi 06 Aprilie 2006, 02:49:47 »
www.fcrp.z1.ro ataseaza un fisier mai mare de 1 mega, sa vezi daca merge, daca-ti apare o eroare ca cica a durat prea mult incearca cu un fisier mai mic, de vreo 700 de k

Deconectat SGC_romania

• Full Member
  • Popularitate: +0/-1
    • StarGate Romania
« Răspunde #6 : Joi 06 Aprilie 2006, 11:22:41 »
txt,doc,pdf,jpg,gif,jpeg,mpg,png  - astea sunt extensile acceptate pe default.

Deconectat bogdan.tody

• Jr. Member
  • **
    • Comunitatea Foto din Botosani
« Răspunde #7 : Joi 06 Aprilie 2006, 23:01:29 »
la mine daca nu se uploadeaza cam intr-un minut imi apare eroarea aia cu timed out.... si am observat ca e in functie de cat de bine merge netu'  ::)