AdSense este o chestie serioasa, si nu este permis sa incerci pacalirea sistemului. Click-urile sunt monitorizate foarte atent de sistemul lor, si in plus esti verificat periodic daca continutul site-ului tau respecta conditiile impuse de ei. Este posibil sa te trezesti cu contul suspendat daca apelezi la prieteni sa-ti dea click-uri. Asadar cred ca cel mai bine este sa ai un site cu multi vizitatori, cu continut actualizat cit mai des, si sa citesti regulile AdSense. Va pot spune ca eu cistig suficient cit sa-mi platesc gazduirea si sa mai ramana si un pic peste ...
Important este sa ne documentam bine, inainte de a trece la folosirea acestui serviciu, sa studiem diverse tehnici de optimizare pentru reclamele plasate.
De exemplu o reclama neadaptata grafic, sau altfel spus "sare in ochi" devine enervanta si va fi ocolita de potentialii utilizatori. In schimb o reclama care va folosi la afisare culorile predominante de pe site-ul tau va aparea ca facind parte din structura site-ului, si exista astfel posibilitatea de a lua ceva click-uri, deci vei avea de cistigat.
de asemenea, tineti cont ca reclamele afisate "scaneaza" continutul site-ului, cuvintele cheie, etc.
Puteti sa creati canale de publicitate, "obligind" astfel sa va fie afisate reclame care sa se potriveasca continutului. De exemplu pe un site cu teme religioase nu cred ca ar fi indicat sa apara reclame generate automat cu titlul: "CUM SA AGATI GAGICI ? "
Un bun program care va arata codul culorilor in format HTML, este InstantEyedropper, acesta va arata codul culorilor pe care le folositi pe site apoi in panoul de generare al reclamelor introduceti valoarea , pentru a crea bordura, titlul, sau continutul anuntului.
De exemplu, titlul de sus de pe acest forum respectiv SMF Romania are codul #334466 ( l-am aflat utilizand programul amintit anterior ) Astfel daca asi fi creat o reclama adsense pt. acewst forum poate asi fi introdus in pagina de configurare a reclamei ca titlul acesteia sa foloseasca respectiva culoare ) ...
Informatii despre EyeDropper si download de pe pagina lor:
http://instant-eyedropper.com/SUCCES!