Autor Subiect: Recuperare date forum ucoz  (Citit de 2481 ori)

0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.

Deconectat Andersson

• Newbie
  • *
  • Popularitate: +0/-0
  • Gen: Bărbat
    • Challenge Zone
Recuperare date forum ucoz
« : Duminică 03 Mai 2009, 23:51:03 »
Salutare si bine v-am gasit.
In urma cu vreo 3-4 ani,m-am inregistrat prima data pe un forum (nu dau numele,ca sa nu fac reclama) si acel forum era/este SMF.Pe acel forum,cu toate ca nu am fost moderator,am avut o activitate sustinuta.In concluzia,mi-a placut acest tip de forum,sunt familiarizat cu el si as vrea odata cu cumpararea unui domeniu .ro sa introduc acest tip de forum in site.
Ca sa n-o lungesc,sa trec la subiect:momentan administrez un site + un forum cu un amic.De fapt suntem mai multi,dar in principal eu cu un bun prieten lucram la el.N-avem domeniu cumparat,deci activitatea pe acest site o sa fie temporara.In momentul cand dam drumul la noul site,as vrea sa recuperez o parte din siteul actual...si in special ma intereseaza forumul.Poate e o intrebare banala cu un raspuns foarte simplu,dar totusi,as vrea sa stiu daca pot face noul SMF introducand datele din acest forum.As vrea ca datele cand s-a postat pe forumul actual,sa fie identice cu noul forum SMF pe care in viitorul apropiat o sa-i dau drumul.Sper ca am fost destul de coerent...Daca nu,imi cer scuze si o sa revin cu un nou mesaj.Pana atunci,multumesc anticipat si toate bune va doresc.
« Ultima modificare: Marţi 05 Mai 2009, 04:00:12 de către admin »

SMF România

Recuperare date forum ucoz
« : Duminică 03 Mai 2009, 23:51:03 »

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Popularitate: +45/-5
    • SMF România
Răspuns: Recuperare date forum
« Răspunde #1 : Luni 04 Mai 2009, 00:43:30 »
da, nu este nici o problema in a transfera un forum smf de pe un domeniu pe altul, chiar daca primul este ceva temporar pe un domeniu free sau mai stiu eu cum altfel.
Free your mind!
NU cereţi pe email sau mesaj personal soluţii la probleme care pot fi întrebate pe forum.

Deconectat Andersson

• Newbie
  • *
    • Challenge Zone
« Răspunde #2 : Luni 04 Mai 2009, 01:53:21 »
Inteleg...dar problema e ca,actualul forum nu este unul de tip SMF.Ca sa fiu mai explicit,este vorba de un forum UCOZ.
In cazul acesta,ce se poate face?Luand de la 0 un forum SMF,se pot copia mesajele din UCOZ in SMF cu data de atunci?Adica,sa recuperez toate topicurile cu mesaje exact cum s-a postat incepand cu  noiembrie anul trecut?
Multam!

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
    • SMF România
« Răspunde #3 : Luni 04 Mai 2009, 03:14:23 »
nu cred ca exista convertor din ucoz in smf
Free your mind!
NU cereţi pe email sau mesaj personal soluţii la probleme care pot fi întrebate pe forum.

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
    • SMF România
« Răspunde #4 : Luni 04 Mai 2009, 03:40:45 »
altfel sunt sigur acum, ca am mai citit, nu exista convertor de la ucoz la nimic, deoarece nu aveti access la baza de date si nu puteti folosi scripturi.
sorry, bad choice.
Free your mind!

SMF România

« Răspunde #4 : Luni 04 Mai 2009, 03:40:45 »

Deconectat Andersson

• Newbie
  • *
    • Challenge Zone
« Răspunde #5 : Luni 04 Mai 2009, 04:00:27 »
Dar manual...nu se poate face nimic?Adica sa-si fac cont toti userii din vechiul forum in noul forum,sau sa le fac eu cont,si sa fentez calendarul cand postez.

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
    • SMF România
« Răspunde #6 : Marţi 05 Mai 2009, 04:00:02 »
pai asa se poate, faci un forum nou, si postati in ala in loc sa postati pe ucoz ala.
Free your mind!