Salutare si bine v-am gasit.
In urma cu vreo 3-4 ani,m-am inregistrat prima data pe un forum (nu dau numele,ca sa nu fac reclama) si acel forum era/este SMF.Pe acel forum,cu toate ca nu am fost moderator,am avut o activitate sustinuta.In concluzia,mi-a placut acest tip de forum,sunt familiarizat cu el si as vrea odata cu cumpararea unui domeniu .ro sa introduc acest tip de forum in site.
Ca sa n-o lungesc,sa trec la subiect:momentan administrez un site + un forum cu un amic.De fapt suntem mai multi,dar in principal eu cu un bun prieten lucram la el.N-avem domeniu cumparat,deci activitatea pe acest site o sa fie temporara.In momentul cand dam drumul la noul site,as vrea sa recuperez o parte din siteul actual...si in special ma intereseaza forumul.Poate e o intrebare banala cu un raspuns foarte simplu,dar totusi,as vrea sa stiu daca pot face noul SMF introducand datele din acest forum.As vrea ca datele cand s-a postat pe forumul actual,sa fie identice cu noul forum SMF pe care in viitorul apropiat o sa-i dau drumul.Sper ca am fost destul de coerent...Daca nu,imi cer scuze si o sa revin cu un nou mesaj.Pana atunci,multumesc anticipat si toate bune va doresc.