SMF versiunea 2.0.* > Instalare
Upgrade
silent:
Am nevoie de ajutorul vostru. Am tot incercat sa fac un upgrade la noua versiune pentru ca momentan folosesc SMF 1.1.7 , dar nu reusesc sa o instalez. Va rog sa`mi dati si mie o solutie a problemei. Precizez ca detaliile ftp sunt corecte 100%
Mesajul erorii:
A apărut o eroare!
Sesiune ta nu a putut fi verificata. te rugăm să ieşi şi să te autentifici din nou. Apoi incearca din nou.
Tweet
admin:
updrage nu se face din panoul de admin;
iei pachetul de upgrade de pe site-ul oficial, il urci cu ftp pe server (toate fisierele !!!) si apoi executi fisierul upgrade.php care il vei gasi in radacina.
silent:
Daca se face upgrade la noua versiune se vor pierde datele prezente ?
admin:
nu
silent:
Salutare din nou ! Unde as putea sa gasesc un tutorial complet (pas cu pas) despre upgrade ? Am incercat sa fac upgrade`ul dar raman la stadiul de "install details". Ce am facut: am download`at versiunea smf 1_1_10.zip, am urcat folder`ul in ftp (in "www" nu in path`ul forumul`ui existent, apoi am incercat sa instalez din browser. Dupa introducerea detaliilor in install.php si click pe "proceed" , nu se intampla absout nimic...un mic refresh al paginii si ma intoarce de la inceput. (as vrea ca upgrade`ul sa nu afecteze forum`ul deja existent, iar posturile de acolo sa apara si in versiunea noua)
Navigare
[#] Pagina următoare
Mergi la versiunea completă