SMF.RO a fost upgradat la versiunea 2.0.2.Aceasta versiune este publică si finala. Toti administratorii de forum sunt rugati sa-si updateze instalarile la aceasta noua versiune.
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
Povestiţi-mi, vă rog, ce v-a fost dezvăluit, ce aţi aflat? Şi eu, la rândul meu vă voi spune ce mi s-a întâmplat. De altfel am mai spus, parţial, pe forumcrestin, ce mi s-a întâmplat şi, normal, toţi credincioşii m-au considerat nebunVă rog să-mi povestiţi ce vi s-a intamplat pe Varful Retezat. Dacă se poate ?Sau să-mi daţi adresa unde aţi postat pe forumul creştin, această întamplare.Adi
Fără niciun comentariu veţi înţelege intenţia mea citind postarea următoare:Deşteaptăte române http://zalmoxa.11.forumer.com/viewtopic.php?p=373#373Vă rog să-mi povestiţi ce vi s-a intamplat pe Varful Retezat. Dacă se poate ?Sau să-mi daţi adresa unde aţi postat pe forumul creştin, această întamplare.Adi Vă răspund în curând şi voi răspunde tuturor la toate comentariile lor. Vă asigur.Vă rog însă citiţi aici şi spuneţi-mi ce părere aveţi despre un astfel de forum românesc.Domnul Cătălin Costache a făcut o treabă foarte bună pentru care trebuie felicitat. Dacă ar putea să administreze un forum românesc SMF pentru atingerea marelui scop al acestui Forum „Calea lui Zalmoxe” ar fi ideal, ar fi perfect. Uitaţi-vă la forumurile lui Coruţ sau la Forumcrestin.com (nu la conţinutul lor) sau la alte forumuri româneşti care utilizează S(imple)M(achines)F(orum), tradus în româneşte prin dăruirea unui român canadian. Nu v-am trimis mesaj personal pentru că am gândit că-i mai bine să discutăm deschis, ca fiecare să-şi facă o idee cu privire la această propunere.Dau nişte lincuri suplimentare pentru a vă edifica.
sincer n-am inteles mare lucru, probabil ca discutia e mai lunga si nu am avut timp sa o citesc pe toata.aveti nevoie de ajutor sau de altceva anume din partea mea?
ok, cum hotarati;oferta ramane deschisa, cand decideti aveti 1 an de hosting gratuit, apoi functie de dimensiunea la care va ajunge comunitatea in 2 si 5 dolari pe luna.eu va urez success oriunde veti merge.