Autor Subiect: Am văzut multe forumuri SMF  (Citit de 3456 ori)

0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.

Deconectat Traian Ioan

• Newbie
  • *
  • Popularitate: +0/-0
  • Gen: Bărbat
Am văzut multe forumuri SMF
« : Luni 15 Iunie 2009, 19:35:51 »
 Fără niciun comentariu veţi înţelege intenţia mea citind postarea următoare:
Deşteaptăte române http://zalmoxa.11.forumer.com/viewtopic.php?p=373#373
Citat din mesajul lui: adipop
Povestiţi-mi, vă rog, ce v-a fost dezvăluit, ce aţi aflat? Şi eu, la rândul meu vă voi spune ce mi s-a întâmplat. De altfel am mai spus, parţial, pe forumcrestin, ce mi s-a întâmplat şi, normal, toţi credincioşii m-au considerat nebun
Vă rog să-mi povestiţi ce vi s-a intamplat pe Varful Retezat. Dacă se poate ?
Sau să-mi daţi adresa unde aţi postat  pe forumul creştin, această întamplare.
Adi

Vă răspund în curând şi voi răspunde tuturor la toate comentariile lor. Vă asigur.
Vă rog însă citiţi aici şi spuneţi-mi ce părere aveţi despre un astfel de forum românesc.
Domnul Cătălin Costache a făcut o treabă foarte bună pentru care trebuie felicitat. Dacă ar putea să administreze un forum românesc SMF pentru atingerea marelui scop al acestui Forum  „Calea lui Zalmoxe” ar fi ideal, ar fi perfect. 
Uitaţi-vă la forumurile lui Coruţ  sau la Forumcrestin.com (nu la conţinutul lor) sau la alte forumuri româneşti care utilizează S(imple)M(achines)F(orum), tradus în româneşte prin dăruirea unui român canadian.
Nu v-am trimis mesaj personal pentru că am gândit că-i mai bine să discutăm deschis, ca fiecare să-şi facă o idee cu privire la această propunere.
Dau nişte lincuri suplimentare pentru a vă edifica.

SMF România

Am văzut multe forumuri SMF
« : Luni 15 Iunie 2009, 19:35:51 »

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Popularitate: +45/-5
    • SMF România
Răspuns: Am văzut multe forumuri SMF
« Răspunde #1 : Luni 15 Iunie 2009, 21:14:01 »
sincer n-am inteles mare lucru, probabil ca discutia e mai lunga si nu am avut timp sa o citesc pe toata.

aveti nevoie de ajutor sau de altceva anume din partea mea?
Free your mind!
NU cereţi pe email sau mesaj personal soluţii la probleme care pot fi întrebate pe forum.

Deconectat adipop

• Newbie
  • *
« Răspunde #2 : Luni 15 Iunie 2009, 23:05:55 »
Fără niciun comentariu veţi înţelege intenţia mea citind postarea următoare:
Deşteaptăte române http://zalmoxa.11.forumer.com/viewtopic.php?p=373#373Vă rog să-mi povestiţi ce vi s-a intamplat pe Varful Retezat. Dacă se poate ?
Sau să-mi daţi adresa unde aţi postat  pe forumul creştin, această întamplare.
Adi

Vă răspund în curând şi voi răspunde tuturor la toate comentariile lor. Vă asigur.
Vă rog însă citiţi aici şi spuneţi-mi ce părere aveţi despre un astfel de forum românesc.
Domnul Cătălin Costache a făcut o treabă foarte bună pentru care trebuie felicitat. Dacă ar putea să administreze un forum românesc SMF pentru atingerea marelui scop al acestui Forum „Calea lui Zalmoxe” ar fi ideal, ar fi perfect. 
Uitaţi-vă la forumurile lui Coruţ  sau la Forumcrestin.com (nu la conţinutul lor) sau la alte forumuri româneşti care utilizează S(imple)M(achines)F(orum), tradus în româneşte prin dăruirea unui român canadian.
Nu v-am trimis mesaj personal pentru că am gândit că-i mai bine să discutăm deschis, ca fiecare să-şi facă o idee cu privire la această propunere.
Dau nişte lincuri suplimentare pentru a vă edifica.

Am intrat şi eu pe acest forum, să văd despre ce este vorba. Intradevăr acest forum arata foarte bine.
Felicitari celor care l-au făcut.

adi

Deconectat Traian Ioan

• Newbie
  • *
« Răspunde #3 : Marţi 16 Iunie 2009, 00:55:53 »
sincer n-am inteles mare lucru, probabil ca discutia e mai lunga si nu am avut timp sa o citesc pe toata.

aveti nevoie de ajutor sau de altceva anume din partea mea?
Mă iertaţi că am fost atât de neclar, atât pentru dv. cât şi pentru dl Adipop, personajul principal de pe Forumul Calea lui Zalmoxe.
Motivul principal pentru care am venit pe forumul SMF a fost de a afla cât costă folosirea lui. Şi am aflat că este „free”. Adevărat?
Al doilea motiv a fost să provoc pe forumul Calea lui Zalmoxe găzduit de „Our Community”, interesul de a veni pe acest forum SMF, care oferă asistenţă tehnică celor care vor să foloseacă SMForum care-i plin de altruism la fel ca Forumul Calea lui Zamolxe, de altfel.
Oamenii, forumiştii, de pe acest forum al lui Zamolxe, îmi plac foarte mult prin felul cum gândesc ei, precum şi scopul urmărit de ei prin acest forum al lor.
 Nu am niciun fel de putere de decizie pe forumul dlor, dar îmi doresc foarte mult să adopte acest sistem SMF pe care l-am găsit ca fiind cel mai bun forum românesc. Dorinţa mea de a folosi acest sistem SMF este justificată prin facilităţile de redactare a textelor ştiinţifice şi de tot felul pe care le oferă, spre deosebire de sistemul englez pe care-l foloseşte acum.
Poate găsiţi o metodă de a mă ajuta să-i conving de utilitatea schimbării de la „Our Community” la S(imple)M(achines)F(orum)
Vă mulţumesc

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
    • SMF România
« Răspunde #4 : Marţi 16 Iunie 2009, 02:01:32 »
da normal ca este free;

oricum forumul nu este facut de mine, eu ma ocup doar de traducerea lui in romaneste si in acelasi timp incerc sa ofer ajutor in limba romana celor care au dificultati sau intrebari legate de platforma smf.

cat priveste facilitatile de redactare, smf este una dintre cele mai avansate sau poate cea mai avansata platforma free existenta in acest moment.

daca mai aveti intrebari va stau la dispozitie oricand; deasemeni daca vreti sa-l testati live va pot oferi o instalare gratuita pe serverul personal, o perioada de timp cat sa va lamuriti despre ce e vorba.
Free your mind!
NU cereţi pe email sau mesaj personal soluţii la probleme care pot fi întrebate pe forum.

SMF România

« Răspunde #4 : Marţi 16 Iunie 2009, 02:01:32 »

Deconectat Traian Ioan

• Newbie
  • *
« Răspunde #5 : Marţi 16 Iunie 2009, 04:06:38 »
În ipoteza că cei de la Forumul Calea lui Zalmoxe acceptă instalarea SMF pentru testare live pe serverul dv. personal, după perioada de testare gratuită, cât este preţul de găzduie pe servărul dv.?
Vă întreb pentru că sunt dispus să plătesc eu acest cost din veniturile mele de la SSI (U.S. Supplemental Security Income) bine înţeles dacă nu-i peste posibilităţile mele de restrângere.
Vă mulţumesc

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
    • SMF România
« Răspunde #6 : Marţi 16 Iunie 2009, 04:14:38 »
costul de gazduire este super modest, preturile mele sunt facute pentru cei din romania, deci cineva din america nu va avea nici o problema de plata. in general costul depinde de traficul facut si de spatiul ocupat pe server.

vad ca sunteti abia la inceput, asa ca momentan forumul dvs este super-light, deci nu va faceti probleme

mai multe ne lamurim dupa perioada de proba, daca doriti asa ceva.

Free your mind!

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
    • SMF România
« Răspunde #7 : Marţi 16 Iunie 2009, 04:33:51 »
am studiat un pic si am observat ca momentan sunteti gazduiti "free" pe serviciul forumer, care ofera free forum phpbb si ipb.

problema este ca nu aveti access la baza de date si sau alte setari, deci daca vreti sa va mutati de acolo pierdeti toate datele/mesajele/subiectele scrise pana la momentul transferului, practic trebuie sa o luati de la zero in alta parte. acest lucru este valabil in orice moment, indiferent cand va hotarati sa schimbati /plecati/transferati de acolo in alta parte, chair si pe alt server, nu neaparat pe alta platforma veti pierde toate datele/mesajele/utilizatorii etc, deoarece serviciul forumer.com nu ofera backup sau transfer de date

deci daca va hotarati sa incercati smf, ar fi bine sa va hotarati cat mai repede pentru a minimiza datele pierdute.
« Ultima modificare: Marţi 16 Iunie 2009, 04:46:32 de către admin »
Free your mind!

Deconectat Traian Ioan

• Newbie
  • *
« Răspunde #8 : Marţi 16 Iunie 2009, 06:56:15 »
 Vă mulţumesc foarte mult.
I-am informat pe cei responsabili de forumul "Calea lui Zalmoxe" ei sunt cei care decid ce este bine sau nu pentru ei.
 Sper ca în scurt timp să am un răspuns de la d-lor.

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
    • SMF România
« Răspunde #9 : Marţi 16 Iunie 2009, 20:17:55 »
ok, cum hotarati;
oferta ramane deschisa, cand decideti aveti 1 an de hosting gratuit, apoi functie de dimensiunea la care va ajunge comunitatea in 2 si 5 dolari pe luna.

eu va urez success oriunde veti merge.
Free your mind!

SMF România

« Răspunde #9 : Marţi 16 Iunie 2009, 20:17:55 »

Deconectat Traian Ioan

• Newbie
  • *
« Răspunde #10 : Marţi 16 Iunie 2009, 21:13:43 »
ok, cum hotarati;
oferta ramane deschisa, cand decideti aveti 1 an de hosting gratuit, apoi functie de dimensiunea la care va ajunge comunitatea in 2 si 5 dolari pe luna.

eu va urez success oriunde veti merge.
Vă mulţumesc.
Le-am explicat colegilor de forum ceea ce am presupus eu că este coerect. Dacă vreţi citiţi şi dv. eventual corectaţi-mă dacă am greşit.

Deconectat -=[Vyorel]=-

• SMF Free Helper
  • Administrator
  • Hero Member
  • Popularitate: +44/-4
  • I LOVE SMF
    • Xerom Zone Community
  • SMF Version: SMF 2.0.2
« Răspunde #11 : Miercuri 17 Iunie 2009, 17:10:04 »
Şi eu folosesc SMF, pe un host gratuit şi sunt foarte mulţumit de el. V-il recomand şi vouă. Se poate descărca/downloada de aici. ;)