Sistem de evaluare ( rating-karma ) pentru utilizatori,statistici detaliate forum/utilizatori,calendar.
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
Pai faza e ca nu merge.Ai schimbat hostul si ai lasat vechiul host gol?
............................La prima modalitate, motoarele de indexare (spiderii) nu pot vizualiza sectiunile/subiectele.La a doua modalitate, motoarele de indexare au acces la toate sectiunile forumului ca un user inregistrat.Eu am facut forumul invizibil folosind a 2-a modalitate. Sunt 100% sigur ca stiati despre asta, dar totusi am postat pentru cei care sunt incepatori cu SMF-ul.
Sectiunile categoriilor se pot face vizibile/invizibile pentru vizitatori in 2 moduri:1. La fiecare sectiune debifezi permisiunea de a vizualiza si vizitatorii.2. Din Admin/Features and Options si debifez unde scrie "Allow guests to browse the forum"La prima modalitate, motoarele de indexare (spiderii) nu pot vizualiza sectiunile/subiectele.La a doua modalitate, motoarele de indexare au acces la toate sectiunile forumului ca un user inregistrat.
Exact cum spunea si @admin crezi ca spiderii motoarelor de cautare isi fac cont ? Ei intra pe orice site ca un simplu vizitator !
tu cum ai facut aceasta selectie pentru ca spiderii motoarelor de cautare sa aiba acces ca vizitator ?
2. Din Admin/Features and Options si debifez unde scrie "Allow guests to browse the forum"