Autor Subiect: Bani de pe urma forumurilor?  (Citit de 3973 ori)

0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.

Deconectat Just_in

• Full Member
  • Popularitate: +0/-0
  • Gen: Bărbat
    • Forumul Facultatii de Geografie si Geologie
Bani de pe urma forumurilor?
« : Vineri 14 Aprilie 2006, 22:45:13 »
  Presupun ca toti cei inregistrati pe acest forum au la randul lor forumuri pe care le administreaza.
Intrebarile mele sunt:
-acordati spatii publicitare pe ele?
-daca da in ce conditii?

SMF România

Bani de pe urma forumurilor?
« : Vineri 14 Aprilie 2006, 22:45:13 »

Deconectat viulian

• Full Member
    • Hex.Ro
Re: Bani de pe urma forumurilor?
« Răspunde #1 : Sâmbătă 15 Aprilie 2006, 00:08:52 »
No popups, no banners, no ads!
Asta e deviza mea :D pe forum la mine nu exista reclame (decat un link text catre cei de la hosting, este parte din negociere).

Personal sunt contra ideii de advertising deoarece nu consider ca e facuta pentru binele meu (asa cum se zice, pentru informare) ci pentru binele celor care au nevoie sa le fie cumparate produsele pentru ca sa isi creasca profitul.
Asa ca forumul meu e bec. E o rubrica unde membrii pot recomanda produse celorlalti - de obicei carti - dar nu o consider reclama...

:)

Deconectat Just_in

• Full Member
Raspuns: Bani de pe urma forumurilor?
« Răspunde #2 : Sâmbătă 15 Aprilie 2006, 12:47:03 »
 Am vazut ca ai un forum destul de mare.. probabil ca iti respecti membri foarte mult si nu vrei sa-i "agresezi". Si de ce zici ca e numai spre binele alora care vand? La urma urmei e si spre binele tau doar iei bani, uneori destul de multi daca e trafic mare.

Deconectat caelea

• Newbie
  • *
« Răspunde #3 : Duminică 16 Aprilie 2006, 19:36:55 »
baii pe care ii ei sunt putini, asa ca nu are rost, mai ales ca mai strica si imaginea, da impresia de site cheap

Deconectat Just_in

• Full Member
« Răspunde #4 : Duminică 16 Aprilie 2006, 22:13:41 »
pai.. eu am inteles ca daca ai un site cu vreo 200 de vizitatori zilnic pt un banner poti sa ceri si 100-150$/e..
macar stii ca nu muncesti numai din placere, pasiune.. daca iti ies banii astia :)

SMF România

« Răspunde #4 : Duminică 16 Aprilie 2006, 22:13:41 »

Deconectat viulian

• Full Member
    • Hex.Ro
« Răspunde #5 : Luni 17 Aprilie 2006, 00:21:12 »
Pai probabil daca toti oamenii fac click pe banner... ce sa zic.

Un site de 200 de vizite unice pe zi e inca mic.. Preturi mari scoate softpedia care are trafic  O0

Deconectat spaceBOY

• Newbie
  • *
    • Comunitate crestina de tineret
Raspuns: Re: Bani de pe urma forumurilor?
« Răspunde #6 : Marţi 25 Aprilie 2006, 12:26:24 »
Asta e deviza mea :D pe forum la mine nu exista reclame (decat un link text catre cei de la hosting, este parte din negociere).

Personal sunt contra ideii de advertising deoarece nu consider ca e facuta pentru binele meu (asa cum se zice, pentru informare) ci pentru binele celor care au nevoie sa le fie cumparate produsele pentru ca sa isi creasca profitul.
Asa ca forumul meu e bec. E o rubrica unde membrii pot recomanda produse celorlalti - de obicei carti - dar nu o consider reclama...

+1
http://forum.crestini.com - Discutii intre tineri crestini

Deconectat Just_in

• Full Member
« Răspunde #7 : Joi 04 Mai 2006, 16:17:51 »
 Sunt absolout de acord ca toate chestiile astea publicitare oricum ar fi ele incadrate in forum strica din imaginea generala. Dar ce satisfactii aveti atunci cand forumul vostru este frecventat de multi oameni si spuneti ca v-ati atins scopul.. voua ca administratori ce va iese?  E o intrebare cam aiurea..

Deconectat viulian

• Full Member
    • Hex.Ro
« Răspunde #8 : Duminică 07 Mai 2006, 16:23:57 »
Pai eu oricum o fac de placere cumva, adica userii sper sa aprecieze efortul ca lucrurile sa iasa bine.
Adica satisfactia vine din bibileleile care le fac la forum - cum ziceam in alt topic acum am adaugat fazele lunii pe forum (ahhh firar curbura spatiului lui Einstein ca nu iese nici cum din calcule perfect pozitia lunii, da :D aproximativ merge).

Plus ca e misto cand vin oamenii si spun ca se bucura ca au dat de acel forum, si ca era neasteptat ce au gasit (ma oftica insa ca toti oamenii dau din gresala de forum, cautant alte chestii). Da vin si raman.. si e reconfortant.

Deconectat andrei221

• Newbie
  • *
« Răspunde #9 : Miercuri 10 Mai 2006, 12:57:34 »
adminul are dreptate....dar daca deja vb de softpedia care are vreo 50.000 aproximativ...oricum cred ca si forumul asta o sa aibe minim 1000..cand o sa fie mai raspandit in romania o sa vina toata lumea..chestia e ca unii isi fac useri doar pentru:
1. reclama la forum
2. sa vanda ceva
3.altele :)

SMF România

« Răspunde #9 : Miercuri 10 Mai 2006, 12:57:34 »

Deconectat ovicris

• Newbie
  • *
    • ovicris.com
Raspuns: Re: Bani de pe urma forumurilor?
« Răspunde #10 : Duminică 14 Mai 2006, 01:18:39 »

+1
+2

Deconectat stefan

• Newbie
  • *
  • SMF FAN
    • Miniauto
  • SMF Version: SMF 1.1 10-16
RĂŁspuns: Bani de pe urma forumurilor?
« Răspunde #11 : Vineri 09 Martie 2007, 16:27:17 »
cred ca daca forumul respectiv are o nisha bine aleasa si o clientela bine definita ( gen micile comunitati de hobby-uri), ceva banner-e cu alte site/forumuri de gen sunt binevenite.

doar in cazul asta, reclama generala nu merge - cum zicea cineva, cheap site ;)
Ne-am adunat aici ca sa fim mai multi:Forum Miniauto
www.miniauto.ro

Deconectat db

• Newbie
  • *
RĂŁspuns: Bani de pe urma forumurilor?
« Răspunde #12 : Vineri 09 Martie 2007, 18:36:28 »
Daca este un forum in care se discuta realizarea reclamelor, pareri referitoare la reclame, nu au decat sa puna cate reclame doresc (sunt in mediul lor). Nu as fi deacord, la mine pe forum, sa pun o reclama ce nu are legatura cu ce se discuta acolo (oricat as primii de la cel interesat). Multumesc echipei care administreaza acest site pentru asistenta pe care ne-o da referitor la SMF. Am postat in cadrul acestui forum un link catre site-ul meu, vizitati-ne si veti vedea ca am lasat link-ul catre smf.ro (traducere in limba romana). Nu o consider reclama cum ar fi unii tentati sa creada.

Deconectat stefan

• Newbie
  • *
  • SMF FAN
    • Miniauto
  • SMF Version: SMF 1.1 10-16
« Răspunde #13 : Vineri 13 August 2010, 12:24:22 »
mai este varianta unui front-page cu bannere sau reclame platite, ca sa nu strice "poza" forum-ului... eu asa fac

raman la parerea din 2007 (vezi mai sus)... reclamele sa fie "related to subject", adica relevante pentru nisa respectiva, nu generalitati impuse de firma de hosting

si mai este si varianta GoogleAds ;)
Ne-am adunat aici ca sa fim mai multi:Forum Miniauto
www.miniauto.ro