Sistem de evaluare ( rating-karma ) pentru utilizatori,statistici detaliate forum/utilizatori,calendar.
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
No popups, no banners, no ads! Asta e deviza mea :D pe forum la mine nu exista reclame (decat un link text catre cei de la hosting, este parte din negociere).Personal sunt contra ideii de advertising deoarece nu consider ca e facuta pentru binele meu (asa cum se zice, pentru informare) ci pentru binele celor care au nevoie sa le fie cumparate produsele pentru ca sa isi creasca profitul.Asa ca forumul meu e bec. E o rubrica unde membrii pot recomanda produse celorlalti - de obicei carti - dar nu o consider reclama...:)
Citat din mesajul lui: viulian din Sâmbătă 15 Aprilie 2006, 00:08:52No popups, no banners, no ads! Asta e deviza mea :D pe forum la mine nu exista reclame (decat un link text catre cei de la hosting, este parte din negociere).Personal sunt contra ideii de advertising deoarece nu consider ca e facuta pentru binele meu (asa cum se zice, pentru informare) ci pentru binele celor care au nevoie sa le fie cumparate produsele pentru ca sa isi creasca profitul.Asa ca forumul meu e bec. E o rubrica unde membrii pot recomanda produse celorlalti - de obicei carti - dar nu o consider reclama...:)+1