Autor Subiect: Users Online Today Mod  (Citit de 933 ori)

0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.

Deconectat SilK

• Newbie
  • *
  • Popularitate: +0/-0
    • S.P.Q.R. Romania
Users Online Today Mod
« : Sâmbătă 01 August 2009, 11:44:10 »
Salutare vreau sa instalez pe forumul meu acest modul Users Online Today Mod dar apare o problema la instalare pe template-ul actual si ultima versiune de SMF 1.1.10!

Urmez pasii la instalarea versiunii 1.4.0 pentru versiunea de smf 1.1.10  prezentata in tutorialul dedicat acesteiasi modificand BoardIndex.php imi apare o pagina alba cu un icon de useri in stanga sus!

Tin sa mentionez ca am avut acest modul instalat pe tema default cu ceva vreme in urma si l-am dat jos ca nu mergea pe actuala tema.

A mai instalat cineva acest mod pe o alta tema decat cea default si pe versiunea updatata de smf?
« Ultima modificare: Sâmbătă 01 August 2009, 11:48:57 de către SilK »

SMF România

Users Online Today Mod
« : Sâmbătă 01 August 2009, 11:44:10 »

Deconectat -=[Vyorel]=-

• SMF Free Helper
  • Administrator
  • Hero Member
  • Popularitate: +44/-4
  • Gen: Bărbat
  • I LOVE SMF
    • Xerom Zone Community
  • SMF Version: SMF 2.0.2
Răspuns: Users Online Today Mod
« Răspunde #1 : Sâmbătă 01 August 2009, 12:07:53 »
Multe din aceste pachete de modificari sunt baza pe tema default si functioneaza pe tema default.

Daca vrei sa instalezi acea modificare pe tema actuala a forumul tau, te sfatuiesc sa faci modificarile manual. Gasesti pe forumul oficial cum. ;)

Deconectat SilK

• Newbie
  • *
    • S.P.Q.R. Romania
« Răspunde #2 : Duminică 02 August 2009, 12:17:09 »
Ce mi-ai spus tu stiam si eu, foarte utila informatia!

Deconectat shumilica

• Jr. Member
  • **
« Răspunde #3 : Luni 03 August 2009, 01:02:27 »
Ai putea sa atasezi aici index.template.php al temei tale, mai ales ca pe forum nu ai niciun link catre tema. In general dai sa se instaleze fara sa selectezi si alte teme, apoi te duci la pagina modificarii, in dreapta sus iti alegi versiunea ta de smf si dai parse. Toate modificarile pe care le face in fisierele template (themes/default/) ar trebui sa le faci si tu in tema ta, manual. Uneori e usor, alteori mai greu.