Autor Subiect: Parolat arie intreaga sau macar forum+subforum  (Citit de 1949 ori)

0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.

Deconectat shumilica

• Jr. Member
  • **
  • Popularitate: +0/-0
Parolat arie intreaga sau macar forum+subforum
« : Luni 17 Aprilie 2006, 00:40:58 »
Stiu ca exista mod-ul acela de parolare al unui forum din cadrul unei arii, dar are mai multe lacune precum: daca faci unu sau mai multe sub-forumuri ale acelui forum nu vor fi protjeate de parola, un simplu click pe sub-forum si intrii. Nu sunt protejate nici last post si nici o intreaga arie nu o pot parola (asta nu ar fi o chiar asa mare problema daca macar ar merge parolarea forumului cu toate sub-forumurile lui dintr-o arie).

Va sa zica, se poate face ceva in sensul asta, exista useri romani care sunt dispusi sa scrie un astfel de mod (neoficial la inceput)? Voi putea face ceva in privinta asta in viitorul apropriat?

Grupurile de membrii nu prea sunt o optiune viabila pentru mine, pentru ca nu stiu sigur care din toti membrii tre sa aiba acces la forumul respectiv (niste oameni vor sa se mute dintr-un grup de yahoo pe un sub-forum al meu) si mai usor e sa dau un anunt pe yahoo gropul respectiv cu parola forumului decat sa ii intreb pe fiecare ce user si-a facut si sa-i setez eu manual grupul de membrii din care face parte.

Edit: sau macar un mod care sa faca nu mai fie afisate sub-forumurile unui forum ar fi de ajuns, nu credeti? Macar atat.

Merci si spor

SMF România

Parolat arie intreaga sau macar forum+subforum
« : Luni 17 Aprilie 2006, 00:40:58 »

Deconectat shumilica

• Jr. Member
  • **
Raspuns: Parolat arie intreaga sau macar forum+subforum
« Răspunde #1 : Marţi 18 Aprilie 2006, 01:19:14 »
se pare ca am o problema chiar cu acel mod de password.
Nu-l poate instala, zicandu-mi "mode parse error" la install.xml si add_settings.php.

Ce e ciudat este ca am dat la tot packages chmod 777. Insa cand vreau sa schimb individual chmodul zip-ului modului uplodat de smf imi spune "bad file descriptor".

Cred ca acest lucru se intampla din cauza hostului, si anume LX.ro care nu suporta zip-urile, interesant e ca daca incerc prin ftp sa adaug fisierul nu merge dar cu upload de pe forum merge. Insa am instalat un update pentru mysql care a mers instalat (si dezinstalat, ca sa vad daca nu cumva din cauza lui nu merge modu cu parola).

Alta idiotenie este ca pe versiunea pe care o am pe pandela.com acest mod merge instalat fara probleme. Sunt un butoi de nervi. Daca este din cauza lui lx.ro de ce merge un update instalat dar nu si un mod, pe care le-am facut amandoua .tar.gz (asa era update-ul ala care a mers si am schimbat si mod-ul tot asa, dar tot nu a mers).

Deconectat viulian

• Full Member
  • Gen: Bărbat
    • Hex.Ro
Re: Parolat arie intreaga sau macar forum+subforum
« Răspunde #2 : Marţi 18 Aprilie 2006, 10:50:55 »
Cred ca e posibil ca un update sa modifice fisiere scriibile de catre apache, pe cand modul sa vrea sa modifice si alte fisiere care nu au drepturi..
Alta explicatie nu prea sunt in stare sa gasesc..

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Popularitate: +46/-6
  • Gen: Bărbat
    • SMF România
« Răspunde #3 : Marţi 18 Aprilie 2006, 17:55:14 »
un mod pentru a se instala are nevoie de un director temp, cu drepturi depline. lx nu da dreptul de creere directoare temprare. daca il crfeezi de mana si-i dai drepturi va merge.
un update nu are nevoie de acest director.
Free your mind!
NU cereţi pe email sau mesaj personal soluţii la probleme care pot fi întrebate pe forum.

Deconectat shumilica

• Jr. Member
  • **
« Răspunde #4 : Marţi 18 Aprilie 2006, 19:39:38 »
Ce faza ironica :))
Merci admin, dar se pare ca ti-am citit raspunsul prea tarziu.

eu am luat-o the hard way, uite cum m-a dus pe mine capul (postul de mai jos este scris pe forumul de suport al lx):

Citat din mesajul lui: shumilica
Se pare ca am rezolvat.

Haideti sa va comunic si eu rezolvarea mea.

Eu mai am un cont la pandela.com tot pentru unu forum smf. desigur acolo nefiind restrictia pentru arhive instalarea modului a decurs excelent si rapid.

Apoi am copiat fisierele pe care mod-ul le-a schimbat (fisierele cu pricina pot fi gasite in install.xml, acolo sunt modificarile efective asupra fiecarui fisier) pe forumul de pe pandela intr-un director de pe calcul meu.

Apoi aceste fisiere le-am uplodat pe contul ftp de pe lx.ro si am dat overwrite peste cele deja existente. Apoi am adaugat fisierele pe care mod-ul ar trebui sa le adauge (la modul pe care le-am bagat eu erau doua fisiere de adaugat, unul in sources si altul in default template).

Apoi am copiat fisierul add_settings.php din arhiva mod-ului acolo unde este index-ul forumul, in cazul meu cont.lx.ro/forum/, si din browser am dat www.contulmeu.lx.ro/forum/add_settings.php Mi-a fost afisata o pagina alba dar nu asta conteaza (am incercat sa intru pe forum inainte sa fac acest lucru si nu a mers, deci se pare ca trebui facut si acest ultim pas) conteaza ca l-am executat.

Apoi forumul a mers ok, iar mod-ul este functional. Se pare ca nervii de ieri au disparut

SMF România

« Răspunde #4 : Marţi 18 Aprilie 2006, 19:39:38 »