Stiu ca exista mod-ul acela de parolare al unui forum din cadrul unei arii, dar are mai multe lacune precum: daca faci unu sau mai multe sub-forumuri ale acelui forum nu vor fi protjeate de parola, un simplu click pe sub-forum si intrii. Nu sunt protejate nici last post si nici o intreaga arie nu o pot parola (asta nu ar fi o chiar asa mare problema daca macar ar merge parolarea forumului cu toate sub-forumurile lui dintr-o arie).
Va sa zica, se poate face ceva in sensul asta, exista useri romani care sunt dispusi sa scrie un astfel de mod (neoficial la inceput)? Voi putea face ceva in privinta asta in viitorul apropriat?
Grupurile de membrii nu prea sunt o optiune viabila pentru mine, pentru ca nu stiu sigur care din toti membrii tre sa aiba acces la forumul respectiv (niste oameni vor sa se mute dintr-un grup de yahoo pe un sub-forum al meu) si mai usor e sa dau un anunt pe yahoo gropul respectiv cu parola forumului decat sa ii intreb pe fiecare ce user si-a facut si sa-i setez eu manual grupul de membrii din care face parte.
Edit: sau macar un mod care sa faca nu mai fie afisate sub-forumurile unui forum ar fi de ajuns, nu credeti? Macar atat.
Merci si spor