Autor Subiect: Host nou = Probleme noi!  (Citit de 1418 ori)

0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.

biggy

• Vizitator
Host nou = Probleme noi!
« : Duminică 06 Decembrie 2009, 02:38:59 »
Am forum smf 2.0 rc2 , si am mutat tot ce este forum pe un host nou.
AM mutat fisierele  din [public de pe vechiul host pe noul host, si am dat export-import la baza de date de pe vechiul host pe cel nou. Acum cand incerc sa accesez indexul imi zice asa

Table 'biggyzon_smf.smf_settings' doesn't exist

Am incercat sa repar cu repair_settings.php dar nimic, am incercat toate variantele de prefixuri pt baza de date si nimic.. Daca pun simplu smf_ asa cum ar trebui lafel imi da eroare. Vreau sa stiu unde anume am gresit. Multumesc

SMF România

Host nou = Probleme noi!
« : Duminică 06 Decembrie 2009, 02:38:59 »

biggy

• Vizitator
Re: Host nou = Probleme noi!
« Răspunde #1 : Duminică 06 Decembrie 2009, 19:27:43 »
AM rez.  singur.. aici am vazut ca sunt unele probleme nerezolvate ce stau pe aici si de 1 an.. m-am lamurit in legatura cu calitatea forumului.

Scuze admin pt ofense dar nu mi se pare corect sa tii un asa forum din mom ce nu te ocupi de el... toate cele bune.

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Popularitate: +45/-5
  • Gen: Bărbat
    • SMF România
« Răspunde #2 : Duminică 06 Decembrie 2009, 20:32:31 »
si ce ar trebui sa fac de ex?
sa fortez eu oamenii sa treaca la smf?
sa-i fortez sa puna intrebari asa cum trebuie cu explicatii si problemele expuse detaliat? tu crezi ca eu ghicesc asa dintr-o fraza care nu spune nimic?

esti invitat oricand sa-ti faci un forum de suport pentru smf, nu te opreste nimeni, si sa te ocupi asa cum stii tu de el.

eu ma ocup de asta asa cum pot. exista oricand forumul oficial de suport in limba engleza care are si sectiune de romana; si acolo sunt mai multi cei care raspund nu numai 2, 3 ca aici, deci si viteza o sa fie mai mare.
Free your mind!
NU cereţi pe email sau mesaj personal soluţii la probleme care pot fi întrebate pe forum.

biggy

• Vizitator
« Răspunde #3 : Luni 07 Decembrie 2009, 03:22:56 »
Fara ofense dar ar fi trebuit sa zici ceva care sa ma faca sa dau cu drag macar 1 click pe smf.ro.  In fine, eu oricum aici raman pt ceea ce ai facut pt cei ce au aici cont, mult sau putin.

Multa bft in cont :wave:  :smiley:

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Popularitate: +45/-5
    • SMF România
« Răspunde #4 : Luni 07 Decembrie 2009, 20:28:07 »
Fara ofense dar ar fi trebuit sa zici ceva care sa ma faca sa dau cu drag macar 1 click pe smf.ro.  In fine, eu oricum aici raman pt ceea ce ai facut pt cei ce au aici cont, mult sau putin.

nu stiu daca intelegi, dar eu nu am facut asta pentru bani; nu am nevoie de clickuri, dupa cum vezi reclama este aproape inexistenta; un singur banner cu google care ajuta la indexare; nu ma intereseaza numarul de vizitatori, de membri si de mesaje; desi am propriul meu server nu am cerut niciodata nici macar un cent de la nimeni; nu am cerut clickuri, nu sponsorizare, nimic

in rest aici intra cei care au nevoie de ajutor si vor fi ajutati in masura posibilitatilor
Free your mind!
NU cereţi pe email sau mesaj personal soluţii la probleme care pot fi întrebate pe forum.

SMF România

« Răspunde #4 : Luni 07 Decembrie 2009, 20:28:07 »

Deconectat aligaby

• Free Helper
  • Hero Member
  • Popularitate: +26/-2
    • Prieteni Pescari
« Răspunde #5 : Marţi 08 Decembrie 2009, 15:53:26 »
Usurinta cu care se instaleaza si se administreaza un forum SMF plus alte facilitati precum: multe moduri, teme, faptul ca e gratuit si are un cod foarte facil, permite ca orice profan sau cu putine cunostinte de programare si internet sa devina proprietar pe un board pe platforma SMF.

Unii dintre membrii forumului nu cauta sa se informeze inainte de a intreba ceva, ei prefera sa ceara un suport imediat, neconditionat fara nici un efort din partea lor. In plus s-au aglomerat exprimarile lipsite de coerenta si ortografierea mesajelor intr-un limbaj "criptic", de irc.

Apar mai nou cereri de a impopotona forumul cu diverse sectiuni, fara a se crea topicuri de calitate pe sectiunile actuale (forumul softpedia nu este idealul nostru). S-a cerut o sectiune de tutoriale, cu care eu sint perfect de acord, dar nu am vazut nici cel mai mic tutorial SMF de la cererea respectiva pina in prezent.

Vreti un forum mai dinamic atunci postati. Va loviti de probleme la care gasiti rezolvare, postati, asa deveniti utili celorlati membri ai forumului si tuturor celor ce folosesc platforma SMF.

Deconectat -=[Vyorel]=-

• SMF Free Helper
  • Administrator
  • Hero Member
  • Popularitate: +44/-4
  • I LOVE SMF
    • Xerom Zone Community
  • SMF Version: SMF 2.0.2
« Răspunde #6 : Marţi 08 Decembrie 2009, 15:58:43 »
Legat de acele tutoriale: Eu as pune cateva, dar nu am sau nu stiu unde anume sa le postez.

Deconectat aligaby

• Free Helper
  • Hero Member
  • Popularitate: +26/-2
    • Prieteni Pescari
« Răspunde #7 : Marţi 08 Decembrie 2009, 16:38:47 »
ti-am raspuns deja aici