Autor Subiect: Noutati - Stiri  (Citit de 745 ori)

0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.

Deconectat IceNetwork

• Newbie
  • *
  • Popularitate: +0/-0
    • Ice-Network Community
Noutati - Stiri
« : Miercuri 20 Ianuarie 2010, 22:38:34 »
Salut  :smiley:

Am si eu o problema cu forumul meu SMF, defapt nu e chiar o problema dar nu functioneaza anumite chestii la el din cauza temei banuiesc.

Daca ati putea sa ma ajutati si pe mine sa rezolv problema cu stirile..eu le inserez in admin panel, ca categoria stiri, dar pe tema folosita de mine nu apar. Am incercat sa vad daca apar cu tema 'default' .. cea clasica a forumului si merge.. deci problema e de la tema.. rugamintea mea este daca ati putea sa ma ajutati si pe mine si sa imi spuneti ce trebuie facut pentru remedierea acestei probleme..

Multumesc anticipat.  :smiley:

SMF România

Noutati - Stiri
« : Miercuri 20 Ianuarie 2010, 22:38:34 »

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Popularitate: +45/-5
  • Gen: Bărbat
    • SMF România
Re: Noutati - Stiri
« Răspunde #1 : Miercuri 20 Ianuarie 2010, 23:50:17 »
undeva trebuie sa ai setari pentru tema curenta, tema curenta fiind cea activata de catre tine;
acolo activezi stirile, adica bifezi una sau doua casute pe acolo, dupa cum doresti sa fie afisate
Free your mind!
NU cereţi pe email sau mesaj personal soluţii la probleme care pot fi întrebate pe forum.

Deconectat -=[Vyorel]=-

• SMF Free Helper
  • Administrator
  • Hero Member
  • Popularitate: +44/-4
  • Gen: Bărbat
  • I LOVE SMF
    • Xerom Zone Community
  • SMF Version: SMF 2.0.2
Re: Noutati - Stiri
« Răspunde #2 : Joi 21 Ianuarie 2010, 10:34:49 »
undeva trebuie sa ai setari pentru tema curenta, tema curenta fiind cea activata de catre tine;
acolo activezi stirile, adica bifezi una sau doua casute pe acolo, dupa cum doresti sa fie afisate
Admin/Current Theme iar acolo gasesti
Show news fader on board index. Aici stirile se pun pe mijloc deasupra primei categorii,
sau
Enable News? iar acolo activezi stirile.
« Ultima modificare: Joi 21 Ianuarie 2010, 10:47:47 de către Vyorel »