Am domeniu, host dar mai am nevoie de un forum.
Dintre phpbb si smf a males SMF.
Am incercat sa instalez cateva moduri, dar ba nu mi-au mers ba nu erau ce-mi trebuie.
Ce vreau eu defapt este:
Un forum in care vor avea loc zilnic concursuri SOTW, si nu numai ( legat de design, photoshop, etc...)
Pana acum am instalat SMF 1.11 de vreo 3 ori, momentan am versiunea 2.0 RC2.
Cum as vrea eu sa arate forumul la sfarsit:
- sa am un sistem de puncte, sa pot oferii puncte pentru fiecare concurs castigat, daca nu exista asa ceva, sa pot folosi karma, doar eu si membrii staff-ului.
- Un mod, sa-mi micsoreze imaginile uploadate pe alte hosturi, de ex. cineva urca o imagine pe imagehost sa zicem, si codul html il pune intr-un reply, eu vreau caacea imagine sa fie redimenionata.
- Securitate, banuiesc, ca multi dintre voi aveti un forum SMF, deci, ce metode folositi pentru securitate.
- De asemenea as dorii sa adaug reclame de pe google, sa pot scoate si un mic profit, avand in vedere ca acele concursuri vor f ipremiate, avem nevoie de "sponsori"
- As mai dorii daca se poate si un loc, deaspura topicurilor, unde va aparea sig-ul castigator din luna curenta. ( sig = imaginea din semnatura mea)
Cam atat as dorii pentru moment, mi-ar trebui si o tema, dar am observat ca pe unele teme nu merg uploadate modurile...
De asmenea nu stiu ce sa aleg intre cele 2 versiuni de sm 1.11 respectiv 2.0.
Va multumesc pentru ajutor.