Autor Subiect: nu mai pot vede posturile facute corect  (Citit de 3835 ori)

0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.

Deconectat eraser

• Newbie
  • *
  • Popularitate: +0/-0
nu mai pot vede posturile facute corect
« : Marţi 09 Mai 2006, 19:37:16 »
nu tiu de ce dar am dat pe butonul acela de sticky un click la un post..din partea dreapta a uni post..si acum tot ce im arata la posturi este imagina bagata la mod-ul Ad Managment...chiar ca nu tiu cum se poate remedia..

SMF România

nu mai pot vede posturile facute corect
« : Marţi 09 Mai 2006, 19:37:16 »

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Popularitate: +46/-6
  • Gen: Bărbat
    • SMF România
Raspuns: nu mai pot vede posturile facute corect
« Răspunde #1 : Marţi 09 Mai 2006, 19:40:00 »
screenshot?

daca incerci alta tema? din cate stiam eu admanagement era numai pentru tema babylon.
alta tema alegi cu ......../index.php?theme=1 parca e tema classic
Free your mind!
NU cereţi pe email sau mesaj personal soluţii la probleme care pot fi întrebate pe forum.

Deconectat eraser

• Newbie
  • *
« Răspunde #2 : Marţi 09 Mai 2006, 20:17:54 »
uite asta imi pare ..nu mai apare textul care era http://i70.photobucket.com/albums/i113/erasert/eroare.jpg

am dat clcik aici pe acest buton afisat in img http://i70.photobucket.com/albums/i113/erasert/click.jpg

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
    • SMF România
« Răspunde #3 : Marţi 09 Mai 2006, 21:04:18 »
http://www.concursuripe.net/index.php?theme=0
apoi 1 apoi 2
ce iti afiseaza? nu mai stiu care era tema classic, parca 1
Free your mind!
NU cereţi pe email sau mesaj personal soluţii la probleme care pot fi întrebate pe forum.

Deconectat eraser

• Newbie
  • *
« Răspunde #4 : Marţi 09 Mai 2006, 21:21:10 »
mai sa sti ca tu chiar le ai intradevar cand dau 2 merge se vee dar nu inteleg
ca pana acum mergea pana sau dau click pe inconul ala de sticky...ce fac ca e vreau sa il folosesc pe cel default

10x anticipat

SMF România

« Răspunde #4 : Marţi 09 Mai 2006, 21:21:10 »

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
    • SMF România
« Răspunde #5 : Miercuri 10 Mai 2006, 09:15:03 »
deci e clar o problema la instalarea Admod.
uninstall, verifica fisiere si ia-o de la capat
Free your mind!

Deconectat eraser

• Newbie
  • *
« Răspunde #6 : Miercuri 10 Mai 2006, 09:19:18 »
da am dezinstalat modul..da dar nu inteleg d pt ca mergea totul ff bine nu aveam probleme pana da dau click pe butonul de sicky..dar acum mai am o problema...tot de un mod ..am avut un mod instlat la magazinul virtual ..cu flaguri..si l-am dezinstaltat ca nu im iplacea..dar acum imi apare asa

Unknown column 'shop_Flag' in 'field list'
File: /home/concursu/public_html/Sources/Load.php(1058) : eval()'d code
Line: 299....si tot in defaul...ca dak dau pe tema clasica..adika 2..nu imi apare eroarea..

Deconectat eraser

• Newbie
  • *
« Răspunde #7 : Miercuri 10 Mai 2006, 17:30:50 »
chiar nu stie nimeni cum sa fac?

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
    • SMF România
« Răspunde #8 : Miercuri 10 Mai 2006, 18:31:22 »
nu s-a dezinstalat corect
mai ai si alte moduri instalate?
daca nu, pune toate fisierele din nou

modurile trebuiesc instalate si dezinstalate in ordine inversa ca sa functioneze corect
Free your mind!

Deconectat eraser

• Newbie
  • *
« Răspunde #9 : Miercuri 10 Mai 2006, 18:55:28 »
da m-am am si alte modui instalte dar nu de la el sunt ele marg corect..si oricum forumul este gata..nu mi pot dezinstalt si reinstala acum..idee e sa pot folosi temadefault ca pe ce classic nu imi arat toate modurile instalate..help

SMF România

« Răspunde #9 : Miercuri 10 Mai 2006, 18:55:28 »

Deconectat eraser

• Newbie
  • *
« Răspunde #10 : Vineri 12 Mai 2006, 13:30:32 »
mai da chiar asa nici adminul sa nu site..ma dezamagiti..

Deconectat viulian

• Full Member
    • Hex.Ro
Re: nu mai pot vede posturile facute corect
« Răspunde #11 : Vineri 12 Mai 2006, 16:45:35 »
Man dar ce insistent soliciti sa nu fii dezamagit, e responsabilitatea cuiva sa aiba grija de problemele tale  8) ??

Deconectat eraser

• Newbie
  • *
« Răspunde #12 : Vineri 12 Mai 2006, 19:33:54 »
 :o normal ca nu este resposabilitatea nimani sa imi rezolve probleme dar acest forum ce are la baza nu ajutorul in cazul in care are cineva nevoie..sau m-am inselat..pai atunci  sa spun la lume ca nu prea e nik de capul acestui forum si sa nu mai posteze intrebarile lor aici ca doar nu veti voi timp sa ii ajutati oricum mersi

Deconectat Just_in

• Full Member
    • Forumul Facultatii de Geografie si Geologie
« Răspunde #13 : Vineri 12 Mai 2006, 20:18:27 »
 eraser exagerezi mult.. nu stiu care e rezolvarea la problema ta nu sunt un as in smf (nici pe departe nu ma compar
cu admin sau viulian) dar sunt sigur ca nu e vina noastra sau a celor de la SMF..
  De la ei ai luat un pachet care era "ready to use" pe care il folosesc acum probabil milioane de alte persoane fara
problema de care zici tu.. in plus  nimeni nu este obligat sa raspunda pt el, pachetul e gratis, daca o face cineava este doar din bunavointa.
 Iti sugerez sa faci un backup si sa reinstalezi totul cu mai multa atentie.. din ce ai scris mi am inteles ca folosesti multe moduri, citeste cu atentie instructiunile la fiecare poate ai si incompatibilitati.
« Ultima modificare: Vineri 12 Mai 2006, 20:45:43 de către Just_in »

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
    • SMF România
« Răspunde #14 : Vineri 12 Mai 2006, 20:25:29 »
nu inteleg ce este cu supararea ata pe tine.
eu am spus sincer de prima oara ca timpul liber nu imi permite sa fie toata ziua calare pe forum. din pacate, sau din fericire, acilea unde sunt eu munca are un pic altfel de inteles si programul meu este destul de incarcat.

revenind la problema ta:
fiecare mod are un fisier .mod in care este descris aproape in clar care sunt modificarile facute de un mod la instalare.
tot ce trebuie sa faci este sa iei acel .mod, il deschizi cu un editor de text oarecare (ex. wordpad) si executi manual modificarile de acolo.
pentru dezinstalare la fel procedezi, iei acel fisier si cauti secventele de cod instalate (adaugate) si le stergi.

altfel: daca pe un forum se instaleaza mai multe moduri, de ex mod 1, mod 2, mod 3 si al un moment dat se doreste eliminarea mod 2, atunci cel mai indicat este sa dezinstalezi mod3, apoi dezinstal mod 2, apoi reinstal mod3
asta deoarece fiecare mod aduce modificari la nivelul fisierelor existante la instalare. deci cand s-a instalat mod 3 el s-a instalat peste fisierele deja modificate de 2 ori. dezinstalarea mod 2 direct poate duce, si va duc de multe ori la erori, deoarece uninstalul ptr mod 2 are "logate fisierele de dinaintea instalarii lui, deci cand doar mod 1 era instalat. astfel deinstalarea mod 2 va duc la nefunctionarea, sau functionarea defectuoasa a mod 3. sper ca am fost destul de explicit.
oricum in general nu exista probleme la nivelul bazei de date, baza de date smf este f bine gandita si modul de injectie la nivel sql nu face probleme in caz de erori.
astfel orice functionare defectuoase a foprumului se rezolva pur si simplu printr-o reinstalare a fisierelor, install-erul va detecta baza de  date si nu va face decat corectiile necesare, nu sterge postari, useri parole, etc. tot ce face curata niste loguri, curata tabela de sesiuni, si recreaza contul admin. atat. deci baza de date ramane intacta.
Free your mind!

SMF România

« Răspunde #14 : Vineri 12 Mai 2006, 20:25:29 »