Autor Subiect: nu mai pot vede posturile facute corect  (Citit de 3835 ori)

0 Utilizatori şi 2 Vizitatori pe acest subiect.

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Popularitate: +46/-6
  • Gen: Bărbat
    • SMF România
Raspuns: nu mai pot vede posturile facute corect
« Răspunde #15 : Vineri 12 Mai 2006, 20:28:23 »
mai da chiar asa nici adminul sa nu site..ma dezamagiti..

si inca o remarca, eu nu sunt nici reprezentantul smf in romania, nici invers reprezentantul comunitatii romane smf pe forumul simplemachines.org
nici nu ma intereseaza sa fiu. tot ce fac este sa suport financiar si cat stiu tehnic acest forum si utilizatorii lui. nu sunt nici as in php sau mysql, si nici nu am o bagheta magica cu care sa rezolv problemele oamenilor.
Free your mind!
NU cereţi pe email sau mesaj personal soluţii la probleme care pot fi întrebate pe forum.

SMF România

« Răspunde #15 : Vineri 12 Mai 2006, 20:28:23 »

Deconectat eraser

• Newbie
  • *
  • Popularitate: +0/-0
« Răspunde #16 : Vineri 12 Mai 2006, 21:53:23 »
mai baieti eu nu m-am ofitcat degeba..dar si eu sunt admin pe mai multe forumuri si sunt si membru pe alte forumuri si cand exist ao inrebare se rezolva totul stiu ca nu este timp si eu sunt stresat de timp..dar ma suparat afrimatia facuta ca nu este de datoria nimani..bun am intles dar atunci dc se mai discuta de smf nu?..bine ma rog o sa ma calmez si nu o sa fac reclama prosta acestui forum va asigur..

acum revenind la forum..intradevar am la moduri instalate si ami ales ca imi place sa imi ba nasul pese tot..nu tiu ce s-a intamplat..am si reinstalat totul si ce nu afecteaza la nimik dar nici de ajutor nu mi-a fost..ma rog o sa vad pana la urma unde este buba...dar nu tiu aucm mai in cu o intrebare ...

se poate sa bag pana la urma si moduri sub alta tema nu cea standard?

Deconectat viulian

• Full Member
  • Gen: Bărbat
    • Hex.Ro
Re: nu mai pot vede posturile facute corect
« Răspunde #17 : Vineri 12 Mai 2006, 22:14:24 »
Man, cum si pe tine te-a enervat replica, si pe mine m-a deranjat batutul din picior ca vrei sa ti se rezolve problema.
Adica 1: te apuci si umbli si strici, 2: nu mai poti sa repari, 3: tot tu cel revendicativ sa vina altii sa-ti repare. Pai... e frumos ?

Propun sa-i oferi lui admin drepturi de access pe forumul tau ca sa vada si el la fata locului ce se intampla.. dar fiind faptul ca are experienta cu aceste module (ma rog, si daca are timp si vrea sa se uite mai indeamanuntit).

Altfel e greu caci se revine la discutii generice care nu ajuta pe nimeni....

Deconectat eraser

• Newbie
  • *
« Răspunde #18 : Sâmbătă 13 Mai 2006, 01:45:34 »
md ai dreptate pe deoprte dar eu am batut cu piciorul pt ca stiu ca este o treba usoara de care nu imi dau eu seama..ideea e ca am rezolvat-o pana la uirma dar este enervat ca dak vrei sa iti functioneze si celelalte mod-uri pe forum sa ti le cam bagi manual din php..ca ele nu mai apar ca la tema standar..de..am rezolvat-o in cele din urma si asa ma eerva tema default...si ca sa nu fiu baiat rau imi cer scuze in mod public ;)