Autor Subiect: Butoanele BBCode  (Citit de 868 ori)

0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.

Deconectat -=[Vyorel]=-

• SMF Free Helper
  • Administrator
  • Hero Member
  • Popularitate: +44/-4
  • Gen: Bărbat
  • I LOVE SMF
    • Xerom Zone Community
  • SMF Version: SMF 2.0.2
Butoanele BBCode
« : Luni 08 Martie 2010, 16:09:16 »
De cand am schimbat hostul la forum, am constatat ca nu imi mai apar acele butoane de la codurile BB si smiley-urile. I-am intrebat pe cei de la host, si mi-au zis ca e din cauza banner-ului lor si ca fisierul de postare de la SMF 2.0 RC2 (post.template.php) are de 2 ori tagul <body>

Ei m-au rezolvat, dar dupa cateva zile am fost nevoit sa mut forumul intr-un alt directoriu, iar acum problema a revenit.

Intrebarea mea este:
Se poate face ca acel fisier (post.template.php) sa aibe doar o singura data tagul <body>?

Eu am incercat, dar fara nici un efect.
Folosesc SMF 2.0 RC2.

SMF România

Butoanele BBCode
« : Luni 08 Martie 2010, 16:09:16 »

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Popularitate: +45/-5
    • SMF România
Re: Butoanele BBCode
« Răspunde #1 : Marţi 09 Martie 2010, 04:13:47 »
nu inteleg ce legatura are tagul body cu problema lor, deoarece primul tag nu face parte din mesaj ci doar este loadat de un javascipt atunci cand vrei sa folosesti corectorul gramatical.
Free your mind!
NU cereţi pe email sau mesaj personal soluţii la probleme care pot fi întrebate pe forum.

Deconectat -=[Vyorel]=-

• SMF Free Helper
  • Administrator
  • Hero Member
  • Popularitate: +44/-4
  • I LOVE SMF
    • Xerom Zone Community
  • SMF Version: SMF 2.0.2
Re: Butoanele BBCode
« Răspunde #2 : Marţi 09 Martie 2010, 09:21:51 »
nu inteleg ce legatura are tagul body cu problema lor, deoarece primul tag nu face parte din mesaj ci doar este loadat de un javascipt atunci cand vrei sa folosesti corectorul gramatical.
Asa mi-au spus ei ca problema este de la banner-ul lor si ca SMF-ul are de 2 ori tagul <body> in fisierul de postare. Uite un citat cu ceea ce mi-au zis.

Citat din mesajul lui: administrator
Problema este de la banner deoarece acest SMF are de doua ori tag-ul <body> in pagina de postare