Autor Subiect: Forumuri pe 2 coloane  (Citit de 997 ori)

0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.

Deconectat sylvinho90

• Newbie
  • *
  • Popularitate: +0/-0
Forumuri pe 2 coloane
« : Duminică 06 Iunie 2010, 21:58:06 »
As vrea sa stiu si eu cum se fac forumurile pe doua coloane ca la tema urmatoare:http://custom.simplemachines.org/themes/index.php?lemma=1839.Daca nu se poate o sa instalez aceasta tema dar as vrea sa stiu daca pot pune pentru fiecare forum o imagine diferita sa nu fie imaginea aia cu plicuri peste tot.Unde trebuie sa intru si ce sa modific. :smiley:
« Ultima modificare: Duminică 06 Iunie 2010, 21:59:43 de către sylvinho90 »

SMF România

Forumuri pe 2 coloane
« : Duminică 06 Iunie 2010, 21:58:06 »

Deconectat SFANTUL

• Jr. Member
  • **
  • Popularitate: +1/-0
  • Gen: Bărbat
  • Lasati copii vostri sa vina la mine
    • Pro Gamers PC
Re: Forumuri pe 2 coloane
« Răspunde #1 : Luni 07 Iunie 2010, 09:07:05 »
Salut... am vazut poza, ce sa zic eu... asa forum cu 2 coloane  nu am mai vazut, cred ca e de la tema acel efect....  pentru ca sa schimbi acele plicuri , descarca acea tema,  cauta in fisierul cu imagini a temei, acele plicuri care ti le arata pe forum , apoi pur si simplu inlocuiesti imaginea plic cu alta imagine.  Atentie  Noua imagine  sa fie de aceias marime, sau cat se poate de apropiata cu marimea  imagini originale,  apoi  sa ii dai  acelas nume ca si la poza veche

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Popularitate: +45/-5
  • Gen: Bărbat
    • SMF România
« Răspunde #2 : Sâmbătă 12 Iunie 2010, 12:08:03 »
pai de ce sa nu se poata instala acea tema? daca ai 2.0 merge sigur
cat despre imagini alea le gasesti in directorul /images la acea tema unde poti schimba ce doresti
Free your mind!
NU cereţi pe email sau mesaj personal soluţii la probleme care pot fi întrebate pe forum.

Deconectat sylvinho90

• Newbie
  • *
  • Popularitate: +0/-0
« Răspunde #3 : Luni 14 Iunie 2010, 19:49:09 »
Da le schimb dar o sa-mi arate o alta imagine in loc de plicuri ,yo vreau ca pentru fiecare forum din categorie sa am o imagine distincta.Am gasit un mod care face ceva de genu ,sper sa mearga :cool: