Autor Subiect: Cum feresc de indexare un subforum?  (Citit de 2492 ori)

0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.

Deconectat emonbusiness

• Newbie
  • *
  • Popularitate: +0/-0
Re: Cum feresc de indexare un subforum?
« Răspunde #15 : Duminică 29 August 2010, 12:38:22 »
emonbusiness,

eu am creat niste "camere private", cu acces selectiv al userilor.

pur si simplu le-am definit ca grupuri noi de useri, si am selectat manual acei useri care au dreptul sa vada/scrie in acel grup
Cam asta a fost si ideea mea: grupuri de utilizatori, in speta VIP care au acces la anumite sectiuni din forum, insa am specificat in mesajele de mai sus o situatie intalnita intamplator de mine pe Google. Inca nu am lansat forumul, pana nu am certitudiea ca acele sectiuni private sunt in deplina siguranta. Studiez problema bots-ilor. Oricum, multumesc pentru interventie. Se pare ca problema intimitatii devine din ce in ce mai stringenta. Astept in continuare sugestii si parerea celor care s-au cinfruntat cu o astfel de situatie.

P.S. pentru STEFAN, o intrebare: Ai incercat sa verifici daca vreun continut din "camerele private" este indexat de vreun browser?

SMF România

« Răspunde #15 : Duminică 29 August 2010, 12:38:22 »

Deconectat aligaby

• Free Helper
  • Hero Member
  • Popularitate: +26/-2
    • Prieteni Pescari
« Răspunde #16 : Miercuri 01 Septembrie 2010, 23:31:50 »
@emonbusiness ai verificat daca google vede ce este scris in sectiunea "Traduceri in limba romana" de pe acest forum (aceasta sectiune este invizibila pentru vizitatori si implicit pentru spiderii motoarelor de cautare)?
Iti garantez ca vei fi "in deplina siguranta" fata de google.

Deconectat emonbusiness

• Newbie
  • *
  • Popularitate: +0/-0
« Răspunde #17 : Vineri 03 Septembrie 2010, 21:58:38 »
@emonbusiness ai verificat daca google vede ce este scris in sectiunea "Traduceri in limba romana" de pe acest forum (aceasta sectiune este invizibila pentru vizitatori si implicit pentru spiderii motoarelor de cautare)?
Iti garantez ca vei fi "in deplina siguranta" fata de google.

Te referi cumva la adresa: http://www.smf.ro/index.php/board,12.0.html? Daca este asta este OK. Am incercat sa o gasesc cu Google si este invizibila. Cum pot face si eu asta?
Thx!

Deconectat -=[Vyorel]=-

• SMF Free Helper
  • Administrator
  • Hero Member
  • Popularitate: +44/-4
  • Gen: Bărbat
  • I LOVE SMF
    • Xerom Zone Community
  • SMF Version: SMF 2.0.2
« Răspunde #18 : Vineri 03 Septembrie 2010, 22:11:41 »
Este facut exact cum ti s-a spuns in mesajele recente din acest subiect. Mai citeste-le odata si vei afla.

Succes!