Autor Subiect: logo->banner  (Citit de 2080 ori)

0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.

Deconectat bogdan.tody

• Jr. Member
  • **
  • Popularitate: +0/-0
  • Gen: Bărbat
    • Comunitatea Foto din Botosani
logo->banner
« : Duminică 21 Mai 2006, 22:38:38 »
am pus in locul logoului un banner si mi s-a stricat un pic astpectul... ma puteti ajuta ca nu prea le am cu php-ul...
asta e fisierul din template http://www.world.talk.cbi.ro/share/index.template.rar
iar asta este forumul: http://www.world.talk.cbi.ro/

SMF România

logo->banner
« : Duminică 21 Mai 2006, 22:38:38 »

Deconectat viulian

• Full Member
    • Hex.Ro
Re: logo->banner
« Răspunde #1 : Duminică 21 Mai 2006, 23:56:08 »
Bogdan, da' mie imi pare ca totul sta la locul lui, doar ca e deplasat un pic mai in jos - din cauza logoului nou care are 60 de pixeli fata de cel original de la smf care are 40.

Tie ce ti se pare ciudat ? Adica eu am deschis un forum de test ce il am local (unde nu am umblat la layout) si pe al tau , si nimic nu e deplasat stanga dreapta, ci doar in jos cu 20 de pixeli.

Sau nu am eu privirea prea critica la ora asta :D ?

Deconectat bogdan.tody

• Jr. Member
  • **
    • Comunitatea Foto din Botosani
Raspuns: logo->banner
« Răspunde #2 : Luni 22 Mai 2006, 00:22:26 »

Deconectat viulian

• Full Member
    • Hex.Ro
Re: logo->banner
« Răspunde #3 : Luni 22 Mai 2006, 00:33:47 »
La mine se vede corect - ca membru nelogat (apar casutele de username si password sus).

Oricum, din pacate nu pot sa ajut deoarece nu le am cu nested tables si o tona de feluri in care poti sa pozitionezi ceva pe in browser(fiecare element are o gramada de chestii de pozitionare, dimensiuni, etc, etc..).

Pot sa iti sugerez sa cauti pe site la Mozilla cateva add-on-uri de web develope; iti afiseaza in pagina de web un layer care iti arata fix celulele din tabela - si poti identifica usor celula care nu isi mai pastreaza dimensiunea de 100% (si se strange catre stanga tot ce e pe acea linie in tabela)..