Autor Subiect: Putin ajutor...  (Citit de 1896 ori)

0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.

Deconectat marian^

• Newbie
  • *
  • Popularitate: +0/-0
  • Gen: Bărbat
    • GOGA CS Comunity
Putin ajutor...
« : Sâmbătă 05 Februarie 2011, 13:29:39 »
Salut
Sunt nou pe-aici,am cunostinte HTML,si incerc sa mai invat ceva php/mysql.Incerc sa fac o comunitate de CS(am facut server,si incerc sa fac si o comunitate)
Imi da urmatoarea eroare:
Connection Problems
Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.
Pentru hosting folosesc byethost.com.Folosesc Smart FTP Client.Forumul l-am mai uploadat o data la host,pe domeniu,nu am pus bine numele la serverul mysql si n-am putut face forumul,mi-am dat seama de ce nu am putut face forumul,si am incercat iar urmatoarea zi,si am primit eroarea de mai sus,am sters fisierele de la host,si azi le-am pus iar,dar imi da direct eroarea asta,care este cauza si ce pot sa-i fac?
Am loat un domeniu de la no-ip,am creat un "server" cu WAMP,am uploadat instalarea la smf in www directory de la xamp,am completat totul bine si am primit o eroare,ca nu pot hosta de la PC-ul meu sau ceva de genu,numele calculatorului meu am pus DieComputer,si a aparut acel nume in eroare,problema e ca dupa un timp,si cu xampp imi da eroarea de mai sus.Folosesc smf 1.1.5 ,descarcat de pe un site de tutoriale counter strike.
Va multumesc anticipat si sper ca ati inteles ce vreau sa spun.

SMF România

Putin ajutor...
« : Sâmbătă 05 Februarie 2011, 13:29:39 »

Deconectat marian^

• Newbie
  • *
    • GOGA CS Comunity
Re: Putin ajutor...
« Răspunde #1 : Sâmbătă 05 Februarie 2011, 14:03:48 »
Scuze de Double Post,incerc acum cu versiunea 2-0 rc4,incerc cu xamp si imi da urmatoarea eroare:
Host 'DieComputer' is not allowed to connect to this MySQL serverAtasez si un printscreen,va rog frumos,daca puteti,ajutatma.Va multumesc.

http://img823.imageshack.us/i/screenshot001jk.jpg/

Deconectat -=[Vyorel]=-

• SMF Free Helper
  • Administrator
  • Hero Member
  • Popularitate: +51/-7
  • I LOVE SMF
    • Xerom Zone Community
  • SMF Version: SMF 2.0.2
« Răspunde #2 : Sâmbătă 05 Februarie 2011, 17:21:28 »
N-ai pus datele corecte.

Intra in http://localhost/phpmyadmin (daca ai XAMPP da click direct pe link) apoi creaza-ti o baza de date, te duci la Drepturi de acces, dai click pe Adaugă un utilizator nou iti completezi alea acolo
Nume de utilizator: iti pui ce nume vrei
Gazda: pui localhost
Parola: o scrii in urmatoarele 2 chenare.

Ultimul chenar nu-l completezi.

Mai jos la Bază de date pentru utilizatorul selectezi ultima varianta ( Grant all privileges on database "numele bazei de date" ).

La Privilegii globale dai click pe Marchează toate si dai click pe butonul Executa.

Apoi la Drepturi specifice bazei de date bifezi tot sau dai click pe Marchează toate. Click pe butonul Executa.

Acum iti urci fisierele forumului pe host. Daca zici ca folosesti XAMPP, pui fisierele in folderul htdocs.
Accesezi forumul (adresa lui).

Cand ajungi la pasul unde trebuie sa completezi datele bazei de date, la:
Servername/Hostname: pui localhost
Username: aici iti pui numele de utilizator care l-ai pus in phpmyadmin.
Password: parola ei
Database name: numele bazei de date
Table prefix: lasi smf_

Deconectat marian^

• Newbie
  • *
    • GOGA CS Comunity
« Răspunde #3 : Sâmbătă 05 Februarie 2011, 19:30:52 »
Din cate stiu eu,mi-am facut un user,in orice caz,parola o stiu,ca mi-o cere la consola la mysql,si mi se pare ca si acolo am creat un user,din consola.pun jos tot un printscreen,cu ce imi zice la phpmyadmin http://img3.imageshack.us/img3/2878/screenshot002gm.jpg
Mersi,si daca nu mai stiu userul pe care l-am creat,sterg wamp si il reinstalez iar,mai ramane userul pe care l-am creat sau se sterge?

Deconectat -=[Vyorel]=-

• SMF Free Helper
  • Administrator
  • Hero Member
  • Popularitate: +51/-7
  • I LOVE SMF
    • Xerom Zone Community
  • SMF Version: SMF 2.0.2
« Răspunde #4 : Sâmbătă 05 Februarie 2011, 20:22:57 »
Nu e nevoie sa-l reinstalezi. Poti creea alt user pentru baza de date.

Creaza o baza de date cu numele tau, userul la fel, si o parola dorita. Iti va fi mult mai usor.

SMF România

« Răspunde #4 : Sâmbătă 05 Februarie 2011, 20:22:57 »

Deconectat marian^

• Newbie
  • *
    • GOGA CS Comunity
« Răspunde #5 : Duminică 06 Februarie 2011, 13:27:12 »
Man,mersi foarte mult,pana la urma am reusit,aveam pe calculator instalat:easyPHP,Wamp,si Xampp ,am dezinstalat celelalte si am creat o baza de date.Inca o data mersi foarte mult.