Autor Subiect: Ajutor-Limba romana pentru smf  (Citit de 2200 ori)

0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.

Deconectat cristi24

• Newbie
  • *
  • Popularitate: +0/-0
Ajutor-Limba romana pentru smf
« : Vineri 26 Mai 2006, 22:16:59 »
Salut, sunt nou pe aici si as vrea sa va intreb un lucuru. Am instalat forumul SMF in limba engleza. Cum fac ca forumul meu sa fie tradus in romana dupa ce am incarcat fisierele de limba romana in dosarele lor respective din forum? Forumul meu este http://www.melocristi.lx.ro/forum/index.php. Va anunt ca forumul meu este gazduit pe lx. Am observat ca bannerul publicitar nu apare pe forum.Ce se intimpla?

SMF România

Ajutor-Limba romana pentru smf
« : Vineri 26 Mai 2006, 22:16:59 »

Deconectat Just_in

• Full Member
  • Gen: Bărbat
    • Forumul Facultatii de Geografie si Geologie
Raspuns: Ajutor-Limba romana pentru smf
« Răspunde #1 : Vineri 26 Mai 2006, 22:30:12 »
 Daca ai uploadat fisierle de lb romana la locul lor, trebuie doar sa mergi in panoul de control al administratorului de acolo la server sittings si in meniul care iti apare acolo in partea de jos ai Default Forum Language.. din meniul dropdown alegi romana dai save jos si gata.. :)

//leter edit: totusi mi se pare ca erau mai multe explicatii de genul asta pe aici.. ar fi indicat de acum sa folosesti search-ul  ;)
in legatura cu banerul de la lx ar trebui sa vb cu cei de la suport sau sa te uiti pe forum.. pote scrie ceva acolo..
« Ultima modificare: Vineri 26 Mai 2006, 22:32:26 de către Just_in »

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Popularitate: +46/-6
    • SMF România
« Răspunde #2 : Sâmbătă 27 Mai 2006, 09:03:21 »
fisierele de limba romana s-au instalat bine
trebuie doar sa setezi limba default (implicita) romanian
atentie: ai dwld fisierele de pe simplemachine.org si acolo sunt multe greseli, nu stiu cine le- atrimis dar cu siguranta nu a trimis ultima varianta care o gasesti aici pe smf.ro
in legatura cu bannerul lx: de ce te deranjeaza ca nu-ti apare? de obicei incetineste tare incarcarea, este un javascript legat la o aplicatie de tip adevertising care de obicei merge lent de tot.
Free your mind!
NU cereţi pe email sau mesaj personal soluţii la probleme care pot fi întrebate pe forum.

Deconectat Just_in

• Full Member
    • Forumul Facultatii de Geografie si Geologie
« Răspunde #3 : Sâmbătă 27 Mai 2006, 11:40:20 »
in legatura cu bannerul lx: de ce te deranjeaza ca nu-ti apare? de obicei incetineste tare incarcarea, este un javascript legat la o aplicatie de tip adevertising care de obicei merge lent de tot.
in cazul serverelor gratuite daca bannerul lipseste se poate ajunge la inchiderea conturilor.. bineinteles daca cineva sesizeaza lucrul asta din miile de site-uri de pe lx  :)