Diverse > Convertoare

Vreau sa trec de pe MyBB pe SMF

(1/1)

adym1992:
Buna. Vreau sa fiu extrem de scurt si la obiect. M-am scarbit de MyBB (este cea mai jalnica platforma posibila), vreau sa trec pe SMF.
Din cate am citit despre simple machines eu va vad ca fiin peste phpbb si mybb la un loc...
Deci, as vrea sa ma ajutati sa fac acest transfer, de pe mybb --> SMF. As vrea sa fiu sigur ca in urma transferului imi raman "neatinse" numarul persoanelor inregistrare + mesajele postate de acestia! VREAU CA TOTUL SA FIE INTACT (fara design, binentetels).

ASTEPT O REZOLVARE, UN RASPUNS... CAT MAI RAPID POSIBIL!
Tweet

-=[Vyorel]=-:
Inainte de orice modificare a forumului este indicat backup-ul bazei de date. Cred ca stii sa faci asta, daca nu zi-mi.

Apoi, va trebui sa-ti alegi de aici convertorul in functie de versiunea forumului pe care-l ai si versiunea SMF-ului care o doresti.

Pasii pentru convertire ii afli aici.

Nu uita de backup.

Succes!

adym1992:

--- Citat din mesajul lui: -=[Vyorel]=- din Miercuri 20 Aprilie 2011, 16:52:27 ---Inainte de orice modificare a forumului este indicat backup-ul bazei de date. Cred ca stii sa faci asta, daca nu zi-mi.

Apoi, va trebui sa-ti alegi de aici convertorul in functie de versiunea forumului pe care-l ai si versiunea SMF-ului care o doresti.

Pasii pentru convertire ii afli aici.

Nu uita de backup.

Succes!

--- Sfărşit citat ---

Iti multumesc pentru raspuns!

P.S: Ti-am trimis un mesaj privat. Te rog citeste-l si fa-mi un raspuns asupra ceea ce ti-am scris.

MII DE MULTUMIRI!!!

Navigare

[0] Indexul de mesaje

Mergi la versiunea completă