Autor Subiect: Upgrade  (Citit de 1797 ori)

0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.

Deconectat roger

• Newbie
  • *
  • Popularitate: +1/-0
  • Gen: Bărbat
Upgrade
« : Joi 16 Iunie 2011, 16:49:44 »
Buna ziua,

Am SMF 2.0 RC5, am vazut ca a aparut SMF 2.0 Gold. Intrebarea mea este: cum as putea sa fac upgrade de parca instalez

pentru prima oare SMF dar in acelasi timp sa pastrez posturile, membri, setarile, atasamentele, avatarele etc.

PS.Din cauza la instalari/dezinstalari la anumite moduri au ramas niste fisiere vedeti mai jos

Va multumesc

SMF România

Upgrade
« : Joi 16 Iunie 2011, 16:49:44 »

Deconectat -=[Vyorel]=-

• SMF Free Helper
  • Administrator
  • Hero Member
  • Popularitate: +51/-7
  • I LOVE SMF
    • Xerom Zone Community
  • SMF Version: SMF 2.0.2
Re: Upgrade
« Răspunde #1 : Vineri 17 Iunie 2011, 00:03:51 »
Descarca pachetul Small update de pe site-ul oficial si urca toate acele fisiere pe host prin FTP. Apoi rulezi fisierul upgrade.php (Exemplu: http://www.domeniu.tdl/upgrade.php)

Pasii de upgrade sunt usori si banuiesc ca o sa treci de ei.

Dupa ce s-a facut update-ul, sfatul meu e sa stergi toate fisierele si folderele din forum, FARA fisierele Settings.php si Settings_bak.php

Dupa ce s-au sters, pune iar fisierele din pachetul Full install.
Din arhiva asta NU pune urmatoarele fisiere:
install.php
install_2-0_mysql.sql
install_2-0_postgresql.sql
install_2-0_sqlite.sql
Settings.php
Settings_bak.php

Apoi poti sa intri linistit pe forum, sa-ti reinstalezi tema si apoi modurile care vrei sa le folosesti.

Deconectat roger

• Newbie
  • *
« Răspunde #2 : Vineri 17 Iunie 2011, 19:23:51 »
Multumesc frumos pentru raspuns Vyorel, am sa incerc seara asta sa instalez in caz ca sunt probleme revin :smiley:

Deconectat roger

• Newbie
  • *
« Răspunde #3 : Vineri 29 Iulie 2011, 23:02:53 »
     Buna seara,
abea acum am reusit sa fac update-ul conform instructiunilor date. Iti multumesc mult pentru explicitatea indrumarilor, au fost foarte exacte.

Acum am 3 intrebari:

1. Pot sa sterg din baza de date tabelele (am atasat si poza ) care incep cu backup_smf_ ?

2. In baza de date au ramas tabele de la modurile (portal etc.) pe care le-am folosit mai de mult, le pot sterge?

3. De cand am facut update la SMF 2 Gold, cand vreau sa dau reply la un topic nu imi mai afiseaza optiunile de post
(am atasat o poza) dar problema asta o am doar cand intru pe forum cu Internet explorer 7,8 si 9. Cu mozilla nu sunt probleme.

Cu multumiri,
Roger

Deconectat -=[Vyorel]=-

• SMF Free Helper
  • Administrator
  • Hero Member
  • I LOVE SMF
    • Xerom Zone Community
« Răspunde #4 : Vineri 29 Iulie 2011, 23:51:10 »
Pentru intrebarea 1: Le poti sterge. Acele tabele s-au creat in caz ca update-ul "nu are un final fericit".

2. Asta ramane la aprecierea ta. In caz ca pe viitor vei reinstala acelasi portal, iti va ramane exact la fel cum era la inceput, adica fiecare text pe care-l aveai in portal. La fel si pentru celelalte moduri. Acuma alegi tu daca vrei sau nu sa le stergi, daca le stergi ai grija sa nu fie vreun tabel al SMF-ului (default) sau al unui mod instalat deja.

3. Problema asta poate fi si de la tema. Incearca pe tema default sa vezi daca iti apare sau nu acel buton.

SMF România

« Răspunde #4 : Vineri 29 Iulie 2011, 23:51:10 »

Deconectat roger

• Newbie
  • *
« Răspunde #5 : Duminică 14 August 2011, 21:18:36 »

3. Problema asta poate fi si de la tema. Incearca pe tema default sa vezi daca iti apare sau nu acel buton.

Buna seara,

Folosesc tema default (Curve) doar ca am modificat main_block.png, am facut mai multe teste si problema provine de la "smf packs shoutbox", dupa ce am dezinstalat au aparut smileys & optiunile de reply.(am atasat si poza )

Va rog puteti sa imi recomandati o solutie? am incercat si NChat - No SQL Save BW shoutbox dar imi da eroare.

Cu multumiri,
Roger

Deconectat -=[Vyorel]=-

• SMF Free Helper
  • Administrator
  • Hero Member
  • I LOVE SMF
    • Xerom Zone Community
« Răspunde #6 : Duminică 14 August 2011, 22:45:26 »
Folosesc si eu SMFPacks Shoutbox si nu am probleme cu el. L-a inceput cand l-am instalat avea erori (nu la instalare, ci greseli din coduri).

Nu mai stiu exact pe la ce linie, dar stiu ca in fisierul Shoutbox.template.php este un </div> pus in plus. Pe indexul forumului ce e sub chat iti apare totul corect? Daca nu, zi-mi si-ti dau eu fisierul reparat.

La mine chatul nu apare si in paginile de postare sau in subiecte, doar pe pagina principala a forumului.

Deconectat roger

• Newbie
  • *
« Răspunde #7 : Duminică 21 August 2011, 00:25:28 »
Buna seara, eroarea data de IE era:

Webpage error details

User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; Trident/4.0; GTB7.1; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; .NET4.0C; Tablet PC 2.0)
Timestamp: Sun, 20 Aug 2011 21:19:14 UTC

Message: 'this.opt.oSmileyLocations[...][...][...].sSrc' is null or not an object
Line: 1435
Char: 4
Code: 0
URI: /Themes/default/scripts/editor.js?fin20

Si am rezolvat o astfel : http://www.smfpacks.com/b44/downloadsmfpacks-shoutbox/134/msg2088#msg2088

Am tinut sa iti multumesc in mod special Vyorel pentru implicarea ta si suportul oferit.

Cu multumiri,
Roger