Diverse > Convertoare

SMF ---> MYBB

(1/2) > >>

batman:
Salutare!!! Am avut un forum pe SMF, si am sters tot de pe ftp, si am instalat MYBB pe curat. Vreau sa precizez ca am un backup + forumul complet SMF in PC, si as dori sa stiu cum as putea pune posturile, membrii, etc de pe SMF pe MYBB. Am urcat tot forumul SMF din nou, dar nu merge. Cred ca pot face ceva cu acel backup, dar nu prea stiu. Thanks!
Tweet

-=[Vyorel]=-:
Daca mai ai fisierele Settings.php si Settings_bak.php din forumul SMF vechi, poti repune online forumului.

Daca tu vrei sa treci de la SMF la MyBB, noi nu te putem ajuta.

batman:
Am fisierele alea 2. Ce fac cu ele?

-=[Vyorel]=-:

--- Citat din mesajul lui: batman din Luni 01 August 2011, 23:40:45 ---Am fisierele alea 2. Ce fac cu ele?

--- Sfărşit citat ---
Uite aici o arhiva cu fisierele de la forum. Ti-am sters eu fisierele de install ca sa nu te incurce.

Pune toate folderele si fisierele din acea arhiva pe host prin FTP, apoi pui si cele doua fisiere mentionate mai sus.

Trebuie sa ai baza de date pe host cu acelasi nume, user si parola.

In caz ca mai apar probleme (ca de exemplu tema nu este corect afisata, sau ai schimbat link-ul forumului) foloseste fisierul repair_settings.php, adica il pui in directoriul forumului si il accesezi, iar de acolo repari acele link-uri, apoi salvezi, stergi fisierul acesta si accesezi direct forumul.

Succes!

batman:
Incerc, dar am nevoie sa imi spui cum pot pune toate astea pe alta baza de date. Pe cea care au fost anterior, acum am altceva si nu pot sterge. Thanks!

Navigare

[0] Indexul de mesaje

[#] Pagina următoare

Mergi la versiunea completă