Autor Subiect: Ajutor convertire phpbb3 to smf  (Citit de 485 ori)

0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.

Deconectat FuzZy

• Newbie
  • *
  • Popularitate: +0/-0
  • Gen: Bărbat
Ajutor convertire phpbb3 to smf
« : Vineri 30 Septembrie 2011, 16:43:27 »
imi da eroarea asta

Sorry, the database connection information used in the specified installation of SMF cannot access the installation of phpBB3. This may either mean that the installation doesn't exist, or that the Database account used does not have permissions to access it.

The error that was received from the Database was: SELECT command denied to user 'bestcsro_smf'@'93.119.25.10' for table 'phpbb_users'

SMF România

Ajutor convertire phpbb3 to smf
« : Vineri 30 Septembrie 2011, 16:43:27 »

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Popularitate: +46/-6
    • SMF România
Re: Ajutor convertire phpbb3 to smf
« Răspunde #1 : Vineri 30 Septembrie 2011, 22:44:03 »
cele doua baze de date trebuie sa aiba acealasi user cu aceeasi parola la momentul transformarii;
dupa convertire, cand baza de data smf este deja populata cu tot ce a fost in phpbb poti sa-i modifici usernameul si parola dupa cum doresti.
Free your mind!
NU cereţi pe email sau mesaj personal soluţii la probleme care pot fi întrebate pe forum.

Deconectat FuzZy

• Newbie
  • *
« Răspunde #2 : Sâmbătă 01 Octombrie 2011, 16:40:40 »
da , dar nu pot sa ii pun acelasi user , cand ii modific userul din cpanel la baza de date de la smf imi zice mai este si cea de la phpbb3 cu acelasi user si nu ma lasa

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
    • SMF România
« Răspunde #3 : Duminică 02 Octombrie 2011, 03:31:51 »
pai nu asa;
trebe sa dai al userul de la phpbb drepturi si pe baza de date smf

adica in cpanel dai la baza de date smf adduser si adaugi userul dela phpbb cu drepturi depline
Free your mind!
NU cereţi pe email sau mesaj personal soluţii la probleme care pot fi întrebate pe forum.

Deconectat FuzZy

• Newbie
  • *
« Răspunde #4 : Duminică 02 Octombrie 2011, 09:49:55 »
imi da o eroare la urma ... si nu ma pot loga ca administrator , sunt user normal e grava ?

Warning: copy(/home/bestcsro/domains/bestcs.ro/public_html/forum/files/104_bc4fcd2356df1a46dd9c09bff7e0dea3) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory in /home/bestcsro/domains/bestcs.ro/public_html/forums/convert.php(1254) : eval()'d code on line 37

« Ultima modificare: Duminică 02 Octombrie 2011, 10:04:20 de către FuzZy »

SMF România

« Răspunde #4 : Duminică 02 Octombrie 2011, 09:49:55 »

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
    • SMF România
« Răspunde #5 : Duminică 02 Octombrie 2011, 15:26:40 »
nu stiu, nu am idee ce incearca sa copie; poate attachementele ca alea ar fi singurele care trebuie copiate de colo colo;

incearca sa vezi daca ai toate mesajele si subiectele, alea is importante alaturi de celelelte setari

pentru admin nu e grav, iti poti face un user si ii dai drepturi de admin din baza de date si gata
Free your mind!