le-ai activat din permisiuni?.....
intr-adevar si userii sunt putin si postarile, mai multe decat ai spus dar oricum sunt constient ca sunt putine...
de activat era activat, in codul sursa se vedea codul google, cei de la adsense ziceau ca apar imediat niste reclame de proba sau asa ceva...in fine
nu am mentionat faptul ca la instalare la testele acelea niste fisere nu au trecut testul....scria
test esuat ...apoi am mai buton pe acolo si am observat ca imi spune la fiecare fisier ce sa fac, adica ce cod sa inlocuiesc in fiser..
un link catre un prent screen

By
sergiupsa inlocuiesc aceste coduri manual si ulterior sa instalez mod-ul din nou?sau instalez si ulterior verific fisierele respective?acum am dezinstalat mod-ul momentan....
ad management trebuie instalat pentru fiecare tema in parte? eu folosesc officebox
de exemplu in fisierul
MessageIndex.template.php imi spune ca testul a esuat si sa inlocuiesc linia de cod
global $context, $settings, $options, $scripturl, $modSettings, $txt;
cu codul
//Display Ads on the Message index
if (function_exists("show_threadindexAds"))
{
$ads = show_threadindexAds();
if(!empty($ads))
if($ads['type']==0)
echo $ads['content'];
else
eval($ads['content']);
unset($ads);
}
dar in fisierul
MessageIndex.template.php din tema officebox cea utilizata, linia de cod cu variabilele globale sunt 2 variabile in plus (mai am pretty mod, menu order, custom action, lgf mod(pentru tema office box)