Autor Subiect: Cum instalez in subsolul paginii contorizator de trafic si cum instalez adsense?  (Citit de 353 ori)

0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.

Deconectat DRAGOS2012

• Newbie
  • *
  • Popularitate: +0/-0
  • Gen: Bărbat
Am o intrebare la cei care cunoasteti foarte bine forumul SMF, iar intrebarea este: cum pun un widget, spre exemplu de trafic in josul paginii adica jos de tot dar in centru???

Si ca o a doua intrebare: daca imi poate explica cineva cum pun google adsense in acest forum, ma refer manual cum fac??

Multumesc!

SMF România

Deconectat -=[Vyorel]=-

• SMF Free Helper
  • Administrator
  • Hero Member
  • Popularitate: +51/-7
  • I LOVE SMF
    • Xerom Zone Community
  • SMF Version: SMF 2.0.2
Răspuns: Cum instalez in subsolul paginii contorizator de trafic si cum instalez adsense?
« Răspunde #1 : Duminică 20 Noiembrie 2011, 04:22:42 »
Pentru prima intrebare, cauta in fisierul index.template.php din tema pe care o folosesti, linia
// Show the "Powered by" and "Valid" logos, as well as the copyright.iar mai jos de ea gasesti codurile pentru textele din footer, dupa ele poti adauga ce vrei tu, sau mai simplu instalezi modul Custom Copyright si cu ajutorul lui adaugi codurile tale.

Pentru a 2a intrebare, instaleaza modul Ad Management mod. Cu el poti adauga reclamele de la Adsense sa apara si prin mesaje, si in pagina principala a forumului.

Daca folosesti alta tema decat cea default, instaleaza modurile si in celelalte teme (in timpul instalari iti apare acolo sa selectezi fisierele altor teme, daca nu ai erori, selecteaza-le.

Deconectat sergiu_p

• Newbie
  • *
Răspuns: Cum instalez in subsolul paginii contorizator de trafic si cum instalez adsense?
« Răspunde #2 : Miercuri 29 Februarie 2012, 10:22:37 »
eu am instalat ad management v 3.0 iar anunturile google nu imi sunt afisate? ma poate ajuta cineva?

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Popularitate: +46/-6
    • SMF România
« Răspunde #3 : Miercuri 29 Februarie 2012, 15:18:02 »
le-ai activat din permisiuni?

acuma depinde de si de ce forum ai: daca are 10 useri si 25 de posturi o sa dureze un pic pana ti va le afisa; si oricum nu va afisa mai mult de una pe pagina la siteurile f mici.
Free your mind!
NU cereţi pe email sau mesaj personal soluţii la probleme care pot fi întrebate pe forum.

Deconectat sergiu_p

• Newbie
  • *
« Răspunde #4 : Miercuri 29 Februarie 2012, 18:20:30 »
le-ai activat din permisiuni?.....

intr-adevar si userii sunt putin si postarile, mai multe decat ai spus dar oricum sunt constient ca sunt putine...

de activat era activat, in codul sursa se vedea codul google, cei de la adsense ziceau ca apar imediat niste reclame de proba sau asa ceva...in fine

nu am mentionat faptul ca la instalare la testele acelea niste fisere nu au trecut testul....scria test esuat ...apoi am mai buton pe acolo si am observat ca imi spune la fiecare fisier ce sa fac, adica ce cod sa inlocuiesc in fiser..

un link catre un prent screen

By sergiup

sa inlocuiesc aceste coduri manual si ulterior sa instalez mod-ul din nou?sau instalez si ulterior verific fisierele respective?acum am dezinstalat mod-ul momentan....

ad management trebuie instalat pentru fiecare tema in parte? eu folosesc officebox

de exemplu in fisierul MessageIndex.template.php  imi spune ca testul a esuat si sa inlocuiesc linia de cod
global $context, $settings, $options, $scripturl, $modSettings, $txt;

cu codul

//Display Ads on the Message index
if (function_exists("show_threadindexAds"))
{
$ads = show_threadindexAds();
if(!empty($ads))
if($ads['type']==0)
echo $ads['content'];
else
eval($ads['content']);
unset($ads);
}

dar in fisierul  MessageIndex.template.php din tema officebox cea utilizata, linia de cod cu variabilele globale sunt 2 variabile in plus (mai am pretty mod, menu order, custom action, lgf mod(pentru tema office box)
« Ultima modificare: Miercuri 29 Februarie 2012, 19:18:26 de către sergiu_p »

SMF România

« Răspunde #4 : Miercuri 29 Februarie 2012, 18:20:30 »

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Popularitate: +46/-6
    • SMF România
« Răspunde #5 : Miercuri 29 Februarie 2012, 22:44:59 »
in alte teme decat default codul trebuie instalat manual.
Free your mind!
NU cereţi pe email sau mesaj personal soluţii la probleme care pot fi întrebate pe forum.

Deconectat sergiu_p

• Newbie
  • *
am instalat mod-ul pana la urma...pare totul in regula, doar ca am observat ca, codul introdus in prima pagina pare a fi introdus de doua ori acelasi, iar in alte pagini e diferit.

nu ma pricep la google adsense, dar eu unul banuiesc ca ceva nu este in regula,
cei care se pricep ii rog sa ma ajute, multumesc, mai jos este adresa site-ului cu pricina

http://www.dezmembrariaz.ro

apropo admin ziceai sa-l activ din permisiuni....de unde mai exact?

mai tarziu....se pare ca din configurarile anuntului era...duplicatul acela, era bifat sa apara pe toate paginile, si sa apara pe prima pagina :)
« Ultima modificare: Joi 01 Martie 2012, 13:55:26 de către sergiu_p »