SMF versiunea 1.1.* - versiune veche, recomandam upgrade la 2.0 > Modificari
modificare membergroups
(1/1)
Pustulica:
salut, va cer si eu ajutorul cu o problema
am un forum ver. 1.1x pentru jocuri
vreau sa fac urmatorul lucru: am o categorie mare pt jocul de Counter Strike, care la randul ei are subcategorii pt fiecare server in parte (clasic, gg , respawn etc).
eu vreau ca sa pot seta unui user sa aiba acces de ex. pe subcategoria "respwn" de moderator , iar pe restu de user normal
se poate face asa ceva printrun mod sau printr-o setare ?
mc
Tweet
-=[Vyorel]=-:
Da pati. Il setezi ca moderator in sub-sectiunile server-ului dorit. Asta e cel mai simplu mod.
Mai exista o posibilitate, dar pentru asta trebuie sa creezi un profil nou (nu user), cu permisiuni dorite, iar apoi la sub-sectiunile alea sa setezi la permisiuni profilul creat.
Pustulica:
hai sa explic altfel poate nu m-am exprimat corect
sa dau un exemplu:
avem asa :
- server1 - general - admini- reclamatii
- server2 - general - admini- reclamatii
- server3 - general - admini- reclamatii
acu eu am facut pt fiecare server cate un membergroup : admin server1 , admin server2 si admin server3
eu vreau ca admin server 1 sa aibe acces sa modifice ceva doar pt server1 , iar pe server2 si server3 sa poata doar da replay sa zicem
la fel si pt admin server2 si admin server3
fiecare cu ciorba lui :)
se poate?
m-am uitat prin "Permissions by Membergroup " doar ca acolo am doar "General Permissions " si "Global Board Permissions" unde pot seta pt global...
-=[Vyorel]=-:
--- Citat din mesajul lui: -=[Vyorel]=- din Marţi 07 Iunie 2011, 00:52:03 ---Trebuie sa creezi un profil nou cu permisiuni de moderator, iar la sectiunea dorita sa modifici permisiunile folosind acest profil.
Intra in Admin/Members/Permissions/Edit Profiles sa-ti creezi profilul.
Apoi intri in Admin/Members/Permissions/Board Permissions si la sectiunea dorita setezi profilul nou.
--- Sfărşit citat ---
Pustulica:
sincer nu reusesc....pot seta acolo doar ca am acces peste tot nu doar unde vreau eu ....
Navigare
Mergi la versiunea completă