Autor Subiect: Problema tema SMF. Cine ma poate ajuta??  (Citit de 114 ori)

0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.

Deconectat DRAGOS2012

• Newbie
  • *
  • Popularitate: +0/-0
  • Gen: Bărbat
Problema tema SMF. Cine ma poate ajuta??
« : Sâmbătă 28 Ianuarie 2012, 17:20:50 »
Buna ziua,  am nevoie de ajutor: Am transferat forumul smf de pe un host free, pe unul achizitionat, dupa ce am incarcat baza de date, totul a mers perfect, doar ca imi aparea sus in partea stanga a ecranului scris asa: "Directorul implicit al Temelor este greşit, vă rugăm să corectaţi aceasta cu un clic pe acest text."

Pot sa va dau datele mele in privat ca sa-mi intrati dvs in configuratia forumului pt a-mi rezolva problema???

SMF România

Problema tema SMF. Cine ma poate ajuta??
« : Sâmbătă 28 Ianuarie 2012, 17:20:50 »

Deconectat -=[Vyorel]=-

• SMF Free Helper
  • Administrator
  • Hero Member
  • Popularitate: +51/-7
  • I LOVE SMF
    • Xerom Zone Community
  • SMF Version: SMF 2.0.2
Răspuns: Problema tema SMF. Cine ma poate ajuta??
« Răspunde #1 : Sâmbătă 28 Ianuarie 2012, 17:33:07 »
Intra in Admin/Configuration/Themes and Layout/Theme Settings si mai jos dai click pe Attempt to reset all themes.

Deconectat DRAGOS2012

• Newbie
  • *
« Răspunde #2 : Sâmbătă 28 Ianuarie 2012, 18:08:03 »
Da, va multumesc am facut exact cum mi-ati spus si merge  :grin: insa a aparut alta problema adica tot de la transferul pe alt host si anume: am probleme cu incarcarea avatarelor si atasarea fisierelor pt ca intru la "setari atasamente" si nu stiu ce sa fac, adica pt a mai putea adauga avatare si a atasa fisiere??? ce pot sa fac???? tin sa metionez ca am 1 gb, adica nu e problema asta, ci alta, datorita transferului, nu mai corespunde atasamentul de pe serverul vechi cu cel de pe cel nou tind sa cred, insa nu stiu cum sa-l pun pe cel de pe serverul nou??

Deconectat -=[Vyorel]=-

• SMF Free Helper
  • Administrator
  • Hero Member
  • Popularitate: +51/-7
  • I LOVE SMF
    • Xerom Zone Community
  • SMF Version: SMF 2.0.2
« Răspunde #3 : Sâmbătă 28 Ianuarie 2012, 18:58:50 »
Urca pe noul host fisierul repair_settings.php, acceseaza-l, si repara toate link-urile de acolo. Da click pe link-urile cu albastru ca alea sunt cele corecte. Dupa ce le-ai facut pe toate, salvezi si stergi fisierul.

Apoi urca pe host tot ce contine folderul attachments din vechiul host.

Deconectat DRAGOS2012

• Newbie
  • *
« Răspunde #4 : Duminică 29 Ianuarie 2012, 04:41:49 »
Am inteles ce spuneti dvs. insa nu functioneaza nici asa, deschid acel repair, si nu apare nimic de selectat cu albastru. intrebarea mea este: alta metoda de a putea incarca pe atasament nu exista??
Eu intru la "Administrare"--> "Forum" --> "Fisiere atasate si avatare" iar acolo la sectiunea "Setari avatar" exista 2 link-uri si anume 1 "Directorul pentru avatare" caruia ii corespunde un link care incepe cu /home si link-ul 2 "URL Avatare" care contine tot un link de forma http://

Aici nu inteleg, ce link-uri trebuie sa introduc in locul celor vechi de pe vechiul domeniu???

SMF România

« Răspunde #4 : Duminică 29 Ianuarie 2012, 04:41:49 »

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Popularitate: +46/-7
    • SMF România
« Răspunde #5 : Marţi 31 Ianuarie 2012, 15:40:56 »
acolo trebuie sa fie noile linkuri catre directorul tau de avatare

deoarece pe vechiul host directorul ala era ceva de genul http:/ /host-vechi.com/Avatars si pe noul host trebuie sa fie http:/ /noulhost.com/Avatars

la fel pentru attachements
Free your mind!
NU cereţi pe email sau mesaj personal soluţii la probleme care pot fi întrebate pe forum.