SMF versiunea 2.0.* > Modificari

problema forum

(1/1)

AliNuTzZz:
Vreau sa pun un portal la site-ul meu .. Am bagat tot ce era intr-un folder numit forum dar cand il accesez imi apre
Warning: require_once(/home/a3072542/public_html/Sources/QueryString.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/a3072542/public_html/forum/index.php on line 50

Free Web Hosting

PHP Error Message

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/a3072542/public_html/Sources/QueryString.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/a3072542/public_html/forum/index.php on line 50

Tweet

-=[Vyorel]=-:
Portalul se instaleaza ca orice mod pt SMF, nu e nevoie sa muti forumul in alt directoriu/folder.

AliNuTzZz:
nu portalul acela
deci eu vreau un index si din ala sa te redirectioneze pe portalul instalat si de akolo te redirectioneaza pe forum

-=[Vyorel]=-:
Pai daca ai mutat forumul in alt directoriu/folder e logic ca-ti apar erori de genul ala, ca nu-ti gaseste fisierele.

Foloseste repair_settings.php ca sa repari toate link-urile forumului. Am postat de multe ori pe forum aici link-ul catre acel fisier.

Ginno:
eu am aceiasi problema si nu am mutat directorul forumului.
sigur ca nu este de la vers de php sau mysql??
eu am pe server php 5.2.13, mysql 5.1.46
si eroare am

--- Cod: ---Notice: Undefined variable: sourcedir in /home/vhosts/mkportal.eu5.org/support/index.php on line 54
Warning: require_once(/QueryString.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/vhosts/mkportal.eu5.org/support/index.php on line 54
Fatal error: require_once(): Failed opening required '/QueryString.php' (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/vhosts/mkportal.eu5.org/support/index.php on line 54

--- Sfărşit cod ---
Am verificat si setarile cu Settings repair si degeaba.
In prima faza aveam Settings.php 0 Kb am facut un upload cu backup a mers 2 sec dupa care iar am aceiasi eroare dar acum Setting.php are 4 Kb

Ps eu folosesc vers de SMF 1.1.16

Navigare

[0] Indexul de mesaje

Mergi la versiunea completă