Autor Subiect: Nu pot incarca avatare, nu pot incarca atasamente si nu imi apar diacriticele  (Citit de 221 ori)

0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.

Deconectat DRAGOS2012

• Newbie
  • *
  • Popularitate: +0/-0
  • Gen: Bărbat
Buna seara, va rog sa ma ajutati deoarece nu pot incarca fisiere pe forum, nu pot incarca avatare si nu imi apar diacriticele desi am instalat pachetul lingvistic romanesc UTF 8.
Ce pot face?

SMF România

Deconectat -=[Vyorel]=-

• SMF Free Helper
  • Administrator
  • Hero Member
  • Popularitate: +51/-7
  • I LOVE SMF
    • Xerom Zone Community
  • SMF Version: SMF 2.0.2
Zi-mi erorile care le primesti.

Deconectat DRAGOS2012

• Newbie
  • *
Asta e eroare cand vreau sa incarc un avatar
A apărut o eroare!
Directorul pentru încărcarea ataşamentelor este plin sau nu aveţi drepturi de scriere. Ataşamentul sau avatarul nu poate fi salvat.

Tin sa metionez ca am setat folderul atasaments la parametrii 777 si asta nu inteleg?

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Popularitate: +46/-7
    • SMF România
esti sigur ca directoarele sunt acolo unde trebuie? adica in settings, sunt setate coret cailesi url?
daca nu, incearca cu 755, sunt servere care nu inteleg 777, si stiu doar de 755

pentru limba romana trebuie sa convertesti si forumul (adica baza de date + setari) la utf-8, nu merge implicit, doar copiind fisierele
Free your mind!
NU cereţi pe email sau mesaj personal soluţii la probleme care pot fi întrebate pe forum.

Deconectat DRAGOS2012

• Newbie
  • *
Răspuns: Nu pot incarca avatare, nu pot incarca atasamente si nu imi apar diacriticele
« Răspunde #4 : Vineri 03 Februarie 2012, 13:43:30 »
esti sigur ca directoarele sunt acolo unde trebuie? adica in settings, sunt setate coret cailesi url?
daca nu, incearca cu 755, sunt servere care nu inteleg 777, si stiu doar de 755

pentru limba romana trebuie sa convertesti si forumul (adica baza de date + setari) la utf-8, nu merge implicit, doar copiind fisierele

Imi puteti explica cum fac aceasta conversie a bazei de date si setarilor in format uf8??? :smiley:

SMF România

Răspuns: Nu pot incarca avatare, nu pot incarca atasamente si nu imi apar diacriticele
« Răspunde #4 : Vineri 03 Februarie 2012, 13:43:30 »