SMF versiunea 2.0.* > Modificari

Nu pot incarca avatare, nu pot incarca atasamente si nu imi apar diacriticele

(1/1)

DRAGOS2012:
Buna seara, va rog sa ma ajutati deoarece nu pot incarca fisiere pe forum, nu pot incarca avatare si nu imi apar diacriticele desi am instalat pachetul lingvistic romanesc UTF 8.
Ce pot face?
Tweet

-=[Vyorel]=-:
Zi-mi erorile care le primesti.

DRAGOS2012:
Asta e eroare cand vreau sa incarc un avatar
A apărut o eroare!
Directorul pentru încărcarea ataşamentelor este plin sau nu aveţi drepturi de scriere. Ataşamentul sau avatarul nu poate fi salvat.

Tin sa metionez ca am setat folderul atasaments la parametrii 777 si asta nu inteleg?

admin:
esti sigur ca directoarele sunt acolo unde trebuie? adica in settings, sunt setate coret cailesi url?
daca nu, incearca cu 755, sunt servere care nu inteleg 777, si stiu doar de 755

pentru limba romana trebuie sa convertesti si forumul (adica baza de date + setari) la utf-8, nu merge implicit, doar copiind fisierele

DRAGOS2012:

--- Citat din mesajul lui: admin din Marţi 31 Ianuarie 2012, 15:44:27 ---esti sigur ca directoarele sunt acolo unde trebuie? adica in settings, sunt setate coret cailesi url?
daca nu, incearca cu 755, sunt servere care nu inteleg 777, si stiu doar de 755

pentru limba romana trebuie sa convertesti si forumul (adica baza de date + setari) la utf-8, nu merge implicit, doar copiind fisierele

--- Sfărşit citat ---

Imi puteti explica cum fac aceasta conversie a bazei de date si setarilor in format uf8??? :smiley:

Navigare

[0] Indexul de mesaje

Mergi la versiunea completă