SMF versiunea 1.1.* - versiune veche, recomandam upgrade la 2.0 > Modificari

Google Tagged este bun ?

(1/1)

ro-lkw:
 Buna ziua,

Am gasit acest mod http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=1245  si sunt curios daca este bun si nu afecteaza cu nimic. Adica se poate intampla ceva daca il instalez ?
Se poate sa nu-mi mai fie indexate paginile de catre google daca folosesc acest mod ?

As mai dorii un mod ptr SMF1.1.15 care sa-mi arate cand google sau yahoo sunt pe forum , ca la RC2.0.

Va multumesc.
Tweet

-=[Vyorel]=-:
Sincer, nu l-am folosit si nici nu o sa-l folosesc.

Ca sa am mai multe rezultate pe google am folosit diferite cuvinte cheie, chiar daca unele cuvinte cheie nu au nici-o legatura cu continutul forumului meu. Am adaugat cele mai folosite cuvinte cheie care mi-au trecut prin minte.

ro-lkw:
Imi poti spune si mie cum si unde scriu aceste cuvinte cheie ? Trebuie sa ma inscriu in directoare ? 

De SEO sa nu ma intrebi ca sunt paralel , pe domeniul vechi la un singur cuvant imi aparea primul in lista, insa acesta nu.

-=[Vyorel]=-:

--- Citat din mesajul lui: ro-lkw din Joi 09 Februarie 2012, 19:43:22 ---Imi poti spune si mie cum si unde scriu aceste cuvinte cheie ? Trebuie sa ma inscriu in directoare ?

--- Sfărşit citat ---
Nu e neaparat sa te inscrii in directoare, dar e bine si asa.

Cuvintele cheie le scrii in Admin/Configuration/Features and Options la Meta keywords associated with forum. Toate cuvintele cheie le separi prin virgula.

ro-lkw:
Eu am alt meniu la SMF 1.1.15 si nu gasesc cea ce mi-ai zis tu.  Am decat astea

Features and Options
Server Settings
Current Theme
Themes and Layout
Ad Management

Si in niciuna nu apare Meta keywords associated with forum

Navigare

[0] Indexul de mesaje

Mergi la versiunea completă