Autor Subiect: Probleme cu cautarea detaliata? Bug?  (Citit de 2488 ori)

0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.

Deconectat aligaby

• Free Helper
  • Hero Member
  • Popularitate: +26/-2
    • Prieteni Pescari
Probleme cu cautarea detaliata? Bug?
« : Sâmbătă 15 Iulie 2006, 13:55:32 »
"Cautarea detaliata" dupa utilizator este tot bug ?

SMF România

« : Sâmbătă 15 Iulie 2006, 13:55:32 »

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Popularitate: +46/-7
  • Gen: Bărbat
    • SMF România
« Răspunde #1 : Sâmbătă 15 Iulie 2006, 17:04:04 »
nu, cautarea detaliata merge OK.
de unde ai tras aceasta concluzie?
Free your mind!
NU cereţi pe email sau mesaj personal soluţii la probleme care pot fi întrebate pe forum.

Deconectat aligaby

• Free Helper
  • Hero Member
    • Prieteni Pescari
« Răspunde #2 : Sâmbătă 15 Iulie 2006, 18:38:49 »
@admin incerca o "cautare detaliata" -> "de catre utilizatorul', completeaza cu numele unui user, si ti se va returna un mesaj de eroare de genul "Ai uitat cumva sa pui ceva dupa care sa cauti?"

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
    • SMF România
« Răspunde #3 : Sâmbătă 15 Iulie 2006, 19:45:59 »
pai logic
trebuie sa dai un criteriu de cautare, sa cauti ceva
de ex cauti install in toate posturile admin si o sa-ti dea mai multe rezultate.
Free your mind!
NU cereţi pe email sau mesaj personal soluţii la probleme care pot fi întrebate pe forum.

Deconectat aligaby

• Free Helper
  • Hero Member
    • Prieteni Pescari
« Răspunde #4 : Duminică 16 Iulie 2006, 15:30:01 »
in phpbb, vBulletin la o cautare dupa utilizator ( fara a scrie alte criterii de cautare ) iti sint furnizate toate topicurile in care a scris acel user.

SMF România

« Răspunde #4 : Duminică 16 Iulie 2006, 15:30:01 »

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
    • SMF România
« Răspunde #5 : Duminică 16 Iulie 2006, 16:59:46 »
in smf, daca vrei toate mesajele unui utilizator, te duci la profilul acelui utilizator, si acolo ai optiune afiseaza mesajele acestui utilizator. mi se pare mai corect asa
btw, cautarea in phpbb este cel mai mare gunoi posibil in domeniu de search raportat laoric forum vrei tu, vB, IPB, SMF etc.....
« Ultima modificare: Duminică 16 Iulie 2006, 21:06:04 de către admin »
Free your mind!

Deconectat aligaby

• Free Helper
  • Hero Member
    • Prieteni Pescari
« Răspunde #6 : Duminică 16 Iulie 2006, 23:34:53 »
@admin te "aprinzi" aiurea.
Eu nu am facut o critica la codul forumului. Eu am adus in atentie o optiune care exista pe celelalte forumuri si ar fi placut sa existe si pe acesta in acelasi mod. De ce ? Unii useri intra pe forum doar pentru a verifica daca au primit raspunsuri la topicurile in care au "colaborat", iar o astfel de cautare ii arata foarte usor acest lucru.

Deconectat SGC_romania

• Full Member
  • Popularitate: +0/-1
    • StarGate Romania
« Răspunde #7 : Luni 17 Iulie 2006, 00:39:52 »
Eu nu am facut o critica la codul forumului. Eu am adus in atentie o optiune care exista pe celelalte forumuri si ar fi placut sa existe si pe acesta in acelasi mod. De ce ? Unii useri intra pe forum doar pentru a verifica daca au primit raspunsuri la topicurile in care au "colaborat", iar o astfel de cautare ii arata foarte usor acest lucru.
pai exista asa ceva..:))
la profil....
ps si este integrat.. ;D :P

Deconectat viulian

• Full Member
  • Popularitate: +0/-0
    • Hex.Ro
« Răspunde #8 : Luni 17 Iulie 2006, 01:31:50 »
aligaby

1. nu ai specificat de la inceput care e problema, asa ca te rog sa nu sari cu parul - exprimarea de genul "bug la cautarea detaliata dupa un utilizator" poate insemna o gramada de feluri, chiar daca tu stii in sinea ta ce doresti. Poate sa cauti un user, poate sa cauti posturile unui user, poate sa cauti unele posturi dupa un criteriu, si care sa fi apartinut unui user, samd - sau poate chiar ai gasit un bug, samd.
2. pana la urma s-a lamurit, dar admin nu s-a aprins - ci a fost suprins de "presupunerea" ta ca e un bug acolo cand de fapt lucrurile merg brici. Deci unde e bug-ul - daca suntem la topic de buguri ?

Poate pe tine te intereseaza linkul - "Unread replies" (care e in pagina undeva, in functie de tema care o ai) iti arata fix threadurile la care s-a raspuns si unde userul a postat si el. Link-ul e accesibil cu ......./index.php?action=unreadreplies (repet, trebuie sa fie un link in pagina principala dupa ce omu se logheaza, la tema default este, la alte teme depinde daca autori nu de SMF).

3. discutia despre alte forumuri - cand nici macar nu s-a lamurit exact ceea ce vrei - este inutila, doar tu stii ce sa compari...

A vedea toate topicurile unde un user a colaborat si care s-au si modificat - tehnic poti sa-i zici cautare, practic e abuzat cuvantul - nu e o cautare (sa gasesti cu o probabilitate anume unele topicuri sau altele, etc) ci mergi la sigur caci se stie clar care topicuri s-au updatat. Ca sa nu mai vorbim ca nu e bug de cod, ci bug de exprimare  8)

Rog, pentru ca discuta sa poata continua, sa spui exact daca acest lucru te intereseaza (cel descris de mine mai sus) iar daca nu, sa lamurim. Altfel ne pierdem timpul ...
« Ultima modificare: Luni 17 Iulie 2006, 01:34:29 de către viulian »

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
    • SMF România
« Răspunde #9 : Luni 17 Iulie 2006, 01:50:09 »

dar nu m-am aprins deloc, de unde ai tras tu concluzia asta.

sincer eu nu vad cum o cautare dupa nume, poate ajuta pe cineva sa afle daca sunt raspunsuri la topicele la care au scris. sunt doua lucruri diferite.
pentru asa ceva exista Raspunsuri noi la mesajele mele, sau Mesaje necitite de la ultima logare, optiuni care le gasesti chiar sus, in casuta profil personala sub nume, acolo unde scrie cate mesaje personale ai si cat ai stat conectat.

cat despre toate mesajele unui user ti-am mia scris, il gasesti in profilul acelui utilizator, alaturi de statistici.
deasemeni si cautarea detaliata iti da aceste rezultate daca scrii * sau % in campul la ceea ce vrei sa cauti.

cat despre aprins, stai tu calm, nu ai gasit omul. nu sunt la primul forum de suport tehnic, asa ca am vazut destule si destui la viata mea. si sa stii ca smf nu are cel mai bun sistem de cautare, dar nu-ti spun cine il are, ca o sa zici ca-i fac reclama. insa phpbb are cel mai stupid sistem de cautare conceput vreodata, asta de departe si intreaba pe oricine.
Free your mind!

SMF România

« Răspunde #9 : Luni 17 Iulie 2006, 01:50:09 »

Deconectat aligaby

• Free Helper
  • Hero Member
    • Prieteni Pescari
« Răspunde #10 : Marţi 18 Iulie 2006, 00:04:24 »
@viulian exact ceea ce ai spus tu am vrut sa intreb. Imi pare rau ca nu am fost mai clar in exprimare de la inceput.
Multumesc pentru raspunsuri !