Autor Subiect: SMF in limba romana incepe sa prinda contur  (Citit de 5765 ori)

0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Popularitate: +45/-5
  • Gen: Bărbat
    • SMF România
SMF in limba romana incepe sa prinda contur
« : Sâmbătă 27 August 2005, 07:55:50 »
Incepand cu scuzele de rigoare doarece dureaza destul de mult, incepand de astazi smf.ro este prezent cu partea de interfata cu utilizatorul in limba romana (cea mai mare parte din ea :),  ea fiind interfata)

Accesibila aici: http://www.smf.ro/index.php?language=romana

Am ales sa prezentam varianta in limba romana chiar asa incompleta din doua motive:
1. pentru satisfactia traducatorilor care in sfarsit pot vedea un rezultat al muncii lor (chiar si partial)
2. pentru ca asa trebuie sa se prezinte un site .ro

oricum, dupa cum e lesne de observat munca este departe de a se sfarsi si astfel unele functii care sunt prezente in limba engleza nu pot fi folosite.

Astfel in panoul de administrare am activat functia care permite selectarea limbii pentru a putea fi la curent cu evolutia lucrurilor.
Insa deoarece multe lucruri lipsesc deoarece se gasesc in fisiere care nu au ajuns la tradus puteti in orice moment trece la limba engleza urmand link-ul
http://www.smf.ro/index.php?language=english
« Ultima modificare: Sâmbătă 27 August 2005, 08:03:08 de către admin »
Free your mind!
NU cereţi pe email sau mesaj personal soluţii la probleme care pot fi întrebate pe forum.

SMF România

SMF in limba romana incepe sa prinda contur
« : Sâmbătă 27 August 2005, 07:55:50 »

Deconectat gabriel

• Newbie
  • *
  • Popularitate: +0/-1
Raspuns: SMF in limba romana incepe sa prinda contur
« Răspunde #1 : Sâmbătă 27 August 2005, 09:14:24 »

Am ales sa prezentam varianta in limba romana chiar asa incompleta din doua motive:
1. pentru satisfactia traducatorilor care in sfarsit pot vedea un rezultat al muncii lor (chiar si partial)

Ei na...asta da motiv! Merci.  ;D

Deconectat mophsy

• Newbie
  • *
  • Popularitate: +0/-0
  • Hello Sunset People!
Re: SMF in limba romana incepe sa prinda contur
« Răspunde #2 : Duminică 04 Septembrie 2005, 01:28:43 »
 O0 Hai salut! am aterizat si eu pe aici si intreb si eu..unde gasesc macar interfata in romana? o vreau si eu.

Merci
Gura Humorului Portal   || www.gurahumorului.org
______
Professional Website Design & Optimization
SEF & SEO Advanced Promotion
www.adpedia.ro

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
    • SMF România
« Răspunde #3 : Duminică 04 Septembrie 2005, 05:18:45 »
ce intelegi tu prin interfata?
partea care ii apare userului?

majoritatea fisierelor traduse sunt din partea de interfata cu userul, butoanele cred ca sunt toate.
momentan nu sunt disponibile pentru dwld, ar trebui sa termin macar si profile pentru ca atunci userul ar avea 90% din interfata in limba romana.

oricum sper sa nu mai dureze mult si sa reusesc sa fac toate fisierele din partea de user, cu alea am si inceput insa sunt si cele mai numeroase, si fiecare are multe zeci de linii chiar sute unele.
Free your mind!
NU cereţi pe email sau mesaj personal soluţii la probleme care pot fi întrebate pe forum.

Deconectat mophsy

• Newbie
  • *
  • Popularitate: +0/-0
  • Hello Sunset People!
« Răspunde #4 : Miercuri 07 Septembrie 2005, 12:22:00 »
ce intelegi tu prin interfata?
partea care ii apare userului?

majoritatea fisierelor traduse sunt din partea de interfata cu userul, butoanele cred ca sunt toate.
momentan nu sunt disponibile pentru dwld, ar trebui sa termin macar si profile pentru ca atunci userul ar avea 90% din interfata in limba romana.

oricum sper sa nu mai dureze mult si sa reusesc sa fac toate fisierele din partea de user, cu alea am si inceput insa sunt si cele mai numeroase, si fiecare are multe zeci de linii chiar sute unele.

voiam sa spun frontendul nu backendul! da, ceea ce apare userului. de unde le descarc si eu? Vreau un link. Aveti putina consideratie ca eu am migrat de pe PHPbb si sint inca incepator . Eu folosesc o alta tema Oxygen. Sint compatibile butoanele sau trebuie sa le editez eu?

Gura Humorului Portal   || www.gurahumorului.org
______
Professional Website Design & Optimization
SEF & SEO Advanced Promotion
www.adpedia.ro

SMF România

« Răspunde #4 : Miercuri 07 Septembrie 2005, 12:22:00 »

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
    • SMF România
« Răspunde #5 : Miercuri 07 Septembrie 2005, 20:57:46 »
deci asa cum am scris, nu este inca disponibila la dwld dearece nu este completa traducerea, cand va fi, nu stiu, sper curand, totul depinde de timplu liber al nostru, al traducatorilor.
teoretic butoanele ar trebui sa fie compatibile, repet teoretic, problema e ca butoanele arata asa cum le vezi aci, sunt pentru tema implicita, important esta sa le integrezi tu kalumea in tema ta.

intre timp, felicitari pentru migrarea de la phpBB, nu e greu deloc; SMF este mai simplu de administrat, si mai permisiv. Deasemeni are multe facilitati prin care se intretine singur.
« Ultima modificare: Sâmbătă 17 Septembrie 2005, 03:51:26 de către admin »
Free your mind!