Autor Subiect: Ad sense Âşi Meniul principal  (Citit de 3819 ori)

0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.

Deconectat seem21cs

• Newbie
  • *
  • Popularitate: +0/-0
Ad sense Âşi Meniul principal
« : Duminică 31 Decembrie 2006, 22:00:01 »
BunĂŁ tuturor.
Am instalat SMF ultima versiune fĂŁrĂŁ probleme, am reuÂşit sĂŁ adaug ce vroiam, mai puĂžin cu 2 chestii:

1. Observ cã voi aveÞi o paginã numitã DOWNLOAD. Eu nu vreau o paginã de DOWNLOAD ci vroiam doar o altã paginã numitã regulament. Cred cã vorbim despre meniul principal, nu, acolo unde la voi sunt PAGINA PRINCIPALÃ, AJUTOR, CAUTÃ, etc.

Deci cum fac sĂŁ adaug un item in acel meniu, iar acel item sĂŁ fie regulemantul forumului?

2. Nu am fost lĂŁmurit de postul referitor la Ad sense din acest forum. Poate cineva sĂŁ ĂŽmi spunĂŁ puĂžin mai detaliat cum instalez acel Ad sense?... Promit sĂŁ fac un tutorial ĂŽn scris cu aceste douĂŁ probleme, dacĂŁ voi reuÂşi sĂŁ le rezolv.

Mii de mulĂžumiri Âşi sper cĂŁ nu e cu supĂŁrare dacĂŁ am postat 2 probleme ĂŽntr-un topic.

SMF România

Ad sense Âşi Meniul principal
« : Duminică 31 Decembrie 2006, 22:00:01 »

Deconectat Aldomoro

• Sr. Member
  • Gen: Bărbat
    • WarezBB
Raspuns: Ad sense Âşi Meniul principal
« Răspunde #1 : Marţi 02 Ianuarie 2007, 14:09:10 »
Nu vad sa fie problema ... daca reusesti sa afli te rog sa faci un tutorial ca si pe mine ma intereseaza ... :P
Am incercat 10 de forumuri dar tot smf ii the best ;)

Deconectat seem21cs

• Newbie
  • *
« Răspunde #2 : Marţi 02 Ianuarie 2007, 14:16:14 »
Din câte observ eu, aici e foarte multã lume care se Înghesuie sã rãspundã.... la fel ºi pe forumul simplemachines am vãzut la fel... Ce miºto! Mã Întreb câÞi s-ar fi Înghesuit sã Îmi rãspundã dacã al fi Întrebat ceva ºi mai greu...

Deconectat Aldomoro

• Sr. Member
    • WarezBB
« Răspunde #3 : Marţi 02 Ianuarie 2007, 14:18:17 »
Adica nu am inteles cum se inghesuie sa raspunda ? Probabil daca era admin online iti raspundea ... dar cred ca si la el a fost revelionul :)

Deconectat seem21cs

• Newbie
  • *
« Răspunde #4 : Marţi 02 Ianuarie 2007, 14:20:39 »
Ok. Aºa e cum zici tu. Totuºi sunt curios când o sã mi se rãspundã...

SMF România

« Răspunde #4 : Marţi 02 Ianuarie 2007, 14:20:39 »

Deconectat Aldomoro

• Sr. Member
    • WarezBB
« Răspunde #5 : Marţi 02 Ianuarie 2007, 14:23:05 »
ad sense nu prea striu ce inseamna sau la ce te referi acuma ma-m uitat sa vad cine este onlne si am vazut "Google AdSense spider" am impresia ca pentru asta iti trebuie googlebot care iei modul de aici   http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=143

Deconectat seem21cs

• Newbie
  • *
« Răspunde #6 : Marţi 02 Ianuarie 2007, 14:29:40 »
=))
La spiderii de care zici tu, m-am uitat ieri, ºi nu vãd sã scrie ºi pt vers. 1.1.1. În plus, sã spunem cã merge ºi la 1.1.1 cã vãd cã ºi voi îi aveþi. Bun, dar ia uite aici cu ce m-am confruntat: :D
http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=138862.msg885610#msg885610

Deconectat Aldomoro

• Sr. Member
    • WarezBB
« Răspunde #7 : Marţi 02 Ianuarie 2007, 14:31:30 »
ahhhh stau mai slabut la englezasti dar mie mi-e mers pe vs 1.1

Deconectat seem21cs

• Newbie
  • *
« Răspunde #8 : Marţi 02 Ianuarie 2007, 14:43:20 »
Aaaaaaa, tu erai ãla cu "englezãºtii"... Frate, eºti genial... m-am luat dupã tine cu "englezãºtii" de când Þi-am citit unul dintre posturi.

Problema scrisĂŁ acolo era cĂŁ, am ĂŽncercat sĂŁ instalez mod-ul Users Online, compatibil cu 1.1.1

Am intrat in Administrare, Pachete de modificĂŁri, i-am dat instalare din fiÂşier, mi le copiazĂŁ Âşi ĂŽmi spune cĂŁ ”Unele din fiÂşierele folosite de Managerul de Pachete nu au atributul writable. Aceastea trebuie sĂŁ fie schimbate folosind FTP Âşi instructiunea chmod sau poate nu existĂŁ si atunci trebuiesc creeate aceste directoare Âşi fiÂşiere. InformaĂžiile FTP pot fi memorate temporar pentru o folosire adecvata de cĂŁtre Managerul de Pachete.” ÂŞi cu toate cĂŁ le-am Âşi pus pe FTP cu permisiuni de 777 peste TOT, nu mi le aratĂŁ instalate... Âşi nu mi le instaleazĂŁ.. Iar in logul de erori, iete ce scrie:

”"2: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource
File: /www/yeahost.com/m/muffit.yeahost.com/Sources/Subs-Package.php
Linie: 1909"

"2: fopen(/www/yeahost.com/m/muffit.yeahost.com/Themes/default/languages/Stats.english.php) [<a href='function.fopen'>function.fopen</a>]: failed to open stream: Permission denied
File: /www/yeahost.com/m/muffit.yeahost.com/Sources/Subs-Package.php
Linie: 1902"”

Deconectat Aldomoro

• Sr. Member
    • WarezBB
« Răspunde #9 : Marţi 02 Ianuarie 2007, 14:45:10 »
care ii hostu ? sar sar putea sa nu iti permita hostul sa instalezi moduri ... ex: lx.ro nu poti instala moduri ...

SMF România

« Răspunde #9 : Marţi 02 Ianuarie 2007, 14:45:10 »

Deconectat seem21cs

• Newbie
  • *
« Răspunde #10 : Marţi 02 Ianuarie 2007, 14:47:23 »
http://www.yeahost.com

DacĂŁ te uiĂži acolo, o sĂŁ vezi cĂŁ ei suportĂŁ SMF, ĂŽncĂŁ Ăži-l instaleazĂŁ ei... dar eu mi l-am instalat manual...

Deconectat Aldomoro

• Sr. Member
    • WarezBB
« Răspunde #11 : Marţi 02 Ianuarie 2007, 14:48:34 »
nu stiu de la ce ii eroarea da mie mi-a mers modul ala users online ....

mai cauta raspunsuri si aici www.smfhelper.info
« Ultima modificare: Marţi 02 Ianuarie 2007, 14:50:49 de către Aldomoro »

Deconectat aligaby

• Free Helper
  • Hero Member
  • Popularitate: +26/-2
    • Prieteni Pescari
« Răspunde #12 : Marţi 02 Ianuarie 2007, 21:54:37 »
Nu am habar de php dar am cautat putin in forumul meu si am observat ca pentru a introduce o noua optiune in meniu trebuie sa modifici fisierul /Themes/tema_ta/index.template.php Spre sfirsitul acelui fisier vei gasi definite "butoanele" meniului. Eu am incercat sa vad un test:

// Buton [Google].
echo ($current_action == 'google' || $context['browser']['is_ie4']) ? '<td class="maintab_active_' . $first . '">&nbsp;</td>' : '' , '
<td valign="top" class="maintab_' , $current_action == 'google' ? 'active_back' : 'back' , '">
<a href="http://www.google.ro">Gogle</a>
</td>' , $current_action == 'google' ? '<td class="maintab_active_' . $last . '">&nbsp;</td>' : '';

a functionat dar e de preferat ca cineva sa-si dea acordul pentru valabilitatea acestui cod.

Erorile date de instalarea modului s-ar putea sa fie din cauza hostului, lx.ro si yeahost.com sint servicii chml si cred ca procedeaza din anumite puncte de vedere in mod identic in privinta anumitor setari pe server, cu alte cuvinte cred ca nu poti instala moduri in mod automat ci trebuie sa le pui manual, vezi intrebarea pusa de mine si raspunsul dat de admin: http://www.smf.ro/index.php/topic,272.msg1262.html#msg1262
« Ultima modificare: Marţi 02 Ianuarie 2007, 22:04:51 de către aligaby »

Deconectat seem21cs

• Newbie
  • *
« Răspunde #13 : Marţi 02 Ianuarie 2007, 22:02:25 »
WOW, mersi... o sa ma pun sa incerc. Nu ai un ID de mess sa vb ceva acum? :D al meu este seem21cs

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Popularitate: +46/-7
    • SMF România
« Răspunde #14 : Miercuri 03 Ianuarie 2007, 04:02:49 »
Din câte observ eu, aici e foarte multã lume care se Înghesuie sã rãspundã.... la fel ºi pe forumul simplemachines am vãzut la fel... Ce miºto! Mã Întreb câÞi s-ar fi Înghesuit sã Îmi rãspundã dacã al fi Întrebat ceva ºi mai greu...

deci total intamplator, au fost si la mine sarbatori, e adevarat ca mai tarziu cu 7 ore ca la voi, dar au ajuns totusi.
in al doilea rand eu fac chestia asta benevol, nu am contract cu nimeni, deci nu pot fi tot timpul online pe site. Daca o sa mai ramai printre noi, o sa observi ca lipsesc si cate o saptamana. Asta e, tre sa si muncesc.

acum sa revenim la problemele tale:

1. pentru acel buton, daca te-ai descurcat e ok; ca sa faci un buton care sa te redirectioneze altundeva, intern si extern ajunge ceea ce este scris mai sus. faci un buton ca link pur si simplu si e ok.
daca ai fi cautat un pic prin forum, cred ca am mai pus de doua ori codul la butonul ala de dwld care este acolo sus.
daca vrei sa facio pagina care sa semene cu forumul, instalezi modul Custom action page, care iti va crea o pagina care arata apopape identic cu cele din forum, cu aceeasi tema si in aceasta pagina poti scrie ce vrei, inclusiv cod php si html

2. pentru a instala moduri automat, este necesar ca hostul sa dea permisiuni de a crea directoare si fisiere temporare si deasemeni tabele temporare in mysql. cele mai multe hosturi free nu dau asta. asa ca modurile trebuiesc upload manual in directorul /Packages, dat acestuia permisiuni 777 (sau 755 la anumite servere) si apoi se va instala

3. despre adsense n-am inteles exact ce vrei: ala de indica mai jos motoarele de cautare este un mod, Googlebot si spiders, este compatibil 1.1.1 deci nu ai probleme; daca te referi la reclamele de la google e altceva si iti zic apoi ce si cum.
Free your mind!
NU cereţi pe email sau mesaj personal soluţii la probleme care pot fi întrebate pe forum.

SMF România

« Răspunde #14 : Miercuri 03 Ianuarie 2007, 04:02:49 »