Bună ziua,
Ca să fiu sigur că nu îmi cere lumea exemple, o să dau de la început link-ul către
forumul ROClockers.
Cam la ce chestii m-am gândit:
1. Cum se poate scoate post_counter-ul de la administratori şi moderatori? În display.template.php se găseşte codul următor şi mă gândeam că aici ar trebui modificat ceva.
// Show how many posts they have made.
echo '
', $txt[26], ': ', $message['member']['posts'], '<br />
<br />';
2. Cum pot scoate de tot, chiar şi din statistici, post_counter-ul "şefilor"?
3. Cum se poate modifica fundalul header-ului? Am găsit fişierul /Themes/default/images/catbg.jpg, dar dacă modific ceva se schimbă peste tot. :(
4. Cum fac să "centrez" username-ul? Standard e pus în stânga. Pt. avatar, location, etc. am rezolvat printr-un simplu
<center>...'</center>'Dar pt. username nu găsesc.
5. Cum pot pune un buton pt. funcţia "Report to moderator" şi cum se poate muta lângă "Quote", "Modify", etc.?
6. Am văzut aici un topic legat de punerea unui link (link spre site în acel caz) peste logo-ul forumului (smflogo.gif). Îmi poate explica cineva ce şi cum? N-am prea înţeles.
7. Vreau să mut butoanele Y!M, e-mail, PM, etc. sub semnătură (cum este pe forum.computergames.ro, dar acolo se foloseşte vBulletin) şi aş vrea să fac o separare printr-un
[hr]8. Cum se poate edita mod-ul "Enhanced Quick Reply"? ;D Vreau să scot unele chestii. Ah, da, şi cum îl pot face să meargă pe 1.1.1? (apropo, îmi place username-ul celui care l-a făcut. "Kirby"... prea semănător cu al meu ;D).
9. Cum pot pune în footer chestii de genul "Copyright ROClockers bla bla bla"?
10. Care este thema folosită pe
http://www.linuxsoft.ro/forum/? oblio nu mai ţine minte. ;D
11. (Cea mai grea) Probabil că unii dinte voi intraţi pe forumul ComputerGames şi probabil că unii vă amintiţi de fostul sistem de warning, pe procente. Pt. cei care nu ştiu... e un sistem de warning care dă userilor un warn de 10%, 20%, etc. în funcţie de infracţiunea comisă. Am văzut acel mod de pe site-ul principal, însă mă lasă rece. :(
12. Un buton, lângă Home, Help, Search, etc. care să ducă la o listă de subscriptions, topicurile în care userul a postat până acum.
13. Înainte eram pe Evonet. Acum după ce m-am mutat pe domeniu şi hosting propriu nu se mai afişează corect "New Members" din statistici. Rămâne 0. Help?
14. Titlurile secţiunilor şi ale topicurilor cu negru? Unde modific?
15. (Deşi am mai scris într-un topic) Cum pot scoate titlul fiecărui post, să se poată posta fără (cum e pe vBulletin)?
16. Cum pot muta jos, sub posturi, opţiunile « previous next » ?
17. Cum mut în partea dreaptă "Pages: 1 ... 4 [5] Go Down"?
Ştiu, sunt multe chestii, dar caut perfecţiunea (adică să mă apropiu de vBulletin cu funcţionalitatea ;D). În speranţa că voi primi răspunsuri măcar la unele întrebări, vă mulţumesc anticipat să vă doresc să aveţi o zi bună.
PS: Vă rog nu-mi spuneţi să pun vBulletin, că ar fi mai simplu, că etc. Pe lângă că nu am bani, era şi să buşesc baza de date când am făcut mutarea, aşa că mi-e de ajuns. ;D
Adi - korby, administrator site & forum
ROClockers.