salut din nou,
mai bine iti iei un domeniu .info, dai 3 euro pe el, instalezi ce vrei, iti pui un host de la evonet daca nu ai bani de unul profesional si ai terminat treaba, asta daca vrei sa faci ceva frumos. Am analizat siteul tau cu 3 PR analyzere, nici o pagina nu este optimizata pentru SEO, mai mult decat atat ai unele erori in meta taguri, iar motoarele de cautare iti arata siteul ca si cum ar practica spam. La PR siteului tau scrie N/A, deci ori este bannat din motoarele de cautare ori googleul nu a apucat sa faca update de cand ti-ai facut tu siteul. Eu daca pun linkul tau pe site, botii google, o sa urmareasca acele linkuri, iar una dintre principalele motive pentru care siteurile sunt expluse din google este acela ca au in continut linkuri catre siteuri care practica spam. Prin spam nu se intelege numai mailspam sau blogspam ci si modificarea nejustificata a paginilor doar pentru a prinde o pozitie cat mai avansata in cautari(blackspam, black SEO). Si eu pot sa imi fac 500 de siteuri pe xhost sau lx sa fac cate 30 de pagini la fiecare si pe fiecare pagina sa pun cate 10 linkuri catre siteul meu, insa nu asta e scopul link Exchangeului.
Multumesc pentru timpul acordat si sper ca sfaturile mele te vor ajuta!