Autor Subiect: SMF 1.1. RC2 - traducerea in limba romana  (Citit de 4363 ori)

0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Popularitate: +45/-5
  • Gen: Bărbat
    • SMF România
SMF 1.1. RC2 - traducerea in limba romana
« : Duminică 08 Ianuarie 2006, 03:47:44 »
Traducerea in limba romana este disponibila acum pe pagina de dwld (accesibila doar utilizatorilor inregistrati)

Pe langa diferentele de linii intre RC1 si RC2 am adus multiple corecturi, in special gramaticale si de typo, in aproape toate fisierele.
Multumesc celor care mi-au adus la cunostinta greseli, ele au fost corectate acum.
Multumesc deasemenea celor care vor semnala eventuale alte greseli ramase.

Deasemeni sunt disponibile butoanele in limba romana atat pentru tema classic atat si pentru fosta default din RC1 (acum numita babylon). Tema numita default acum este o tema foarte interesanta, tabulara, incercati-o.

PS: va rog foarte mult nu mai imi cereti sfaturi pe email, pentru sfaturi si ajutor aveti la dispozitie tot forumul. Imi cer scuze celor care nu le-am raspuns insa mailul acela eu il folosesc foarte rar, de aceea unele din mesajele voastre le-am citi dupa 2, 3 luni, si nu mai avea nici un sens sa raspuns la ele.
folositi forumul, de aceea l-am facut sa fie de ajutor tuturor, forum pe care intru cel putin zilnic. Multumesc! 
Free your mind!
NU cereţi pe email sau mesaj personal soluţii la probleme care pot fi întrebate pe forum.

SMF România

SMF 1.1. RC2 - traducerea in limba romana
« : Duminică 08 Ianuarie 2006, 03:47:44 »

Deconectat finger

• Newbie
  • *
  • Popularitate: +0/-0
    • Forum ProHabitat
Raspuns: SMF 1.1. RC2 - traducerea in limba romana
« Răspunde #1 : Sâmbătă 18 Februarie 2006, 21:15:07 »
Ati facut o mare varza.... :) Ia incercati sa intrati la "Grupuri de vizitatori"...
Search & replace e util daca esti atent, doar. Unde va pot trimite fisierul "reparat"? (Manage.Members.romana.php)

Si mai sunt si altele....
"Creaza" se scrie "Creeaza". Intotdeauna. ;)
« Ultima modificare: Sâmbătă 18 Februarie 2006, 21:17:03 de către finger »

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
    • SMF România
« Răspunde #2 : Duminică 19 Februarie 2006, 03:03:48 »
Ati facut o mare varza.... :) Ia incercati sa intrati la "Grupuri de vizitatori"...

esti invitat sa-ti faci singur propria traducere; nu te obliga nimeni sa o folosesti pe asta.

"Creaza" se scrie "Creeaza". Intotdeauna. ;)

corect; se mai intampla; mai sunt si alte greseli de typo si altele; nu am afirmat nicaieri ca este perfect.

dar repet; esti rugat sa stergi acesta traducere din calculatorul personal si sa nu o folosesti; nu vrem sa-ti producem un stres sau daune sau mai stiu eu ce;
sunt sigur ca traducerea ta va fi perfecta.
Free your mind!
NU cereţi pe email sau mesaj personal soluţii la probleme care pot fi întrebate pe forum.

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
    • SMF România
« Răspunde #3 : Duminică 19 Februarie 2006, 07:07:24 »
Am upload o versiune revizuita a traducerii, atat cu eroarea mai sus mentionata cat si multiple erori de typo si gramaticale.
Cineva mentiona o variabila in index.romana.php; am verificat si era corect, este chiar penultima linie atat in traducere cat si in versiunea engleza.
Raman in continuare cateva stringuri netraduse, in special in sectiunea erori si administrare, intrucat versiunea engleza a acestora este mult mai utila si mai folositoare in caz de probleme in functionare.
Free your mind!