Autor Subiect: bravo...si multumim :)  (Citit de 2795 ori)

0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.

Deconectat bolocan

• Newbie
  • *
  • Popularitate: +0/-0
bravo...si multumim :)
« : Sâmbătă 14 Ianuarie 2006, 21:54:22 »
decurand am trecut si noi pe SMF si suntem multumiti de engine-ul asta pentru forum.
si doar vroiam sa va multumim din partea noastra si a tuturor...totusi, e un pic de munca.
Mult noroc!

SMF România

bravo...si multumim :)
« : Sâmbătă 14 Ianuarie 2006, 21:54:22 »

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Popularitate: +46/-7
  • Gen: Bărbat
    • SMF România
Raspuns: bravo...si multumim :)
« Răspunde #1 : Sâmbătă 14 Ianuarie 2006, 22:17:40 »
engineul de smf este foarte rapid si foarte bine optimizat.
eu am avut un forum phpBB si l-am trecut pe smf, forum marisor, >6000 utilizatori, >130.000 mesaje la vremea aia.

baza de date la trecere a devenit cu 45% mai mica(avea 140 MB in phpBB, in SMF an scazut sub 80Mb) , cu facilitati mult mai multe. Traficul datorat forumului a scazut cu aprox 35% de la >1Gb pe zi la aprox 700Mb pe zi. Interesant nu?
Este cunoscut faptul ca numai pentru a face un sistem de permisiuni echivalent pe phpBB ai nevoie de aprox 20 de moduri.
restul nu mai vorbim, in-line edit, statistici, karma, intretinere periodica si automata a bazei de date, etc....
la repararea unui forum nu pierzi date, doar rulezi din nou fisierul install.php si se refac / repara tabelele defecte si se recreaza contul admin. nu se suprascrie nimic, nu se pierde nimic.

din aceasta cauza exista inca destul de putine modori pentru smf, ele nu sunt extraordinar de necesare, >50% din modurile tip admin din phpBB sunt integrate in SMF by default.

la categoria design, cine doreste poate gasi teme deosebit de interesante pentru smf, eu am cunostinta de aprox 300 de teme de smf, mai mult sau mai putin interesante.
deasemeni partea de template a devenit altceva odata cu RC2, numai fisierele absolut necesare a modifica sunt noi intr-o alta tema, in reste el cauta intai fisierele template in default theme. Idem pentru limba, toate temele vor folosi aceleasi fisiere, doar cateva exista in celelalte teme.

deasemeni fisierul SSI.php este absolut uimitor, ai acolo exemple despre cum poti integra tot ce vrei din forumul personal intr-o pagina aiurea.
si ar mai fi multe.

anyway, eu ma ocup doar de traducerea in romana. stiu ca mai am de lucru la help, insa din pacate eu stau f f rau cu timpul liber. sorry. Din acelasi motiv nici de 1.0.5 nu m-am ocupat. prefer sa il mentin pe 1.1 la zi.

C.
« Ultima modificare: Sâmbătă 14 Ianuarie 2006, 22:24:57 de către admin »
Free your mind!
NU cereţi pe email sau mesaj personal soluţii la probleme care pot fi întrebate pe forum.

Deconectat gabriel

• Newbie
  • *
  • Popularitate: +0/-1
« Răspunde #2 : Sâmbătă 21 Ianuarie 2006, 12:26:33 »
decurand am trecut si noi pe SMF si suntem multumiti de engine-ul asta pentru forum.
si doar vroiam sa va multumim din partea noastra si a tuturor...totusi, e un pic de munca.
Mult noroc!

"Noi" adica http://www.cnews.ro/component/option,com_smf/Itemid,87/ ?

Nu vad (c) ...

Deconectat bolocan

• Newbie
  • *
« Răspunde #3 : Joi 26 Ianuarie 2006, 12:53:47 »
(c) se va intoarce la locul sau in cateva zile.
O zi buna!

Deconectat Mihai

• Newbie
  • *
« Răspunde #4 : Marţi 28 Martie 2006, 00:48:13 »
marfa smf-ul, acum o ora am dat de el pe google din gresala si acum deja am instalt pe localhost un forum. Imi place ca are multe chestii de-agata in plus fata de phpbb iar instlarea a fost putin mai usoara. o sa il urc pe un lx.ro sa vad cum se impaca si daca merge, gata cu phpbb-ul  :D

SMF România

« Răspunde #4 : Marţi 28 Martie 2006, 00:48:13 »

Deconectat SGC_romania

• Full Member
  • Popularitate: +0/-1
  • Gen: Bărbat
    • StarGate Romania
« Răspunde #5 : Marţi 28 Martie 2006, 12:49:12 »
mihai...merge ff bine si pe lx.ro..:)
eu i-l am instalat acolo si merge ff usor..si bine ;D