Autor Subiect: Se cauta administratori  (Citit de 9269 ori)

0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Popularitate: +45/-5
  • Gen: Bărbat
    • SMF România
Se cauta administratori
« : Vineri 27 Iulie 2007, 20:17:40 »
Dat fiind faptul ca eu am ajuns la limita de jos cu timpul liber si astfel am inceput sa neglijez alte activitati care le desfasuram benevol (probabil multa lume a observat ca nu m-am mai logat de ceva timp, aprox 3 saptamani), printre care si smf.ro am decis sa scot la concurs posturi de administrator forum

cerinte:
  • timp liber si disponibilitate - f important - sa fie activi pe forum cel putin 4 zile din 7 intr-o saptamana
  • cunostinte administrare forum smf - f important - ei sunt cei care in principiu vor trebui sa raspunda la intrebarile oamenilor
  • cunostinte php mysql - important

ce trebuie sa faca:
in principiu ei vor fi administratorii acestui site, acces deplin la forum, baza de date, etc.
pot sa instaleze teme, moduri (limitat), trimita email, mesaje, etc... tot ce face un administrator de forum, cu mentiunea ca acest forum are ca tema promovarea si suportul pentru SMF in forma in care este distribuita
ex: tema implicita a forumului smf.ro va fi intotdeauna tema default din distributie, insa pot exista alte teme instalate cu scop demonstrativ.

cum vor lucra:
administratorii vor fi in numar impar, 1, 3, 5 (inclusiv eu) - depreferat 3
toate deciziile se discuta pe o sectiune separata, neaccesibila publicului, unde deciziile se iau cu majoritate simpla prin vot deschis.
acolo se fac propuneri, se discuta, se voteaza. singura conditie este ca cel care propune o chestie sa fie in stare sa o puna in practica.

deci: doritorii se pot inscrie aici mai jos, dand exemplu site-urile lor personale si/sau alte realizari.
toata lumea este invitata sa comenteze, o decizie o voi lua in cel mai scurt timp.

obs f importanta 1: munca si administrarea nu implica nici o obligatie financiara, eu voi asigura fara nici o problema hostingul si eventualele upgrade de spatiu si banda pentru site pe un server cu plata care ofera toate facilitatile necesare pentru un forum smf.
obs f importanta 2: evitati PM, email si alte forme de comunicare in aceasta problema

multumesc anticipat.
« Ultima modificare: Sâmbătă 04 August 2007, 21:01:50 de către admin »
Free your mind!
NU cereţi pe email sau mesaj personal soluţii la probleme care pot fi întrebate pe forum.

SMF România

Se cauta administratori
« : Vineri 27 Iulie 2007, 20:17:40 »

Deconectat bilan

• Newbie
  • *
  • Popularitate: +0/-0
    • Danuteni.Yeahost.Com
RĂŁspuns: Se cauta administratori
« Răspunde #1 : Duminică 29 Iulie 2007, 19:24:20 »
daca nu aveti nimik impotriva incerc eu sa fiu un administrator..

wWw.U-Tem.Sufx.Net  :)
« Ultima modificare: Duminică 29 Iulie 2007, 19:26:49 de către bilan »

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
    • SMF România
« Răspunde #2 : Luni 30 Iulie 2007, 02:59:19 »
daca nu aveti nimik impotriva incerc eu sa fiu un administrator..

wWw.U-Tem.Sufx.Net  :)

din pacate tu nu te califici cu datele date; trebuie sa ai cel putin un forum serios facut pe smf. exemplul oferit de tine este pe IPB :)
Free your mind!
NU cereţi pe email sau mesaj personal soluţii la probleme care pot fi întrebate pe forum.

Deconectat ventura

• Newbie
  • *
    • Despre masinile Peugeot, pentru oamenii care le conduc
« Răspunde #3 : Luni 30 Iulie 2007, 07:57:29 »
Nu vreau neaparat postul de administrator insa cu un sfat mai pot ajuta din cand in cand. Poti arunca un ochi aici:
www.clubpeugeot.ro

Deconectat dili

• Jr. Member
  • **
  • Popularitate: +2/-0
« Răspunde #4 : Luni 30 Iulie 2007, 13:15:27 »
http://www.wickedlost.evonet.ro

este un forum de test, aici testez diferite mod`uri pentru smf. Cand cineva are o problema, incerc sa o reproduc si ii caut solutii.
Nu am cunostinte de php mysql.
Ajutorul care ti`l pot oferi, este acela de a pastra forumul curat si de a raspunde rapid la intrebarile usoare. Sper ca in curand voi asimila destule cunostinete de php mysql pentru a da mai mult ajutor

In prezent lucrez la o firma de rent-a-car, munca mea fiind in proportie de 95 % de birou, programul fiind de la 08.30-20.00.
Construieste un sistem pe care sa-l poata folosi si un prost, si numai un prost va dori sa-l foloseasca.

SMF România

« Răspunde #4 : Luni 30 Iulie 2007, 13:15:27 »

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
    • SMF România
« Răspunde #5 : Luni 30 Iulie 2007, 15:17:50 »
Nu vreau neaparat postul de administrator insa cu un sfat mai pot ajuta din cand in cand. Poti arunca un ochi aici:
www.clubpeugeot.ro

am vazut site-ul mai de mult, mi-a placut. Interesant, si baietii de la volvo-club.ro au ales tot smf ca platforma de forum.
Free your mind!

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
    • SMF România
« Răspunde #6 : Joi 02 August 2007, 20:21:49 »
slaba reactie  :(
din 121 de vizualizari doar trei doritori . . .   ???
Free your mind!

Deconectat dili

• Jr. Member
  • **
  • Popularitate: +2/-0
« Răspunde #7 : Vineri 03 August 2007, 08:51:47 »
eu am ridicat doar 2 degete de la o mana..
sa o folosesc si pe cealalta ;)
Construieste un sistem pe care sa-l poata folosi si un prost, si numai un prost va dori sa-l foloseasca.

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
    • SMF România
« Răspunde #8 : Sâmbătă 04 August 2007, 16:27:45 »
am luat cunostinta :)
Free your mind!

Deconectat ventura

• Newbie
  • *
    • Despre masinile Peugeot, pentru oamenii care le conduc
« Răspunde #9 : Sâmbătă 04 August 2007, 22:31:56 »
Imi depun oficial si eu candidatura.  :)

SMF România

« Răspunde #9 : Sâmbătă 04 August 2007, 22:31:56 »

Deconectat viulian

• Full Member
    • Hex.Ro
« Răspunde #10 : Sâmbătă 04 August 2007, 22:32:05 »
Pai doar 3 doritori e normal :D

Administrator pe forum inseamna sa faci ce vrei, cand vrei. Sa modifici surse, sa stergi useri, sa dai avertismente DAR cu o MENTIUNE. Sa nu mai ai nevoie de _aprobari_ de la nimeni.

Cand am citit anuntul am fost intrigat - credeam ca vrei sa cedezi forumul :).
Dar de fapt tu cauti moderatori care sa discute cu tine ce si cum - si eventual sa mai puna un upgrade, o stire, etc.

Si atunci vine intrebarea raspuns - cine crezi ca ar pune suflet dezinteresat, nu ? Plus ca neavand voie sa misti nimic fara sa ceri aprobare, de ce ai sta sa raspunzi intrebarilor celor prea grabiti sau necunoscatori ?

De asta probabil sunt doar 3 solicitari... si 2 nu se califica.

Later edit:
Eu as vrea sa fiu moderator - dar sa am libertatea sa raspund incisiv celor care bat din picior si pretind sa le oferi problema, cand se vede de la o posta ca nu sunt capabili si nici n-au chef. O comunitate inseamna ceva din care toti invata. Pozitia in care 2-3 explica celorlalti ce e de facut nu e o comunitate.. E cam pierdere de timp. Si de aceea vreau sa-i pun la punct.
Am mai fost odata moderator, si mi s-a luat dreptul - nu stiu de ce :) probabil ca n-am mai dat pe forum. Eram oricum abonat la toate board-urile, cred ca n-am intrat ca nu se mai posta.

« Ultima modificare: Sâmbătă 04 August 2007, 22:35:29 de către viulian »

Deconectat Angel_of_Night

• Newbie
  • *
« Răspunde #11 : Sâmbătă 04 August 2007, 23:34:08 »
As dori sa incerc si eu  pt postul de administrator ;) cunostiinte php si mysql am!
Eu sunt administratorul forumului si site'ului si imi place sa ajut pe oricine apuc si promit ca voi fi activ pe forum ca si pe al meu desigur

www.esc.iad.ro/forum

Pana cand trebe sa te decizi cu admnistratorii ... adik cand alegii pe cei 3 sau cati sunt ?
« Ultima modificare: Sâmbătă 04 August 2007, 23:39:16 de către Angel_of_Night »

Deconectat solloman

• Newbie
  • *
« Răspunde #12 : Duminică 05 August 2007, 08:36:24 »
www.solloman.ro/forum/

Desi nu se mai vede ca este SMF , garantez ca este :)

P.S: L-am refacut de curand asa ca nu are multi useri , dar presupun ca nu numarul userilor sau al subiectelor conteaza , ci felul cum este aranjat ;)
« Ultima modificare: Duminică 05 August 2007, 08:38:09 de către solloman »

Deconectat kata

• Newbie
  • *
« Răspunde #13 : Duminică 05 August 2007, 11:10:31 »
Si eu as putea ajuta cu un sfat, doua ...
Din pacate nu mai am forum pe SMF .. aa .. ba da, am unul dar nu este public, este pentru un numar restrans de useri .. sau mai bine zis a fost.
Am trecut la noul BB3.x pt ca se muleaza mai bine pe cerintele mele de administrare si/sau design.
Nu vreau postul de Admin, insa oricum, o sa mai dau pe aici, pentru a ramane la zi cu ultimele progrese :P

Bafta tuturor,
Kata

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
    • SMF România
Răspuns: Se cauta administratori
« Răspunde #14 : Luni 06 August 2007, 06:54:28 »
.....

Administrator pe forum inseamna sa faci ce vrei, cand vrei. Sa modifici surse, sa stergi useri, sa dai avertismente DAR cu o MENTIUNE. Sa nu mai ai nevoie de _aprobari_ de la nimeni.

Cand am citit anuntul am fost intrigat - credeam ca vrei sa cedezi forumul :).
Dar de fapt tu cauti moderatori care sa discute cu tine ce si cum - si eventual sa mai puna un upgrade, o stire, etc.

.....

asa cum am scris mai sus:

ce trebuie sa faca:
in principiu ei vor fi administratorii acestui site, acces deplin la forum, baza de date, etc.
pot sa instaleze teme, moduri (limitat), trimita email, mesaje, etc... tot ce face un administrator de forum, cu mentiunea ca acest forum are ca tema promovarea si suportul pentru SMF in forma in care este distribuita
ex: tema implicita a forumului smf.ro va fi intotdeauna tema default din distributie, insa pot exista alte teme instalate cu scop demonstrativ.

.............

nu stiu unde am pomenit de restrictii......in munca lor?
singura restrictie este respectarea temei si scopului acestui forum si anume promovarea si suportul pentru smf. Deci nu vor exista forumuri subforumuri cu discutii despre GSM, telefoane, alte softuri, linux<->windows, ziare, radio sau mai stiu eu ce ar mai vrea cineva sa faca.
cand am zis ca vor fi trei m-am gandit ca 3 minti gandesc mai bine si au mai multe idei decat una singura.

www.solloman.ro/forum/

Desi nu se mai vede ca este SMF , garantez ca este :)

P.S: L-am refacut de curand asa ca nu are multi useri , dar presupun ca nu numarul userilor sau al subiectelor conteaza , ci felul cum este aranjat ;)
din pacate cineva care nu respecta munca celorlalti nu are nici o sansa cu mine, asa ca poate fi oricat de frumos forumul tau,  nu intri in discutie.

Imi depun oficial si eu candidatura.  :)

site/forum, un exemplu ceva?

« Ultima modificare: Luni 06 August 2007, 17:00:07 de către admin »
Free your mind!

SMF România

Răspuns: Se cauta administratori
« Răspunde #14 : Luni 06 August 2007, 06:54:28 »