Vizitati pagina de Tutoriale create de echipa SMF.RO
0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.
daca nu aveti nimik impotriva incerc eu sa fiu un administrator..wWw.U-Tem.Sufx.Net :)
Nu vreau neaparat postul de administrator insa cu un sfat mai pot ajuta din cand in cand. Poti arunca un ochi aici:www.clubpeugeot.ro
.....Administrator pe forum inseamna sa faci ce vrei, cand vrei. Sa modifici surse, sa stergi useri, sa dai avertismente DAR cu o MENTIUNE. Sa nu mai ai nevoie de _aprobari_ de la nimeni.Cand am citit anuntul am fost intrigat - credeam ca vrei sa cedezi forumul :).Dar de fapt tu cauti moderatori care sa discute cu tine ce si cum - si eventual sa mai puna un upgrade, o stire, etc......
ce trebuie sa faca: in principiu ei vor fi administratorii acestui site, acces deplin la forum, baza de date, etc.pot sa instaleze teme, moduri (limitat), trimita email, mesaje, etc... tot ce face un administrator de forum, cu mentiunea ca acest forum are ca tema promovarea si suportul pentru SMF in forma in care este distribuitaex: tema implicita a forumului smf.ro va fi intotdeauna tema default din distributie, insa pot exista alte teme instalate cu scop demonstrativ..............
www.solloman.ro/forum/Desi nu se mai vede ca este SMF , garantez ca este :)P.S: L-am refacut de curand asa ca nu are multi useri , dar presupun ca nu numarul userilor sau al subiectelor conteaza , ci felul cum este aranjat ;)
Imi depun oficial si eu candidatura. :)