Autor Subiect: Ajutor  (Citit de 2056 ori)

0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.

Deconectat Arashi

• Newbie
  • *
  • Popularitate: +0/-0
  • ~~~Tacuta~~~
    • GalaxiaAnime
Ajutor
« : Duminică 26 August 2007, 12:18:44 »
Am descoperit din pura intamplare SMF-ul. Am observat si frumoasa optiune de a putea sa creezi propriul forum, gratuit - mai ales pentru cei care nu dispun de
bani ! Toate acestea mi s-au parut interesante, asa ca am purces la a-mi face un forum. Trebuie sa marturisesc ca nu stiu o boaba de BBC sau HTML. Totusi m-am descurcat onorabil prin setarile de la control panel, desi sunt in limba engleza. Dupa parerea mea proprie si personala, cred ca imi trebuie ajutor specializat - ma refer la tehnicieni !
As vrea ca forumul meu sa fie in Limba Romana, adica sa ma descurc mult mai usor in panoul de control. Totusi as mai avea nevoie sa stiu cum pot instala - gratuit (nu am nici bani, nici incredere in platile online) - un portal sau cum pot sa-mi personalizez butoanele de pe margine sa nu mai arate a "default", ci sa fie personalizate.
probabil ca limbajul meu e cam ambiguu si nu ma pricep chiar atat de mult sa explic cum trebuie lucrurile, dar credeti ca exista cineva - generos, intelept, cumpata - care sa ma poate ajuta si  pe mine ?

SMF România

Ajutor
« : Duminică 26 August 2007, 12:18:44 »

Deconectat aligaby

• Free Helper
  • Hero Member
  • Popularitate: +26/-2
    • Prieteni Pescari
RĂŁspuns: Ajutor
« Răspunde #1 : Duminică 26 August 2007, 16:59:49 »
In aceasta locatie ( trebuie sa fii logat pe acest forum ) ai fisierele de limba romana ale SMF: http://www.smf.ro/index.php?action=tpmod;dl=get4
Pentru a "instala" lb romana in forum copii toate fisierele din acea arhiva in locatia forumului: /Themes/<tema_ta>( posibil default )/languages. Te loghezi apoi in forumul tau ca admin si mergi in Administration -> Server Settings -> alegi in rolloverul de la "Default Forum Language" limba romana -> Save
In cea de-a 2a problema nu te pot ajuta, dar iti pot spune ca acest forum tocmai a fost integrat intr-un portal gratuit numit TinyPortal.

Deconectat Arashi

• Newbie
  • *
  • ~~~Tacuta~~~
    • GalaxiaAnime
« Răspunde #2 : Luni 27 August 2007, 22:00:51 »
Bun. Multumesc pentru explicatii. Incep sa inteleg si sa ma luminez si eu, desi imi va fi foarte greu, pentru ca nu vrea nimeni sa ma ajute in setari - probleme tehnice.

Acum, am sa va pun o imagine :

Daca nu se vede bine :
http://i128.photobucket.com/albums/p177/Angel-Asakura/schreen-1.jpg

Intrebarea mea e urmatoarea : Cum pun un banner ? Trebuie sa aveti in vedere ca nu ma pricep la photoshop, deci mi-ar trebui un generator de bannere - gratuit, daca se poate. Bannerul ar trebui pue in locul incercuit cu rosu.
A doua intrebare : Cum fac ca acel buton, incercuit cu albastru sa nu mai apara asa cum este acum, ci personalizat - cu cifre sau litere ?

PS. Imi cer scuze pentru nepriceperea mea !
« Ultima modificare: Luni 27 August 2007, 22:04:47 de către Arashi »

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Popularitate: +46/-7
  • Gen: Bărbat
    • SMF România
« Răspunde #3 : Marţi 28 August 2007, 02:20:26 »
pentru butonul ala incercuit cu albastru instalezi modul cbi v1.0 (custom buttons) si o sa poti pune imagini diferite la fiecare forum

pentru banner, cauta pe google banner generator si o sa gasesti o gramada
Free your mind!
NU cereţi pe email sau mesaj personal soluţii la probleme care pot fi întrebate pe forum.

Deconectat Arashi

• Newbie
  • *
  • ~~~Tacuta~~~
    • GalaxiaAnime
« Răspunde #4 : Marţi 28 August 2007, 18:31:57 »
Multumesc domnule/doamna administrator/re ! Dar va rog, din suflet, sa-mi explicati pe etape si imagini - daca se poate - babeste, cum fac instalarile pe forum. Adica cred ca aveti diverse pachete care sa faca forumul destul de aspectuos si poti sa le instalezi pe rand, dar cum faci instalarea ?
Totusi este un forum, facut printr-un serviciu - foarte bun - care te lasa sa-l faci gratis. Nu cred ca are atatea funtii ca unul facut pe un host specializat, pe care dai o groaza de bani !
Va rog, se poate ?
« Ultima modificare: Marţi 28 August 2007, 18:34:36 de către Arashi »

SMF România

« Răspunde #4 : Marţi 28 August 2007, 18:31:57 »

Deconectat dili

• Jr. Member
  • **
  • Popularitate: +2/-0
  • Gen: Bărbat
Re: Ajutor
« Răspunde #5 : Miercuri 29 August 2007, 09:47:16 »
daca mai poti astepta vreo 2 zile, te ajut eu pas cu pas
Construieste un sistem pe care sa-l poata folosi si un prost, si numai un prost va dori sa-l foloseasca.

Deconectat Arashi

• Newbie
  • *
  • ~~~Tacuta~~~
    • GalaxiaAnime
« Răspunde #6 : Miercuri 29 August 2007, 11:22:44 »
Citat
daca mai poti astepta vreo 2 zile, te ajut eu pas cu pas

Astept cat va fi nevoie. Eventual puteti sa-mi dati un pm. Ca sunt asa de toanta uneori, ca nu e exclus sa pun 1000 de intrebari de-odata !

Deconectat Arashi

• Newbie
  • *
  • ~~~Tacuta~~~
    • GalaxiaAnime
« Răspunde #7 : Vineri 31 August 2007, 14:55:55 »
Multumesc tuturor celor care s-au straduit sa-mi explice cat de cat cum merg lucrurile. Imi cer scuze ca v-am deranjat si v-am "barait" la cap, dar nu cred ca mai continui. Nu inteleg nimic din limbajele sofisticate ale programarii si asta este un mare neajuns pentru mine. Nu cred ca pot invata intr-un an-doi ce-au invatat altii in zece, asa ca eu cred ca ar fi mai just sa inchideti acest topic.
Imi cer scuze inca odata ca am indraznit sa intreb si sa deschid toic aici. Cruda realitate este mult mai dura decat visele mele puerile.