Autor Subiect: Ce e nou in 2.0 Beta 1  (Citit de 3841 ori)

0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Popularitate: +45/-5
  • Gen: Bărbat
    • SMF România
Ce e nou in 2.0 Beta 1
« : Miercuri 29 August 2007, 06:12:34 »
lucrurile s-au schimbat in bine

- panoul de administrare este complet schimbat in bine spre f bine: lucrurile sunt mult mai bine asezate in categorii si obiectul administrarii; nu l-am studiat chiar tot, asa in mare
in ce priveste utilizatorii:
- posibilitatea de a alege/crea campuri/optiuni obligatorii la inregistrare (gen locatie, varsta, si mai stiu eu  ce doreste fiecare a cere de la utilizatorii sai)
- sistemul de avertizare warning pentru utilizatorii certati cu bunul simt.
- sistemul de moderare, forumuri cu moderare, postari cu moderare, etc... mai mult si mai simplu de munca pentru moderatori.
- email template: acum exista un fisier unde fiecare poate scrie template petru diversele email trimise automat de forum utilizatorilor: la inregistrare, la ziua de nastere, la alte evenimente, etc...

...va urma, nici eu nu am timp sa studiez chiar complet.
poate noul admin sa aiba mai mult timp.
Free your mind!
NU cereţi pe email sau mesaj personal soluţii la probleme care pot fi întrebate pe forum.

SMF România

Ce e nou in 2.0 Beta 1
« : Miercuri 29 August 2007, 06:12:34 »

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Popularitate: +45/-5
    • SMF România
Re: Ce e nou in 2.0 Beta 1
« Răspunde #1 : Miercuri 29 August 2007, 06:15:12 »
cat despre traducere, aici vine lovitura, fisierele de limba sunt schimbate in proportie de 75% si mult mai mari :(, sa vedem cand si cum voi lucra la ele. oricum banuiesc ca nu e multa lume interesata de ele, din ce stiu, nu suntem decat 3 romani inregistrati la smf, deci numai 3 persoane care au sau vor dowld si folosi aceasta versiune.
« Ultima modificare: Miercuri 29 August 2007, 06:31:42 de către admin »
Free your mind!
NU cereţi pe email sau mesaj personal soluţii la probleme care pot fi întrebate pe forum.

Deconectat dili

• Jr. Member
  • **
  • Popularitate: +2/-0
Re: Ce e nou in 2.0 Beta 1
« Răspunde #2 : Miercuri 29 August 2007, 10:09:16 »
WOW.. tot ce e nou este excitant.. pot sa va spun ca interfata de administratie este mult mai intuitiva..

In legatura cu traducerile:

As vrea sa stiu care sunt persoanele dispuse sa faca munca benevola si sa traduca din en in ro.

Cum am gandit eu:
-facem echipe de 2 max 3 persoane.Fiecare echipa se ocupa de cate un fisier... unul il traduce, iar restul echipei il verifica.

Are cineva o idee mai buna?
Construieste un sistem pe care sa-l poata folosi si un prost, si numai un prost va dori sa-l foloseasca.