Autor Subiect: in 3 limbi --->butoane tot in 3 limbi?  (Citit de 1867 ori)

0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.

Deconectat gabriel

• Newbie
  • *
  • Popularitate: +0/-1
in 3 limbi --->butoane tot in 3 limbi?
« : Miercuri 25 Ianuarie 2006, 10:30:08 »
la schimbarea din engleza in franceza de exemplu...se schimba automat si butoanele in acea limba?

SMF România

in 3 limbi --->butoane tot in 3 limbi?
« : Miercuri 25 Ianuarie 2006, 10:30:08 »

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Popularitate: +45/-5
  • Gen: Bărbat
    • SMF România
Raspuns: in 3 limbi --->butoane tot in 3 limbi?
« Răspunde #1 : Joi 26 Ianuarie 2006, 02:13:23 »
absolut
daca le ai pe server in directorul care trebuie si ce fisiere trebuie, la schimbarea de limba schimba tot contextul: butoane, fisiere traducere, afisare ora si data, alte setari de zona, etc...
Free your mind!
NU cereţi pe email sau mesaj personal soluţii la probleme care pot fi întrebate pe forum.

Deconectat bogdan.tody

• Jr. Member
  • **
  • Popularitate: +0/-0
    • Comunitatea Foto din Botosani
« Răspunde #2 : Sâmbătă 28 Ianuarie 2006, 09:25:36 »
si cam ce director trebuie facut pentru a adauga o limba noua? ca eu am bagat romana...dar peste engleza, ca nu stiu cum sa le fac sa fie amandoua  :-[

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Popularitate: +45/-5
    • SMF România
« Răspunde #3 : Sâmbătă 28 Ianuarie 2006, 18:26:19 »
fisierele de limba sunt toate in acelasi director, momentan, am inteles cal a vers finala va fi altfel
insa butoanele trebuie sa le bagi fiecare in directorul lui, care se numeste dupa cum ai denumit fisierele de limba
deci daca fisierele de limba sunt admin.romana.php atunci directorul de butoane se numeste romana, nu romanian, nu altceva, ca nu le va gasi.
daca fisierul se numeste romanian, atunci si directorul la fel, nu romana, nu romaneste, nu altceva
el cauta dupa denumirea fisierelor de limba, si astfel gaseste ce limbi sunt instalate.
daca nu ai directorul de butoane, va afisa doar denumirea butonului in text, ca un link, fara imagine
Free your mind!
NU cereţi pe email sau mesaj personal soluţii la probleme care pot fi întrebate pe forum.