Autor Subiect: problme la image verification  (Citit de 1278 ori)

0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.

Deconectat ajoian

• Newbie
  • *
  • Popularitate: +0/-0
problme la image verification
« : Duminică 16 Decembrie 2007, 17:09:39 »
Salut,

Am instalat un smf 1.1.4, am instalat pachetul de limba romana, am pus si o tema noua insa acum am o problema la image verification. In sensul ca atunci cand doresc sa il folosesc pentru inregistrare acesta nu apare. Problema nu este una de server caci la inceput pe tema default mergea (acum nici pe aceea nu merge) si in plus mai am 2 domenii pe acelasi server ce folosesc tot cu smf 1.1.4 si acelea merg. In momentul de fata optiunea nu este activata dar nu vreau sa las asa. Are cineva ceva ideei ?

SMF România

problme la image verification
« : Duminică 16 Decembrie 2007, 17:09:39 »

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Popularitate: +46/-7
  • Gen: Bărbat
    • SMF România
Re: problme la image verification
« Răspunde #1 : Duminică 16 Decembrie 2007, 17:48:03 »
si pe celelalte domenii ce versiune ai?
ai si pe alea limba romana? poate este o problema de traducere, desi nu cred.
Free your mind!
NU cereţi pe email sau mesaj personal soluţii la probleme care pot fi întrebate pe forum.

Deconectat ajoian

• Newbie
  • *
Re: problme la image verification
« Răspunde #2 : Duminică 16 Decembrie 2007, 17:55:18 »
Unul are tema default si limba engleza celalalt tema default si limba romana utf-8 toate sunt versiunea 1.1.4. Iar cel care nu merge este limba romana utf-8 tema luata de pe site (SoftMC Blue) si veriunea 1.1.4 totul instalat pe curat. Serverul este centos cu php 5.1.6, iar phpinfo arata gd-ul.

Pe cel ce nu merge am reusit sa pun add-on-ul Are you human insa nu ma simt foarte sigur cu el.

Deconectat ajoian

• Newbie
  • *
Re: probleme la image verification
« Răspunde #3 : Duminică 16 Decembrie 2007, 18:03:24 »
Am uitat sa mentionez ca am un bridge cu o galerie coppermine insa acolo am cautat prima oara am dezinstalat acel bridge apoi am pus tema default a smf si degeaba.