Autor Subiect: Italk-Forum  (Citit de 7013 ori)

0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.

Deconectat aligaby

• Free Helper
  • Hero Member
  • Popularitate: +26/-2
    • Prieteni Pescari
Răspuns: Italk-Forum
« Răspunde #15 : Duminică 22 Februarie 2009, 00:08:59 »
nume@domeniu.tld nu e inventia lui google, este sablonul unei adrese de email. Pe orice server ai avea o adresa de email ea va avea acelasi format.
Citat
e si cum ai avea cont la google
Este complet NEadevarat. Nu cred ca ai resursele de banda si spatiu oferite de gmail si nici nu cred ca ai un sistem de filtrare, devirusare, plus multe alte servicii, asa cum are google. Comparatia e fortata chiar complet gresita (asi fi folosit alti termeni dar nu vreau sa crezi ca te jignesc).

SMF România

« Răspunde #15 : Duminică 22 Februarie 2009, 00:08:59 »

Deconectat Sammo

• Newbie
  • *
  • Popularitate: +0/-0
  • Gen: Bărbat
« Răspunde #16 : Duminică 22 Februarie 2009, 12:28:02 »
nume@domeniu.tld nu e inventia lui google, este sablonul unei adrese de email. Pe orice server ai avea o adresa de email ea va avea acelasi format.Este complet NEadevarat. Nu cred ca ai resursele de banda si spatiu oferite de gmail si nici nu cred ca ai un sistem de filtrare, devirusare, plus multe alte servicii, asa cum are google. Comparatia e fortata chiar complet gresita (asi fi folosit alti termeni dar nu vreau sa crezi ca te jignesc).

Less spam, plenty of space and access from anywhere.

Welcome to your email for Italk-Forum, powered by Google, where email is more intuitive, efficient and useful.

* Keep unwanted messages out of your inbox with Google's powerful spam blocking technology
    * Keep any message you might need down the road, and then find it fast with Google search
    * Send mail, read new messages and search your archives instantly from your phone

Deconectat Sammo

• Newbie
  • *
  • Popularitate: +0/-0
Re: Italk-Forum
« Răspunde #17 : Vineri 26 Februarie 2010, 14:06:18 »
De acum ne gasiti la o noua adresa:

In comunitatea iTalk-Forum oricine e binevenit.Te asteptam...

Sper sa va fie de folos... si astept parerile voastre !

Deconectat PRO

• Newbie
  • *
  • Popularitate: +1/-0
    • PROgfx
Re: Italk-Forum
« Răspunde #18 : Sâmbătă 27 Februarie 2010, 18:55:26 »
Imi place foarte mult cum arata forumul, e chiar foarte aerisit si pus la punct. Mult noroc pe viitor !