Autor Subiect: Modificare template secundar, este posibil?  (Citit de 1377 ori)

0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.

Deconectat philips

• Newbie
  • *
  • Popularitate: +0/-0
Modificare template secundar, este posibil?
« : Marţi 27 Mai 2008, 23:24:38 »
Salutare,
Problema dificila.
Am un forum, cu mai multe categorii.
Una din ele se numeste counter-strike, categoria mea cu forumul respectiv are o alta tema fata de forumul initial. (in momentul in care intri in categoria counter-strike apar subforumurile si un alt template)
Ceea ce ma intereseaza. Cum "customizez" template-ul pentru forumul de counter-strike?
Customizarea vreau sa fie prezenta doar in forumul respectiv(cel de counter-strike), daca as putea sa am doua module de administrare sau sa modific undeva intr-un fisier al temei care sa nu influenteze si forumul mare.
Cel mai important ar fi modificare linkul cu "Pagina principala" sa nu ma intorc in pagina principala a forumului mare, ci sa raman tot in categoria counter-strike.
Daca modific in template-ul respectiv link-ul se schimba si pentru forumul principal?
Daca nu, as dori sa aflu unde anume tre' sa modific si ce sa modific?
Alt aspect, bannere, statistici, pe template-ul forumului de counter-strike, fara sa influenteze template-ul sau functionabilitatea forumului principal?
Va multumesc pentru raspunsuri.

SMF România

Modificare template secundar, este posibil?
« : Marţi 27 Mai 2008, 23:24:38 »

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Popularitate: +46/-7
  • Gen: Bărbat
    • SMF România
Răspuns: Modificare template secundar, este posibil?
« Răspunde #1 : Miercuri 28 Mai 2008, 03:15:16 »
tu poti sa modifici orice template dupa cum doresti.

apoi in panoul de administrare al forumului respectiv ii aloci acea tema speciala.
Free your mind!
NU cereţi pe email sau mesaj personal soluţii la probleme care pot fi întrebate pe forum.