Autor Subiect: eroare atunci cand selectez limba romana!  (Citit de 2536 ori)

0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.

Deconectat Just_in

• Full Member
  • Popularitate: +0/-0
  • Gen: Bărbat
    • Forumul Facultatii de Geografie si Geologie
eroare atunci cand selectez limba romana!
« : Sâmbătă 04 Martie 2006, 02:40:25 »
Folosesc SMF 1.0.5 merge bine n-am probleme, asta pana cand am pus si lb romana pe el(pe site-ul celor de la simplemachines.org se gaseste lb rom doar pentru SMF 1.1.rc2 de forum) e destul de buna nu imi fac probleme cu toate ca sunt mici greseli.

Ce ma deranjeaza e ca atunci cand selectez lb romana pt forum imi apare eroarea: "Sorry, the copyright must be in the template. Please notify this forum's administrator that this site is using an ILLEGAL copy of SMF!" vad ca e o eroare legata de termenii de utilizare, dar nu stiu de ce ca doar fisierul agrement_ro care a venit odata cu zipu' este si el uploadat.

Eroarea dispare atunci cand selectez limba engleza. 

Nu stiu ce sa mai fac... exista o traducere si pt 1.0.5?
« Ultima modificare: Sâmbătă 04 Martie 2006, 02:42:30 de către Just_in »

SMF România

eroare atunci cand selectez limba romana!
« : Sâmbătă 04 Martie 2006, 02:40:25 »

Deconectat SGC_romania

• Full Member
  • Popularitate: +0/-1
    • StarGate Romania
Raspuns: eroare atunci cand selectez limba romana!
« Răspunde #1 : Vineri 17 Martie 2006, 18:30:38 »
pai nu o sa iti mearga pentru ca tu ai fisiere de 1.1 rc2...la limba romana si restul forumului este 1.0.5

Deconectat Just_in

• Full Member
  • Popularitate: +0/-0
    • Forumul Facultatii de Geografie si Geologie
Raspuns: eroare atunci cand selectez limba romana!
« Răspunde #2 : Luni 27 Martie 2006, 16:18:07 »
ok! am inteles! in momentul asta nu exista sau cel putin eu nu am gasit o traducere completa pentru smf 105. Eu am

luat traducera pt rc2 de pe simplemachines.org (pe care daca o puneam pur si simplu imi dadea eroarea de mai sus) pt

ca numai asta era si am mai gasit una partiala la un prieten. Dar pana la urma cred ca solutia pe care am gasito eu este

cea mai usoara si mai practica probabil folosita de multi altii.... pur si simplu stergi fisierele de limba engleza si le

inlocuiesti cu cele de limba romana (bineinteles le stergi doar pe cele care le ai si in lb romana) si astefel o sa iti rezulte

un forum in care cele mai importante optiuni sunt in limba romana si restu' in engleza (majoritatea sunt in zona

administratorului). ;)           

succes