Autor Subiect: 10 conturi de host gratuite pentru utilizatorii de forum SMF pentru un an  (Citit de 3452 ori)

0 Utilizatori şi 1 Vizitator pe acest subiect.

Deconectat admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Popularitate: +45/-5
  • Gen: Bărbat
    • SMF România
Intrucat am un server care sta la 2% utilizare, si ca sa poata lumea sa incerce forumul SMF pe un host profesionist am hotarat sa dau 10 conturi de host gratuite timp de un an de zile pe serverul meu:

conditii:

1. trebuie sa folositi un forum SMF (integrat sau nu intr-un site, portal , etc nu ma intereseaza)
in momentul in care nu se mai foloseste platforma SMF, contul se suspenda, se face backup care va fi trimis pe adresa de email a utilizatorului contului, dupa care in 24 de ore contul sterge de pe server pentru a face loc la un alt doritor.

2. trebuie sa aveti domeniul vostru, inregistrat pe numele vostru, .com, .ro, .info, orice nu conteaza.
Daca cineva vrea eu pot sa-i cumpar domenii .com .mobi .tv la preturi rezonabile si nu plateste astfel decat domeniul.
.eu si .ro nu pot sa compar
NU gazduiesc domenii dinamice gen dyndns sau altele.

3. durata pachetului 1 an din momentul propagarii inregistrarilor DNS (din momentul in care site-ul poate fi accesat de pe serverul meu).[/]
Ce cuprinde pachetul de host gratuit:

cPanel,
1 baza de date mysql,
1GB spatiu pe disc (consider ca este mai mult decat suficient pentru un forum de debut; smf.ro ocupa cam 450Mb cu tot cu forumul de teme)
5GB trafic
5 adrese de email atasate domeniului
functia mail activa, puteti trimite email din forum, site, etc (bineinteles nu sunt permise programe de mass emailing, spam si altele)
backup automat la fiecare 24 ore pentru baza de date si fisiere

Doritorii sunt rugati sa-mi trimita email sau PM cu numele domeniului care vor sa-l gazduiasca (daca este un domeniu existent sa-mi trimita adresa URL sa pot verifica ca folosesc forumul SMF ) si cu datele personale. F important: domeniul trebuie sa fie pe numele vostru, nu al unui prieten, var sau matusi si trebuie sa puteti modifica inregistrarile DNS catre nameserverele mele.
Daca corespund conditiilor de mai sus eu le trimite prin email adresele DNS si datele de conectare cpanel.

Multumesc.

PS: datorita diferentei de fus orar s-ar putea sa va raspund a doua zi, deci nu panicati. Toata lumea va primi un raspuns pozitiv (sper) sau negativ dupa caz.
« Ultima modificare: Marţi 13 Ianuarie 2009, 04:55:08 de către admin »
Free your mind!
NU cereţi pe email sau mesaj personal soluţii la probleme care pot fi întrebate pe forum.

SMF România