salutare,
am terminat de curand un mod care inscrie toti utilizatorii unui forum la toate subforumurile existente (dedicat, bineînţeles, doar celor care au nevoie de aşa ceva). cei de la forumul smf mare au zis ca trebuie sa-i mai fac niste modificari ca sa il posteze pe site (nu sunt insa niste modificari "critical") si ma gandeam ca pana atunci, pentru cine are nevoie, îl <beep>ţi lua de aici.
modul este pentru smf 1.1.7 si modifica tabela '{$db_prefix}log_notify' din baza de date pe care o foloseşte forumul vostru. deocamdata nu am inclus in mod ceva care să vă "restituie" tabela cu datele de dinainte de folosirea scriptului, aşa că cine doreşte să anuleze modificarile aduse tabelei trebuie sa facă în prealabil un backup al acesteia.
locul de unde veti putea activa propriu-zi scriptul după instalarea pachetului este admin->forumuri(boards)->bulk notifications.
mod-ul îl descărcaţi
de aici cu parola
bnm.
o eventuală versiune viitoare ar include:
- şiruri de caractere implementate ca $txt pentru traduceri înlesnite
- folosirea db_querry() în loc de mysql_query() (aşa m-au sfătuit cei de la smf mare deşi nu înţeleg încă de ce, poate îmi spuneţi voi)
- (cel mai important) posibilitatea anulării oricăror intervenţii aduse de script tablelei '{$db_prefix}log_notify', moment în care administratorii vor fi scutiţi de un backup manual.
cheers!